Megjelent a Splinter Cell Blacklist PC-re és PlayStation 3-ra

forrás: Prím Online, 2013. augusztus 24. 11:21

A mai nappal megérkezett hazánkba a Ubisoft ikonikus Tom Clancy franchise-ának legfrissebb kiadása, a Splinter Cell Blacklist. A játékot a Ubisoft Toronto fejlesztette, a Ubisoft Montreal és a Ubisoft Shanghai támogatásával.

Sam Fisher, a könyörtelen titkosügynök bőrébe bújva a játékosok küldetése a „Feketelista” azaz az Egyesült Államok érdekeltségei ellen végrehajtott támadássorozat mögött álló terroristák levadászása.

 

„A Ubisoft egyik legsikeresebb játéksorozata, a Splinter Cell már hagyományként, egyre magasabb dimenzióba emeli a játékot, köszönhetően a gazdag új tartalmaknak,  az elmélyült játékmenetnek és a közkedvelt többjátékos mód, a “Spies vs. Mercs” visszatérésének” - mondta Geoffroy Sardin, a Ubisoft marketing és értékesítési vezetője. „A sorozat legambiciózusabb projektjébe helyezett erőfeszítés és mérhetetlen tehetség olyan játékot hozott létre, amely az utolsó nagy élmény lehet a jelenlegi konzolgenerációkon”.

 


 
A játékosok a szituációnak megfelelően, szabadon használhatják Sam Fisher halálos képességeit. Szellemként a sötétség előnyeit kihasználva maradhatnak észrevétlenek, párducként egy halálos ám csöndes ragadozóként semmisíthetik meg ellenfeleiket, vagy a Támadó módot választva elfogadják a lelepleződés következményeit és nyílt tűzharcban diadalmaskodnak. A játék PlayStation 3, Microsoft Xbox 360, Nintendo Wii U platformokon és PC-n érhető el.  

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50