A QNAP kiadja a SaaS biztonsági mentési megoldást

forrás: Prím Online, 2023. december 8. 12:56

A QNAP Systems, Inc. kiadta a Boxafe 2.0-s verzióját, a Google Workspace és Microsoft 365 biztonsági mentési megoldást új vállalatközpontú funkciókkal és licenccsomagokkal. A vállalatok és a menedzselt szolgáltatásnyújtók könnyen hasznosíthatják a Boxafét, hogy megvédjék a SaaS-adatokat az előre nem látható katasztrófáktól, amelyek helyrehozhatatlan károkat okozhatnak a vállalkozásoknak.

 

 

Főbb jellemzők

 

    Biztonsági mentés NAS-ra vagy felhőbe: Készíts mentést a SaaS-adatokról nemcsak egy lokális QNAP NAS-ra, hanem helyszíni szerverekre vagy egy felhőalapú QutsCloudra is (a támogatás hamarosan érkezik hozzá)!

  •     Aldomain biztonsági mentés: Még akkor is, ha a szervezetek több vállalati domainnel/aldomainnel rendelkeznek, a Boxafe lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy biztonsági mentést készítsenek az összes aldomainről a fő domainnel együtt egyetlen felhasználói felületen keresztül.
  •     Szerepek és engedélyek: A rendszergazdák hatékonyan kezelhetik a dolgozói SaaS-fiókok ezreit, miközben megvédik a személyes adatokat azáltal, hogy rugalmasan kijelölik a biztonsági mentési/visszaállítási jogosultságokat, például a globális adminisztrátort, a domainadminisztrátort, az auditort és a testreszabott felhasználói szerepeket.
  •     Továbbfejlesztett biztonsági mentés menedzsment: Míg a Boxafe korábbi verziói a biztonsági mentési adatokat rejtett útvonalon tárolták azokon a NAS-köteteken, ahol a Boxafe is telepítve lett, a 2.0-s verzió támogatja a felhasználók által meghatározott tárolási útvonalakra történő biztonsági mentést. Ez magában foglalja a helyi tárhelyekre történő biztonsági mentést vagy az iSCSI-n keresztüli távoli adattárolást. Az adatbiztonság érdekében az elmentett adatokat akkor is megőrzi, ha a felhasználók eltávolítják a Boxafét.
  •     Hozzáférési naplók: Vezess részletes naplókat a Boxafe használatával végzett tevékenységekről, hogy megvédd a vállalati adatokat a helytelen kezeléstől!
  •     Másodlagos biztonsági mentés a kettős védelemhez: A Boxafe 2.0 megkönnyíti az adatok védelmét azáltal, hogy támogatja az egyszerű másodlagos biztonsági mentést a Hybrid Backup Sync-kel és a meglévő biztonsági mentési adatokhoz történő újracsatlakoztatási funkciót. A követelményektől függően a felhasználók teljes vagy részleges visszaállításként is helyreállíthatják az adatokat. A felhasználók visszaállíthatják az adatokat az eredeti adatok felülírásával vagy új adatként egy új mappában.

 

Licencverziók Boxafe 2.0-hoz

 

A QNAP különféle licencopciókat kínál, hogy megfeleljen a felhasználói igényeknek. A nagyobb megtakarítás érdekében éves licencverziók is elérhetők. Kérjük, látogass el a Szoftveráruházba a licencelési lehetőségek megtekintéséért vagy lépj kapcsolatba értékesítőinkkel az ajánlatkéréshez!

 

A felhasználóknak fontolóra kell venniük az új licenctervek hatását a 2.0-s verzióra történő frissítés előtt, mivel ez a frissítés nem visszafordítható.

 

Kulcsszavak: biztonsági mentés QNAP

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50