Elkezdődött a várva várt League of Legends bajnokság

forrás: Prím Online, 2024. február 17. 16:55

Február 12-én kezdetét vette Winter Cup powered by Samsung Odyssey: a League of Legends játékosoknak szóló nemzetközi verseny.  Az esemény célja, hogy elősegítse a közösségépítést a világ egyik legnépszerűbb játékában, miközben magas színvonalú, professzionális versenyzésre biztosít lehetőséget a gamereknek. A megmérettetés teljes nyereményalapja 6000 euró.

 

A versenyen Magyarországgal együtt 18 európai ország játékosai vehetnek részt*. Ezáltal a mérkőzések magas szintű viadalok nemzetközi arénáivá válhatnak. A Winter Cup powered by Samsung Odyssey kiváló lehetőséget nyújt a játékosoknak arra, hogy a különböző régiókból érkező ellenfelekkel mérjék össze tudásukat, miközben az esemény elősegítheti a League of Legends közösség erősödését is.

 

A bajnokság nagykövetei Nervarien, Kubon, Eastahh és Alois_NL, akik gaming iránti szenvedélyükkel és elkötelezettségükkel ösztönzik a játékosokat a jelentkezésre és versenyzésre. Egyes kiválasztott mérkőzések az ő csatornáikon is megtekinthetők.

 

 

A versenyre február 12. és március 12. között regisztrálhatnak az érdeklődők. A nyílt kvalifikációk menetrendje:

Kvalifikáció #1 – február 21-23.

Kvalifikáció #2 – február 27-29.

Kvalifikáció #3 – március 05-07.

Kvalifikáció #4 – március 12-14.

 

A március 19-22. között megrendezett csoportkörben 16 csapat küzd majd 4 csoportban, a selejtezők legjobb négy csapata kettős kieséses rendszerben csap össze a továbbjutásért. Az elődöntő mérkőzéseket március 27-én rendezik meg, itt a legjobb három közé jutásért játszanak majd a versenyzők. A fináléra március 28-án kerül sor, ahol eldől, hogy ki lesz a győztes csapat.

 

Bemutató mérkőzés

 

A verseny a nagykövetek vezette gamercsapatok közti bemutató összecsapással indul: Kubon és Nervarien csapata Alois és Eastahh csapatával ütközik meg. A szokásos 5v5 Summoners Rift játékmód mellett a nézők 2v2 és 1v1 párbajoknak is szemtanúi lehetnek a Howling Abyss csataterén, és további kihívásokat is láthatnak. Az eseményt a játékosok csatornáin február 20-án, 18:00-kor közvetítik.

 

Az OLED Gaming új korszaka

 

A Samsung partnerségével új dimenzió nyílik a verseny történetében, és a játékosoknak lehetősége lesz arra, hogy felfedezzék a kiváló minőségű játékmonitorokban rejlő előnyöket. A Samsung Odyssey OLED G9 egy egyedülálló 49 hüvelykes játékmonitor, amely a teljes bevonódás élményéért 1800R görbével, 240 Hz-es frissítési frekvenciával és mindössze 0,03 ms válaszidővel rendelkezik. A képernyő lenyűgöző vizuális hatásokat, magával ragadó élményt és elképesztő gyorsaságot biztosít. Az Odyssey OLED G9 szíve a forradalmi Neo Quantum Pro processzor, amely elemzi az OLED képernyő képkockáit és optimalizálja a még jobb megjelenítési minőség érdekében.

 

_____________________

*Lengyelország, Görögország, Románia, Bulgária, Csehország, Szlovákia, Litvánia, Lettország, Észtország, Magyarország, Szerbia, Horvátország, Szlovénia, Észak-Macedónia, Albánia, Bosznia-Hercegovina, Montenegró és Ukrajna

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50