Indul a Lenovo egész éves e-sport rendezvénysorozata

forrás: Prím Online, 2024. február 7. 17:55

2024 februárjában újra kezdetét veszi a Lenovo Legion Legends e-sport bajnokság! A versenyzők az idei évben öt különböző játékban mérkőzhetnek meg, ráadásul a versenysorozat egész évben zajlik majd. A februártól júniusig tartó tavaszi sorozatot követően a jelentkezők az őszi időszakban, augusztustól decemberig is megmérettethetik magukat az összesen 5 millió forint értékű összdíjazású bajnokságon. 

 

A Lenovo elkötelezett a hazai e-sport szcéna támogatása mellett, ezért rendezte meg 2022-ben a Gamerlanddel együttműködésben első bajnokságát, kizárólag magyar játékosok részére. A versenysorozat nagy sikerének köszönhetően az idei Lenovo Legion Legends minden tekintetben szintet lép, és még szélesebb körben kínál izgalmas programokat az e-sport szerelmeseinek egész évben. A szervezők célja, hogy támogassák a játékosokat saját határaik ledöntésében, hogy elérhessék mindazt, amit korábban lehetetlennek hittek. Az idei bajnokság játékai a Counter-Strike 2, a Valorant, a Rocket League, a League of Legends, és a Rainbow Six Siege lesznek. 

 

 

A korábbi versenyhez hasonlóan a játékosok egy online selejtezőben csapnak össze, majd a verseny az adott hónap végén egy offline döntőben dől el, ahol már minden résztvevő csapat biztosan nyereménnyel távozik! A bajnokságot az 5 millió forint értékű összdíjazás teszi még izgalmasabbá: a győztes csapat tagjai fejenként 50 ezer, a második helyezettek fejenként 20 ezer, a harmadik és negyedik helyezett csapatok fejenként 10-10 ezer forint értékű utalványt vihetnek haza, a további döntőbe jutott versenyzők pedig fejenként 5-5 ezer forint értékű utalványt zsákmányolhatnak.  A nevezés minden versenyre ingyenes, de a szervezők izgalmas programokat és nyereményeket garantálnak azoknak is, akik csak nézőként kísérik figyelemmel az év leghosszabb hazai e-sport versenysorozatát. 

 

 

Az offline döntőt a Gamerlandben rendezik, melyre a belépés ingyenes, és a résztvevők az egyes játékok elhivatott képviselőivel is találkozhatnak, valamint 1v1 mérkőzésekben is össze is csaphatnak velük. A kihívók olyan népszerű játékosokkal mérkőzhetnek meg, mint például a Counter-Strike hazai legendája, Kodiak, és a LoL-játékosközösség kiemelkedő alakja, Blackii. A rendezvényeken a résztvevők kipróbálhatják a Lenovo gaming termékcsaládjának újdonságait, többek között a kezdő játékosok számára kialakított LOQ gamer laptopokat, illetve az innovatív kézikonzolt, a Legion Go-t is. A vállalat első Windows alapú kézi gaming készüléke a hordozhatóságának és sokoldalú használati módjainak köszönhetően minden korábbinál nagyobb szabadságot biztosít a játékosoknak, akik egy kompakt készülékben tapasztalhatják meg a tökéletes PC-s játékélményt. 

 

 

Az 1v1 küzdelmekben és a Legion Go kihívásban a helyszínen szurkolók is értékes nyereményekkel gazdagodhatnak, hiszen a verseny nem titkolt célja, hogy tovább erősítse a hazai gamer- és e-sport közösséget, aminek a szurkolók is nélkülözhetetlen tagjai.

 

Minden egyes online és offline versenynapot a GamerlandTV – Twitch csatornáján is közvetítenek, ahol a nézők is értékes nyereményekhez juthatnak. A verseny további részletei a http://www.legionlegends.hu/ weboldalon elérhetők. Jelentkezz a Lenovo Legion Legends versenyeire, mérettesd meg magad és érd el a lehetetlent!

 

 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tökéletesre csiszolt autóval döntené meg világrekordját a Széchenyi-egyetem hallgatói csapata

A SZEnergy Team tavaly májusban az energiahatékonysági és az autonóm kategóriát is megnyerve, kettős győzelemmel és saját korábbi világcsúcsát megdöntve zárta a világ legnagyobb energiahatékonysági versenyét, a Shell-Eco Marathont. A győri Széchenyi István Egyetem csapata idén a szokásosnál is magasabbra tette a lécet: a cél a dupla címvédés, ha lehet, újabb világrekorddal. Mielőtt elutaztak volna a verseny helyszínére, bemutatták elkészült fejlesztéseiket.

2024. május 20. 12:34

A Continental budapesti gyára „Megbízható Munkaadó” díjat kapott

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) idén többek között a Continental budapesti telephelyét, a Continental Automotive Hungary Kft.-t díjazta a „Megbízható Munkaadó” címmel – melyet 2022-ben a teljes magyarországi Continental csoport nyert el. A rangos díjat az újonnan bevezetett szabályok értelmében a győztes az eddigi kettő helyett, immáron három évig tudhatja magáénak. Az elismeréssel azon cégeket tüntetik ki, amelyek példaértékű módon gondoskodnak dolgozóik munka-, valamint életkörülményeiről.

2024. május 20. 10:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59