Új Huawei-tabletek jönnek Magyarországra

forrás: Prím Online, 2020. május 31. 13:19

A Huawei Technologies Fogyasztói Üzletága új, gyerekbarát, belépőszintű tabletet mutatott be.  Az ultrakönnyű, ergonomikus megjelenésű MatePad T 8”-os kijelzővel és erőteljes teljesítménnyel érkezik: nyolcmagos processzor és az erős, 5100mAh-s akkumulátor gondoskodik arról, hogy a készülék a felhasználók megbízható társa legyen a hétköznapokban.  A tablet Gyereksarok funkciója pedig szemvédelemmel, gyerekfelügyelettel és egyéb beépített megoldásokkal nyújt védelmet a legkisebbek számára is.  A MatePad T 8, valamint a gyártó legújabb csúcstabletje, a MatePad Pro júniustól lesz elérhető a hazai boltok polcain 44.990 és 49.990, illetve 246.990 forintos ajánlott bruttó fogyasztói áron. 

A MatePad T 8, köszönhetően a mindössze 4.9 mm-es, ultravékony káváinak – imponáló, 80 százalékos képernyő-test arányú, 8”-os kijelzővel kerül a boltok polcaira. A készülék mindössze 310 gramm, ergonomikus, lekerekített kialakításával kényelmes fogást biztosít, ezért ideális akkor is, ha a felhasználó egy kézzel szeretné használni, de a hosszú távú használat esetén is kiváló társ.  

 

Erős akksi és processzor 

A MatePad T 8 hosszú távú zavartalan használatát az erős, a készülék chipkészletével együttműködő 5100mAH-s akkumulátor biztosítja, ami akár 12 órás folyamatos videózást, vagy hatszáz órányi készenléti időt tesz lehetővé felhasználója számára. A tabletet nyolcmagos processzorral szerelte fel a gyártó, maximális órajele a 2,0 GHz-t is elérheti, ami növeli a készülék sebességét.

 

Mindent a szemnek

A készüléken az EMUI 10.0.1 felhasználói felület fut, amely számos intelligens funkciót biztosít, és gyors válaszadásra optimalizálja az Android operációs rendszert. Az új Sötét Mód kíméli a felhasználó szemét, az ikonok magazinszerű elrendezése pedig komfortossá teszi a készülék használatát. Az úgynevezett Morandi-árnyalatokkal – amelyek áttetsző, letisztult színeket ötvöznek – az EMUI 10 még elegánsabbá vált, olvasása pihentetőbb, mint a korábbi verziókban.

 

A MatePad T 8 Szemvédelem mód optimalizálja a rendszer színhőmérsékletét, ezt manuálisan is lehet állítani, de automatikusan is váltja a képernyő üzemmódját.

 

A legkisebbekre összpontosítva

A MatePad T 8 ideális társ a tanulásban a gyermekek számára. A tablet előre kialakított Gyereksarkában a szülők beállíthatják, hogy mikor, mennyi időn át és milyen tartalmakhoz engednek hozzáférést a gyermekeiknek, akik számos olyan, kifejezetten az ő igényeikre szabott app közül is választhatnak, mint például a gyerek színező. A Gyereksarok funkció emellett négy szemvédő módot is tartalmaz, továbbá figyelmeztet a bukkanós utakra, az eBook mód pedig további kényelmet biztosít az olvasás során. 

Magyarországra jön a csúcstablet is

A Huawei új csúcstabletje, a februárban bemutatott MatePad Pro júniustól szintén elérhető lesz a gyártó magyarországi kínálatában. A 90%-os képernyő-test arányú, 10,8"-os FullView kijelzőjű készülék nemcsak kivételes vizuális élményeket kínál, hanem a Kirin 990 processzornak és a mesterséges intelligenciának köszönhetően rendkívül nagy teljesítményre képes. A tablet kiváló társ a munkavégzésben: a Huawei Share funkcióval könnyedén összekapcsolható más eszközökkel, lehetővé téve a két készülékes munkavégzést, a fájlok szerkesztését és mozgatását az eszközök között. A készülékhez intelligens M-Pen toll is kapható. 

 

Ár és elérhetőség

A Huawei MatePad T 8 Wifi 2 + 16 GB és LTE 2 + 16 GB verzióban június 5 – től elérhető a magyar boltok polcain. A MatePad T 8 Wifi 2 + 16 GB ajándék flip tokkal június 5. és 15. között bruttó 44.990, míg a MatePad T 8 LTE 2 + 16 GB verzióban ajándék flip tokkal ugyanebben az időszakban bruttó 49.990 forint ajánlott fogyasztói áron elővételezhető a MediaMarkt, az Extreme Digital, az Euronics, az eMAG, a 220Volt, a BestByte, a Notebook.hu, valamint az Auchan kínálatában. A MatePad Pro június 5-től érhető el a boltok polcain. A csúcstablet ajándék M-Pen tollal és billentyűzettel június 5. és 15. között bruttó 246.990 forint ajánlott fogyasztói áron elővételezhető a MediaMarkt, az Extreme Digital, az Euronics, az eMAG, a 220Volt, a BestByte, a Notebook.hu, illetve az Auchan kínálatában. 

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50