Végre egy helyen kezelhető az összes licensz a Zyxel új fejlesztésének köszönhetően

forrás: Prím Online, 2021. május 23. 16:21

Az otthoni és üzleti hálózat profi megoldásainak szakértője, a Zyxel Networks új platformja megkönnyíti a partnereik mindennapi licenszkezelését. A Circle innovatív módon biztosítja a vállalat és ügyfelei közötti átjárhatóságot, miközben gördülékeny megújítási és rugalmas fizetési lehetőségeket is kínál.

A Zyxel Networks már egy korábbi szolgáltatásában, a MyZyxelben is rendkívül rugalmas és valóban hasznos megoldásokat kínált. Ez a frissítés viszont lehetővé teszi a partnerek számára, hogy online regisztráljanak és aktiváljanak különböző eszközöket ügyfelek számára az ügyfeleik részére. 

 

Azok az ügyfelek is egyszerű megoldásra találnak a Circleben, akik a vásárlásaikat több körben, időben eltolva intézik. Korábban bonyolult volt a külön-külön vásárolt termékeket nyomon követni, azonban az új platform lehetővé teszi, hogy az összes eszközt és regisztrációt egy helyen tudják kezelni. 

 

Az online vásárlás lehetősége gyorsítja a projekteket

A Circle licenszkezelő platform legnagyobb előnye az online vásárlás, ugyanis ezen a felületen keresztül ezentúl az online bankkártyás fizetés is elérhető a licenszek kapcsán. Így egyből lehetséges az aktiválás. Habár továbbra is van mód disztribútorokon keresztül vásárolni, ez a megoldás pozitív kilátásokat ígér a sürgős projektmunkák esetében is.

 

 

Több szolgáltatás elérhető egy platformon belül

A Zyxel Networks felhőkezelő rendszere, a Nebula is helyet kapott a Circle platformjában. A két szolgáltatás összekapcsolásával az összes Zyxel termék kezelése megoldható akár távolról egy helyen. így a partnerek még közelebb kerülhetnek az ügyfeleik támogatásához. 

 

„A Circle segítségével minden egy helyen kezelhető. Sokkal könnyebb megszervezni és kezelni az ügyfelek Zyxel licenszmegújításait. Ezzel sok időt takarítunk meg partnereinknek.” – mondta Tresó Tamás, a Zyxel magyarországi vezetője. Hozzátette: „A licenszmegújítások kezelése általában egy olyan feladat, amelyet az ügyfelek megbízható partnereikre bíznak. Ez egy teljesen logikus lépés, és lehetővé teszi a viszonteladók vagy a menedzselt szolgáltatók számára, hogy folyamatosan értéknövelt szolgáltatásokat kínáljanak.”

 

A Circle jelenleg elérhető a Zyxel biztonsági eszközeinél és szolgáltatásainál, és további szolgáltatásokkal egészül ki a jövőben.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Innováció a légi szállítmányozásban

A DSV egy hazánkban innovációnak számító, korábban még sosem alkalmazott átvilágítási szolgáltatás elindításával új export légiszállítási lehetőségeknek nyit kaput. A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében található raktárukban már 2-8 Celsius-fokos környezetben is átvilágítási szolgáltatás nyújtására lesznek a továbbiakban képesek, ezzel pedig fellendítik a BUD Airport gyógyszerexport tevékenységét. A fejlesztés egy gyógyszeripari üzleti esemény keretein belül debütált 2024. április 23-án, Vecsésen.

2024. április 24. 19:50

Tovább terjeszkedik a belga-magyar logisztikai raktárfejlesztő-vállalat

A belga-magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Weerts Logistics Park (WLP) HUR One Kft. közel 55 000 m2 alapterületű logisztikai csarnokot épít Debrecen szomszédságában, Ebesen. A WLP az első külföldi érdekeltséggel is rendelkező beruházó, amelyik előre, megrendelésállománnyal még nem rendelkező, spekulatív módon fejleszt a Hajdú-Bihar-Vármegyei székhely térségében. A kitűnő lokációjú beruházásra a debreceni repülőtér és az épülő BMW gyár közelében kerül sor. 

2024. április 24. 14:46

Jön a MI Expo! Kiderül, hogyan formálja át az iparágakat az AI

Vajon lesz értéke az emberi munkának az AI-korszakban? Milyen munkaerőt tud kiváltani az AI már 2024-ben? Hogyan változtatja meg a munkaköröket a technológiai forradalom? Ilyen és efféle kérdéseket fognak körbejárni a MI Expo előadói június 11-én a Lurdy Házban. A rendezvény célja, hogy betekintést engedjen a kkv-k számára az iparágukat érintő legfontosabb változásokba.

2024. április 24. 13:11

Újabb húszezer laptopot szállít a Delta Systems Kft. az iskoláknak

A tavaly őszi szállítás után idén újabb, csaknem 20 ezer laptopot kapnak Békés, Jász-Nagykun-Szolnok, Baranya és Somogy vármegye diákjai a Delta Systems Kft. közreműködésével mintegy 4 milliárd forint értékben. A Klebelsberg Központ nevében eljáró Digitális Kormányzati Ügynökség (DKÜ) a csaknem húszezer darab notebook beszerzésével kapcsolatos közbeszerzés nyerteseként nevezte meg a Delta Systems Kft. vezette konzorciumot, mellyel a négy vármegye tanulói számára biztosítják a digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeit. 

2024. április 24. 10:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50