Business Telecom Zrt. kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Business Telecom Zrt.

Az MNB 48,7 millió forintra bírságolta a BTelt

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 48,7 millió forint bírságot szabott ki a Business Telecomra (BTEL) a piacbefolyásolás tilalmára vonatkozó jogszabályi előírások, illetve közzétételi mulasztások miatt - közölte a jegybank.

2015. május 19. 08:24

Felszámolás indult a BTel ellen

Felszámolási eljárást kezdeményezett az Altera Nyrt. a Business Telecom (BTel) Nyrt. ellen, az eljárás a Kecskeméti Törvényszéken elindult

2015. április 22. 14:47

Megállapodott a BTel a hitelezőjével

A Business Telecom (BTel) Nyrt. megállapodott a hitelezőjével, az ElastOffice AG. így visszavonta a BTel ellen kezdeményezett felszámolási eljárást.

2015. március 21. 13:51

Az Externet veheti át a szolgáltatás nélkül maradt vidéki BTel-ügyfeleket

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az Externet Nyrt. számára jelölte ki a 47-es, 72-es és 93-as körzet azon számtartományait, amelyek korábban a Business Telecom Nyrt. birtokában voltak. A hatóság döntése alapján ezen körzetekben az ügyfelek az Externetnél igényelhetik újra telefonszámukat és szolgáltatásukat.

2015. március 4. 11:48

A BTel 950 millió forintos tőkeemelést hajt végre

A Business Telecom Nyrt. (BTel) 950 millió forintos tőkeemelést hajt végre, így a társaság alaptőkéje mintegy 2 milliárd forintra nő - tette közzé a cég a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján az igazgatóság döntésé.

2014. december 31. 14:57

A BTel kivonul a távközlési piacról

A Business Telecom (BTel) az  ügyfél és hálózati elemek értékesítésével folyamatosan kivonul a távközlési szolgáltatói piacról, első számú üzleti céljává az általa kifejlesztett Xprime szolgáltatás franchise terjesztését teszi a hazai és nemzetközi piacon, erről határozott a társaság hétfőn tartott rendkívüli közgyűlése.

2014. december 30. 16:19

Helyreállt a BTel szolgáltatása

Helyreállt a Business Telecom (BTel) távközlési cég szolgáltatása, amely országosan 22 órán keresztül szünetelt áramellátási probléma miatt. A hibát szerdán délutánra sikerült elhárítani, így a szolgáltatás ismét problémamentesen működik minden ügyfelet érintően - közölte a vállalat az MTI-vel szerda este.

2014. november 12. 20:26

Műszaki problémák a BTel szolgáltatásában

Műszaki problémák miatt fennakadások vannak a Business Telecom (BTel) szolgáltatásában, a cég a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) egyik telekommunikációs szolgáltatója, emiatt a tőzsde vezetékes telefon és fax elérhetősége sem működik.

2014. november 12. 14:13

Kétmilliós bírságot kapott a Business Telecom

Kétmillió forint bírságot rótt ki a Business Telecom Nyrt.-re a BÉT vezérigazgatója, mert a társaság elmulasztotta rendkívüli tájékoztatási kötelezettségét.

2014. szeptember 23. 12:33

Repíti a Business Telecomot az export

A Business Telecom Távközlési Nyrt. (BTel) nettó árbevétele 69 százalékkal nőtt az idei év első félévében az előző év hasonló időszakához viszonyítva - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

2014. augusztus 15. 11:21

Rendezte vitatott tartozását korábbi beszállítója felé a BTel

A közlemény szerint azért született a kifizetésről döntés, hogy a szállító által kezdeményezett felszámolási eljárás semmilyen módon ne sérthesse a befektetők és a vállalat érdekét. Ezzel a felszámolási eljárás megszűnt. A BTel jogi lépéseket fontolgat jó hírneve megsértése miatt - írta a társaság.

2014. június 5. 08:09

Felszámolási eljárást kezdeményezett a BTel egyik beszállítója

A Business Telecom Nyrt. (BTel) egyik - szerződésben vállalt kötelezettségeit nem teljesítő - beszállító partnere felszámolási eljárást kezdeményezett - jelentette be a BÉT honlapján hétfőn a társaság.

2014. június 3. 08:25

A Business Telecom eredménye 15-szörösére nőtt

A Budapesti értéktőzsde honlapján közölt előzetes adatok szerint a távközlési szolgáltató társaság 859 millió forint adózott eredményt ért el 2013-ban, szemben a megelőző év 59 milliós eredményével.

2014. február 5. 10:05

Innováció a Business Telecomtól

A Business Telecom (Btel), Magyarország legnagyobb alternatív távközlési szolgáltatója sajtóeseményén számos bejelentést tett. Többek között új fejlesztéséről is lehullt a lepel, valamint további terjeszkedést és kötvénykibocsátást is terveznek.

2014. január 23. 16:10

Nyilvános részvényértékesítést hajt végre a Business Telecom

A Business Telecom Nyrt. (BTel) 900 ezer darab, korábban forgalomba hozott részvényét ajánlja fel tőzsdén kívüli nyilvános értékesítésre szeptember 9-19. között - közölte a vállalat.

2013. szeptember 3. 08:50

Zártkörű tőkeemelést hajtott végre a Business Telecom Nyrt.

A Business Telecom Nyrt. 352 millió forint beruházásra fordítható forrással növelte tőketartalékát novemberben.

2012. december 1. 11:54

Új kötvényprogramot készít elő a Business Telecom

A Business Telecom Nyrt. (BTel) szerdai közgyűlése elfogadta a társaság 3 milliárd forint keretösszegű, kétéves, nyílt kötvényprogramjának kereteit.

2012. október 25. 09:45

Háromnegyed milliárdos tőkebevonás a BTel-nél

Október 13-án lezárult a Business Telecom Zrt.  (BTel) 2011-2012-es kötvényprogramjának második üteme. Az október 6-13 között lezajlott jegyzés során összesen 785 millió forint feletti értékben jegyeztek hazai egyéni és intézményi befektetők a társaság most kibocsátott kötvényeiből. A frissen bevont forrást a BTel saját távközlési hálózatának további fejlesztésére, illetve már rövid távon megtérülő piaci akvizíciókra kívánja fordítani.

 

2011. október 14. 12:28

Újabb kötvényeket bocsát ki a BTel

A Business Telecom (BTel) rábocsátással folytatja júniusban megkezdett kötvényprogramját, melynek keretében 14,5 százalékos hozamú, 2014 augusztusi lejáratú kötvények jegyezhetők október 6-13. között - közölte a társaság pr cége.

2011. október 7. 08:47

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

Exkluzív budapesti esemény keretében mutatták be a hazai szakmai közönségnek május 23-án, az Everguest Intelligence-t. A mesterséges intelligencia a szemünk előtt alakítja át és forgatja fel a turizmus és a vendéglátás mindennapjait. Az Everguest legújabb fejlesztése pedig már a piaci bevezetése előtt jelentős figyelmet kapott, mostanra pedig már több mint 250 szálláshely iratkozott fel a várólistára. Azóta a szoftvert már nemzetközi környezetben, Bécsben, Barcelonában és Amszterdamban is bemutatták, mindenhol kitörő sikert aratva. Az eseményen szó esett az AI emberi vonatkozásairól is.

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37