EFOTT kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: EFOTT

Egyedülálló zöld dobásra készül a MATE az idei EFOTT fesztiválon

Az EFOTT fesztiválon keletkező, biológiai úton bontható hulladékok szelektív gyűjtését, helyszíni előkezelését, valamint további komposztálását is megszervezi a házigazda Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE). Ezzel az ott keletkező összes biohulladék esetében sikerrel zárul a biológiai körforgás, amire még egyetlen hazai fesztiválon sem volt példa.

2022. július 6. 15:43

A 2017-es EFOTT számokban

A 2017-es velencei EFOTT mind időjárás, mind látogatószám tekintetében elégedettek a szervezők. Több mint 111 ezer ember fordult meg az idei rendezvényen.

Kulcsszavak: fesztivál EFOTT
2017. július 20. 14:11

Ismét rekord az EFOTT-on

A Velencei-tó partján rendezett fesztivál hivatalos 2. napján (szám szerint a 4.-en) több mint 30 ezer ember fordult meg. Ezzel minden idők leglátogatottabb napját könyvelhette el az EFOTT. Legtöbben a jamaicai Sean Paul showjára voltak kíváncsiak, köztük Palvin Barbi és Dzsudzsák Balázs is. 

Kulcsszavak: fesztivál EFOTT
2017. július 18. 10:58

Startol a 2017-es EFOTT

Július 11-től hat napon keresztül, több mint 200 zenei program mellett kínál ínycsiklandó gasztro-, turisztikai és sportolási lehetőségeket az EFOTT Velencén. Világhírű fellépőkkel, a legmenőbb hazai bandákkal igazán tartalmas hét várja a fesztiválozókat. 

Kulcsszavak: EFOTT Velence fesztivál
2017. július 10. 16:10

Az EFOTT sajtótájékoztatóján mérkőztek meg a ’80-as, ’90-es évek sztárjai

Az EFOTT sajtótájékoztatóján kiderült, milyen lesz a meghosszabbított fesztivál mínusz egyedik napja.

Kulcsszavak: EFOTT fesztivál
2017. június 11. 16:11

Stílusikonok lépnek fel az idei EFOTT-on

Póló – farmer – tornacipő, vagy direkt erre az alkalomra beszerzett egyedi darabok? Tömegbe olvadás, vagy minél nagyobb feltűnéskeltés? A EFOTT-ozók ízlése nemcsak a zene, de a divat terén is igencsak különböző, és ez természetesen nemcsak a fesztiválozókra, de színpadra lépő zenészek esetében is igaz. A 2017-től hatnaposra bővült (július 11-17.) fesztiválra készülve górcső alá vettük az elmúlt évek meghatározó szettjeit. 

Kulcsszavak: EFOTT fesztivál
2017. április 24. 15:05

Elektronikus bulik várnak az EFOTT-on

Július 11. és 17. között olyan sztár DJ-k teszik tiszteletüket a Velencei-tónál, az EFOTT-on, mint a gorestep stílus megalkotója, a backstage-be majmot rendelő Borgore, a fiatal feltörekvő holland, Dyro, a legnagyobb külföldi fesztiválokat is meghódító Flux Pavilion és az olasz DJ páros, a Vinai.

Kulcsszavak: fesztivál EFOTT
2017. április 15. 17:35

Sean Paul az EFOTT fellépői között

A hazai kedvencek mellett világsztárok fokozzák majd a hangulatot az egyetemisták legnagyobb nyári buliján, július 11. és 17. között, Velencén. Idén az angol szintipop páros, a Hurts mellett az EFOTT színpadára lép a jamaikai reggae világsztár, Sean Paul is. A szervezők minden eddiginél nagyobb bulira készülnek. 

Kulcsszavak: fesztivál EFOTT
2017. január 5. 11:06

Újra Velencére költözik az EFOTT

2017-ben is lesz EFOTT, méghozzá július 11-17. között. És hol máshol lehetne megint a fesztivál, mint Velencén. Ezúttal a Pécsi Tudományegyetemmel karöltve szervezik a rendezvényt. 

Kulcsszavak: EFOTT fesztivál
2016. december 8. 10:44

Viharos volt az idei EFOTT

A harmadik velencei EFOTT sem volt viharoktól mentes. Míg néhány éve megúsztuk egy masszív viharral, utána a Velencei-tóban igyekeztünk lehűteni magunkat a koncertek között. Most azonban nem volt éppenséggel strandidő, sőt mi több, az is nagy szó, hogy a koncerteket megtartották, és a fesztiválozó közönség helyt állt.

Kulcsszavak: EFOTT fesztivál
2016. július 22. 16:11

Fesztiválszezon a Vaterával

Javában dübörög a fesztiválszezon, a nyári szabadtéri élmények meghatározó időszaka. Lélekben ilyenkor már hetekkel korábban ráhangolódunk a koncertekre, egyeztetjük a programot a barátokkal, és megvesszük a jegyeket. 

2016. július 22. 13:10

Több mint 60 ezren voltak az idei EFOTT-on

Az EFOTT-hoz idén kevésbé volt kegyes az időjárás, de a legkitartóbbakat koncertekkel jutalmazták a fellépők. A fesztivál végére óriási házibuli kerekedett. A 2016-os EFOTT-on 65 319 ember vett részt.

Kulcsszavak: fesztivál EFOTT
2016. július 18. 13:38

Vihar zavarta meg az EFOTT-ot

Szerda este a hidegfront elérte a velencei EFOTT-ot is. A szervezők biztonságos helyre terelték a fesztiválozókat, és a zenei programokat is átszervezték a fedett koncerthelyszínekre. Kisebb viharkárok keletkeztek, de komolyabb személyi sérülés nem történt. Az EFOTT folytatódik, mára napos idő és 23 fok várható.

Kulcsszavak: EFOTT fesztivál
2016. július 14. 10:56

Kedden kezdődik az EFOTT

Július 12-én Velencén kezdetét veszi a 2016-os EFOTT, amely a szervezők bevallása szerint minden eddiginél nagyobbat fog szólni. A sport, turisztikai, gasztronómiai és kulturális programok mellett a zenefelhozatal is erősnek ígérkezik: a hazai közönségkedvencek közül többen extra produkcióval készülnek, a Rudimental pedig már most üzent a fesztiválozóknak.

Kulcsszavak: fesztivál EFOTT
2016. július 11. 10:59

Romániában terjeszkedik a Festipay

A legnagyobb magyar és román fesztiválokat kiszolgáló Festipay Zrt. idén már öt romániai fesztivál számára biztosít készpénzmentes fizetési megoldásokat. Az első ilyen esemény a most először megrendezett Bukarest Gourmet gasztronómiai fesztivál volt. Mint ismeretes, a magyar vállalat még 2015-ben, a kolozsvári Untold Fesztivál szolgáltatójaként lépett a román piacra.

2016. június 13. 12:57

Megvan az EFOTT himnusza

Elkészült az EFOTT idei dala is, vagyis megvan végre a hivatalos EFOTT himnusz, amely a Margaret Island, Felcser Máté (Punnany Massif) és JumoDaddy (Irie Maffia, Kelemen Kabátban) közreműködésével született. 

Kulcsszavak: EFOTT fesztivál
2016. június 10. 14:51

A buli mellett élmények sorával vár az EFOTT

14 méteres torony, habparti, piatőzsde, karrierindítás, megannyi sport és turisztikai program – a felsoroltak mindegyikével találkozhat az, aki július 12-17. között kilátogat a Velencei-tó partjára, az egyetemisták legnagyobb nyári bulijára. A zenei programok mellett az EFOTT fesztiválozói idén számos igazán izgalmas élményprogramot próbálhatnak ki.

Kulcsszavak: fesztivál EFOTT
2016. május 29. 16:45

Külföldi nevekkkel gazdagodott az EFOTT listája

Az EFOTTszervezői bejelentették, hogy július 12-17. között a Velencei-tó partján az elektronikus zene rajongóinak minden eddiginél erősebb kínálattal kedveznek. Az egyetemisták legnagyobb éves buliján zenél majd először Magyarországon a brit nagyágyú, Zomboy és a holland Headhunterz, de az EFOTT színpadára lép Borgeous (USA), a szintén holland Firebeatz, valamint a Pendulum & Verse (dj set) (AUS) is.

Kulcsszavak: EFOTT fesztivál
2016. április 6. 15:36

Rudimental érkezik az idei EFOTT-ra

Zomboy után jön a következő külföldi név az EFOTT 2016-os palettájáról! A Rudimental érkezik a Velencei-tó partjára, így jóvoltából olyan slágerekre tombolhat a közönség, mint a Waiting All Night és a Feel The Love. A brit kollektíva a legnagyobb hazai kedvencek mellett lép majd az egyetemisták fesztiváljának nagyszínpadára. 

Kulcsszavak: EFOTT fesztivál
2016. március 24. 14:24

Rekordot döntött az EFOTT

Minden eddiginél nagyobbat szólt a 40. EFOTT fesztivál! A július 14-19. között megrendezett Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójára pontosan 103.467 látogató érkezett, ezzel megdöntve az eddigi évek rekordjait.

Kulcsszavak: fesztivál EFOTT
2015. július 20. 17:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

Az ESET legújabb Threat Report jelentése átfogó képet ad az ESET szakértői csapata által 2023 decemberétől 2024 májusáig megfigyelt fenyegetettségi trendekről.

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

Az első helyen végzett a Schneider Electric a TIME magazin és a Statista által összeállított, a világ legfenntarthatóbban működő vállalatait bemutató rangsorban. A társaság többek között saját fenntarthatósági programjával, illetve az ügyfelei és beszállítói energiahatékonysági és klímavédelmi törekvéseit támogató megoldásaival és kezdeményezéseivel érdemelte ki az elismerést.

2024. július 4. 19:09