Honeywell kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Honeywell

Vezető gyógyszergyárat tesz fenntarthatóbbá a Honeywell

A Honeywell bejelentette, hogy együttműködésre lép a Teva Pharmaceutical Industries Ltd. vállalattal (NYSE és TASE: TEVA). Az együttműködés célja, hogy csökkentsék az energiafogyasztást és a szén-dioxid-kibocsátást a vezető generikus gyógyszergyártó debreceni üzemében.

2023. július 22. 10:37

Honeywell szoftverek hazai egyetemeken, a folyamat-szimulációban és -irányításban

A Honeywell bejelentette, hogy két vezető magyar felsőoktatási intézményben – a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen (BME) és a veszprémi Pannon Egyetemen (PE) – az amerikai cég szoftverének a felhasználásával a diákok technikai szaktudása fejlődését segítik elő, a folyamat-szimuláció és folyamat-irányítás területén, javítva ezzel is a hallgatók jövőbeni munkaerő piaci esélyeit.

2008. december 10. 12:21

Honeywell-Novell személyazonosság-kezelési megoldás

A Novell bejelentette, hogy vezető személyazonosság-kezelési termékét a Honeywell a hozzáférés-szabályozási biztonsági platformjába integrálja.

2007. június 12. 16:03

Nőtt a Honeywell eredménye

A Honeywell International elektronikai vállalat a vártnál jobban teljesített a harmadik negyedévben a nyugdíjkiadások növekedése ellenére.

Kulcsszavak: Honeywell
2004. október 21. 08:29

A BT öt éves telekommunikációs megállapodást kötött a Honeywell-el

A BT öt évre szóló outsourcing szerződést kötött a Honeywell-el, a különböző technológiák és gyártás globális vezetőjével. A megállapodás szerint a BT 220 Honeywell telephelynek nyújt majd kommunikációs és hálózati szolgáltatásokat szerte nyugat-európában.

2003. március 7. 15:46

A Honeywell további négyezer állást számol fel

Az amerikai Honeywell elektronikaipari csoport bejelentette, hogy még az idén további négyezer állást megszüntet, a korábban előre jelzett 12 ezren felül. A teljes leépítés a munkaerő 13 százalékát teszi ki.

Kulcsszavak: Honeywell +céginfo
2001. szeptember 26. 07:42

Honeywell - 92 százalékos nyereségzuhanás

A Honeywell International kedden közölte, hogy nettó nyeresége a második negyedévben 92 százalékkal zuhant a tavalyi év azonos időszakához képest, beleértve a General Electric-kel tervezett házasság 651 millió dolláros költségét is.

Kulcsszavak: +céginfo Honeywell
2001. július 25. 07:39

A General Electric és a Honeywell fellebbezhet

Az amerikai General Electric és a Honeywell két hónapon belül belül bíróságnál fellebbezhet az EU versenyfelügyeletének keddi adminisztratív döntése ellen, amellyel megakadályozta, hogy a General Electric 42 milliárd dollárért felvásárolja a Honeywellt.

Kulcsszavak: +fúzió jog Honeywell EU GE
2001. július 5. 07:46

A GE mégsem veheti meg a Honeywellt

Az amerikai General Electric Co. (GE) 41 milliárd dolláros ajánlata a Honeywell International Inc.-re mégis megbukik az EU versenyfelügyeletének ellenállásán.

2001. július 2. 07:22

A General Electric megszerzi a Honeywellt

A General Electric amerikai ipari csoport megállapodott a Honeywell elektronikai és gépipari vállalattal abban, hogy 45 milliárd dolláros részvényértéken megvásárolja ez utóbbi céget - jelentették a hétfői amerikai lapok.

2000. október 24. 09:07

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

Az IKEA Magyarország elindította az IKEA Kreativ elnevezésű új eszközt, amely a legmodernebb technológiát használja a lakberendezési tervezéshez. Az eszköz minden vásárló számára elérhető mobilalkalmazásban és az IKEA.hu weboldalon. Az IKEA Kreativ rendkívül egyszerűen használható, és arra ösztönzi a vásárlókat, hogy használják ki kreativitásukat. Valósághű interaktív terveken keresztül mutatja meg, hogyan fognak kinézni az egyes bútorok az otthoni környezetben.

2024. május 15. 17:52