Kyndryl kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Kyndryl

A CIB Bank a Kyndrylt választotta hitelezési platformja modernizálására

A Kyndryl, a világ legnagyobb IT infrastruktúra-szolgáltatója és a CIB Bank, Magyarország egyik legnagyobb kereskedelmi bankja ma bejelentette, hogy a Kyndryl támogatta a bankot alkalmazásai modernizálásában és fedezetlen hitelezéssel kapcsolatos munkafolyamatai átalakításában. Ennek eredményeként a CIB Bank – a fogyasztói hitelek feldolgozására szolgáló modern és automatizált rendszer bevezetésével – tovább egyszerűsíti hitelezési folyamatát, nagyobb hatékonyságot és jelentős költségmegtakarítást érhet el.

Kulcsszavak: CIB Bank Kyndryl
2024. április 30. 14:41

Kyndryl: A MI várhatóan teret nyer az ügyfélszolgálatokban, a bankokban, a biztosításban és az oktatásban

A mesterséges intelligencia-technológia legújabb vívmányai közé tartozik a generatív mesterséges intelligencia, amelyet az jellemez, hogy kreatív képességei révén képes új tartalmakat, képeket, zenét generálni, sőt, korábbi információk és tapasztalatok felhasználásával akár ügyfélszolgálati feladatokat is el tud látni.

2024. március 19. 10:03

A Kyndryl és a Stellantis partnerségre lép

A Kyndryl, a világ legnagyobb IT infrastruktúra szolgáltatója bejelentette, hogy széles körű, többéves megállapodást kötött a Stellantisszal, abból a célból, hogy Európában, Észak-Amerikában és Dél-Amerikában menedzseljen alapvető üzleti informatikai tevékenységeket, mint például a hálózati, adatközponti támogatást és helyi IT szolgáltatások támogatását.

2024. március 5. 11:30

Kyndryl: Itt az ideje az átfogó digitalizációnak az egészségügyben

A Kyndryl, a világ legnagyobb IT-infrastruktúra-szolgáltatójának szakértői megvizsgálták az informatika és információ-technológia egészségügyi felhasználásának legfontosabb trendjeit. Az elemzés alapján 2024-re készítettek előrejelzést a jövőnket is alakító folyamatokról.

2024. január 30. 17:43

A Kyndryl a 2023-as év Felelős Munkaadója Magyarországon

A Kyndrylt, a világ legnagyobb informatikai infrastruktúra-szolgáltatóját az OFA, az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság a 2023-as év Felelős Munkaadójának választotta. Az IT vállalat kiemelkedő gyakorlataiért kapott elismerést, ideértve a befogadó kultúra elősegítéséért, amely rugalmas munkavégzést biztosít a munka és a magánélet egyensúlyának érdekében, továbbá prioritásként kezeli a munkavállalói készségfejlesztést.

Kulcsszavak: Kyndryl +céginfó
2023. december 18. 10:14

A Kyndryl technológiai előrejelzései 2024-re

A Kyndryl, a világ legnagyobb IT-infrastruktúra-szolgáltatója nemrégiben ünnepelte független, tőzsdei vállalatként való működésének második évfordulóját. E mérföldkő alkalmából a vállalat megerősítette elkötelezettségét a régióban és a Magyarországon működő szervezetek, ügyfelek és üzleti partnerek iránt, amelyek a modernizáció, az átalakítás és a növekedés szellemében fogalmazzák meg céljaikat, és mindeközben fenntartható és versenyképes üzleti működést folytatnak. 

2023. november 29. 19:03

Megkezdte működését a Kyndryl Alapítvány a helyi közösségek fejlődéséért

A Kyndryl, a világ legnagyobb IT-infrastruktúra-szolgáltatója szeptember 18-án elindította a Kyndryl Alapítványt. Az alapítvány olyan nonprofit szervezeteket támogat majd, amelyek kritikus társadalmi problémákra keresnek megoldásokat. A Kyndryl Alapítvány a vállalat globális vállalati jószolgálati programját terjeszti ki, és jelzi, hogy a Kyndryl elkötelezett a pozitív társadalmi szerepvállalás mellett, összhangban az ENSZ Fenntartható Fejlődési Céljaival.

2023. szeptember 21. 14:18

Automatizálással előre láthatók az informatikai incidensek

Szabó János, a Kyndryl Magyarország ügyvezető igazgatója szerint az üzleti vezetők számára nem idegenek az egymással versengő prioritások. Akár a bevételek növelésére, az ügyfelek elégedettségének javítására vagy az új piaci lehetőségek megragadására összpontosítanak, a vállalat informatikai működésének dinamikusnak és a folyamatosan változó környezetre reagálónak kell lennie.

2023. augusztus 22. 20:01

Együttműködés a digitális infrastruktúra és az alkalmazások biztonságért

A Kyndryl, a világ legnagyobb IT infrastruktúra-szolgáltatója bejelentette, hogy a BlueVoyant kiberbiztonsági megoldásaival bővítette szolgáltatás portfólióját Magyarországon és a Cseh Köztársaságban. A BlueVoyant iparágvezető, globális kibervédelmi vállalat a belső és külső kibervédelem szakértője, amely jelentős ügyfélkörrel rendelkezik a régióban.

2023. június 18. 15:38

Aki megfizeti a prémium árat, mehet gyorsabban: dugómentesít a Kyndryl Tel-Avivban

Izraelben az utóbbi nyolc évben több, mint egymillióval nőtt a gépkocsik száma. A kis ország útjai és városai a gépjárművektől túlterheltek. A forgalmi torlódások – különösen a központi nagyvárosi területeken, például Tel-Avivban és Jeruzsálemben akkora problémát jelentenek, hogy már kimutathatóan korlátozzák a gazdaság fejlődését.

Kulcsszavak: Kyndryl közlekedés
2023. április 2. 10:16

A Kyndryl informatikai-üzleti előrejelzései 2023-ra

A Kyndryl az év végéhez közeledve üzletágvezetőinek véleménye alapján összeszedte a 2023-ban az üzlet és informatika metszéspontjában várható legfontosabb jelenségeket. Szabó János, a Kyndryl Magyarország igazgatója összefoglalta a trendeket:

2022. december 17. 10:53

A Kyndryl elindította tanácsadó szolgáltatását

A Kyndryl elindította a Kyndryl Consult tanácsadó részlegét, amelynek szolgáltatásai az IT-folyamatok, IT stratégia, IT üzemeltetés, a natív és hibrid felhő, az alkalmazások és a mainframe-ek modernizálása, a mesterséges intelligencia, az adat- és analitikai, hálózati számítási képességek, valamint a biztonsági és rugalmassági területekre terjednek ki. A tanácsadás egyik leghangsúlyosabb része a felhőbe történő áttérés, majd az azt követő működtetés támogatása. Ennek alapja a szoros kapcsolat a megrendelővel, közös alkotással, közös tervezéssel hosszú távú együttműködésben.

2022. október 26. 20:02

A Kyndryl bevezette az új üzleti digitalizációs platformot, a Kyndryl Bridge-t

A Kyndryl új digitális integrációs platformja, a Kyndry Bridge valós időben kezeli a teljes IT alkalmazás infrastruktúrát és mesterséges intelligenciával ellátott, átfogó, testre szabható kontrollt biztosít a küldetéskritikus műveletek felett.

2022. szeptember 23. 14:53

A CIB Bank a Kyndryl segítségével modernizálja kritikus fontosságú folyamatait

A CIB Bank Zrt., Magyarország egyik legnagyobb bankja, hároméves technológiai szolgáltatási megállapodást kötött a Kyndryl-lel, a világ legnagyobb informatikai infrastruktúra-szolgáltatójával. A megállapodás célja a hitelezési munkafolyamatok és az ezek alapjául szolgáló platform korszerűsítése és működtetése.

Kulcsszavak: CIB Bank Kyndryl
2022. július 29. 15:38

A hazai Kyndryl Ügyfél Innovációs Központ 25 éves fennállását ünnepli

A világ legnagyobb IT szolgáltatójához, a Kyndryl-hez tartozó magyarországi Ügyfél Innovációs Központ 25 éves fennállását ünnepli, és több száz ember felvételét tervezi a közeljövőben.

2022. március 28. 18:34

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

Az IKEA Magyarország elindította az IKEA Kreativ elnevezésű új eszközt, amely a legmodernebb technológiát használja a lakberendezési tervezéshez. Az eszköz minden vásárló számára elérhető mobilalkalmazásban és az IKEA.hu weboldalon. Az IKEA Kreativ rendkívül egyszerűen használható, és arra ösztönzi a vásárlókat, hogy használják ki kreativitásukat. Valósághű interaktív terveken keresztül mutatja meg, hogyan fognak kinézni az egyes bútorok az otthoni környezetben.

2024. május 15. 17:52