Lexmark kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Lexmark

A Lexmark megnevezte az új elnök-vezérigazgatót

A képalkotás terén vezető szerepet betöltő Lexmark bejelentette, hogy igazgatósága október 23-i hatállyal egyhangúlag Richard (Rich) Gerusont választotta meg a Lexmark elnök-vezérigazgatójának. Geruson egyben a Lexmark igazgatósági tagja is lesz.

2017. október 26. 11:13

A Lexmark új, specializált intelligens képrögzítési megoldásokat ajánl a kiskereskedelmi, banki és biztosítói piac számára

A technológia a dokumentumok rögzítésének automatizálásával felgyorsítja a papír alapú folyamatokat, és így lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy valódi hálózatos digitális ügyfélélményt biztosítsanak.

2017. október 5. 15:37

A Lexmark kkv-knak szánt termékcsaládot jelentett be

A képalkotás terén világelső Lexmark International bejelentette KKV-knak szánt új termékcsaládja bevezetését. Ezek a nagyteljesítményű és kedvező árú modellek teljes lelki nyugalmat garantálnak hosszú jótállási idejük révén és azáltal, hogy tökéletesen a KKV-k igényeire szabták őket. 

2017. július 5. 08:09

A Lexmark bemutatja a nagyigényű munkacsoportoknak szánt A3-as nyomtatómegoldások legújabb generációját

A képalkotó megoldások terén világelső Lexmark International, Inc. bemutatta A3-as színes lézernyomtatóinak és intelligens multifunkciós termékeinek (MFP-k) legújabb generációját, köztük kilenc olyan új modellt, amelyek a legnagyobb igényeket támasztó munkacsoportokat hivatottak gyors, hatékony és biztonságos képalkotó szolgáltatásokkal kiszolgálni.

2017. június 8. 10:34

A Lexmark csatlakozik az Európai Utángyártási Tanácshoz

A képalkotó megoldások terén világelső Lexmark International, Inc. bejelentette, hogy csatlakozott az Európai Utángyártási Tanácshoz (CER-Conseil Européen de Remanufacture), amivel ismét megerősítette elkötelezettségét a körkörös gazdaság mellett.

2017. április 5. 09:27

Nyomtatási biztonság: veszélyben van a hálózata?

A sarokban csendesen meghúzódó irodai nyomtató nem feltétlenül tűnik a legnagyobb biztonsági kockázatnak. A tanulmányok azonban azt sugallják, hogy a nyomtató egy egész hadseregnyi rosszindulatú szoftver, zsarolóvírus és pszichológiai manipuláció számára jelenthet kiskaput. 

2017. március 1. 10:28

Az IDC MarketScape jelentése a Lexmarkról

A képalkotás területén világelső Lexmark International, Inc. vállalatot a vezető informatikai piackutató cég, az IDC az „IDC MarketScape: Western European Document Workflow Services Hardcopy 2016 Vendor Assessment Report” című jelentésében a dokumentum alapú munkafolyamat-szolgáltatások terén vezető cégként ismerte el.

2017. február 17. 08:48

A Lexmark termékcsaládja nyerte a Buyers Lab 2017. évi „Színes nyomtató/MFP” kategória termékdíját

A képalkotási technológiában globális vezető Lexmark International bejelentette, hogy elnyerte a Buyers Laboratory (BLI) „Színes nyomtató/MFP (többfunkciós eszköz)” termékcsalád kategória 2017. évi díját.

2017. február 16. 10:39

A Lexmark bejelentette az Apex Technology és a PAG Asia Capital akvizíciójának lezárulását

A Lexmark International Inc. bejelentette, hogy az Apex Technology Co., Ltd. (Apex) és a PAG Asia Capital (PAG) vezette befektetői konzorcium sikeresen lezárta az akvizíciót. 

2016. december 6. 08:37

Hogyan válhatunk vezető CSR vállalattá?

A globális erőforrás menedzsmenttel kapcsolatos fenyegetés egyre nő. Miközben az ENSZ Fenntartható Fejlődési Célok (UN Sustainable Development Goals) és a Párizsi Egyezmény célkitűzései segítenek az előttünk álló kihívások tudatosításában, a vállalatoktól is elvárható, hogy vezető szerepet játsszanak a kérdésben. Ha valaki fenntarthatóság téren vezető szerepet kíván betölteni, akkor első lépésként el kell fogadnia, hogy a klímaváltozás, a fosszilis üzemanyagok csökkentése, a ritka földfémek készletének kimerítése és más környezeti kérdések olyan sürgős kihívás elé állítanak, amire a vállalatoknak is lépniük kell.

2016. október 14. 11:55

Hogyan változtatja meg a Big Data és az IoT a környezetünkkel való kapcsolatunkat, a viselkedésünket?

Ma már úgy is tudjuk szabályozni az otthonunk hőmérsékletét, hogy közben az irodában tartózkodunk. Az autó képes a navigációt a garázsban is frissíteni. A reggeli bögre teát úgy is fel tudjuk melegíteni, hogy közben még az ágyban vagyunk. Mindez az IoT (Internet of Things) és a Big Data konvergenciájának köszönhető. 

2016. szeptember 9. 09:39

Mit tehetünk Földünkért – a Föld Napján és azon túl

100 lap kinyomtatása 0,9 kg széndioxid kibocsátását jelenti, azaz megfelel 3 kilométer autózásnak.

2016. április 26. 07:21

A Lexmark áttörő innovációt jelentett be a leggyorsabban növekvő piaci szegmensben

A Lexmark, a világ egyik vezető technológiai vállalata, a mai napon A4 formátumú színes lézernyomtatók és intelligens többfunkciós készülékek (MFP=Multi Function Product) új generációjának bevezetését jelentette be. A termékbevezetés keretében hét új modellcsalád jelenik meg.

2016. január 27. 18:32

A kedvező ár nem az egyedüli hajtóereje az online és mobil vásárlás terjedésének

Tavaly bekerült a „showrooming” szó az Oxford English Dictionary szótárba, a következő értelmezéssel: „üzlet vagy üzletek meglátogatása azzal a céllal, hogy megtekintsünk egy terméket, mielőtt alacsonyabb áron online megvásároljuk”.

2014. december 7. 14:40

A Lexmark Competence Center mára több mint 30 országot szolgál ki Magyarországról

A Lexmark Magyarország éves sajtótájékoztatóján számolt be a vállalat megújult arculatáról, törekvéseiről, valamint az elmúlt négy év üzleti akvizícióiról, amelynek köszönhetően a cég árbevétele tavaly több mint 3 milliárd USD-t tett ki.

Kulcsszavak: +céginfo Lexmark
2014. november 19. 09:16

Felhasználatlan adatok a cégeknél

A vállalkozások adatainak átlagosan 80 százaléka strukturálatlannak tekinthető a Gartner piacelemző cég szerint. De mit jelent ez pontosan, és melyek azok az adatok, amelyeket nehéz rendszerezni?

2014. március 3. 08:09

A gyártóknak fontos az átláthatóbb, optimalizált adatkezelés

Folyamatos nyomás nehezedik a gyártó szektorra, hogy csökkentse az ellátási lánc költségeit. A láthatóság és a felügyelet soha nem volt még ilyen fontos, de a gyártók gyakran küszködnek ennek eléréséért a mai erőteljesen papír alapú üzleti életben.

2013. december 7. 09:51

A Funai megvette a Lexmark tintasugaras üzletágát

A Funai Electric a mai napon jelentette be a Lexmark-kal kötött megállapodását, a Lexmark tintasugaras technológiájának és a hozzá tartozó eszközeinek felvásárlásáról, mintegy 100 millió dollár értékben.

Kulcsszavak: +céginfo Lexmark Funai
2013. április 9. 16:48

A Lexmark felvásárolja a Brainware-t

A Lexmark bejelentette, hogy felvásárolja a luxemburgi székhelyű BDGB Enterprise-t, beleértve annak amerikai leányvállalatát, a Brainware-t is, a Vista Equity Partners portfóliójú céget, mintegy 148 millió dollárért. Az akvizíció legfőképpen a Lexmark tartalom-menedzsment megoldásait érinti.

Kulcsszavak: +céginfo Lexmark
2012. március 22. 13:01

Lexmark: a magyar alkalmazottak is szorgalmaznák az újrahasznosítást

A Lexmark a Föld napja alkalmából mérte fel az európai vállalatok környezettudatosságát. A tanulmányból kiderül, hogy az újrahasznosítás elterjedt jelenségnek számít, mégis a megkérdezett alkalmazottak jelentős többsége állította, hogy még van mit fejlődniük vállalati szinten. Bár a magyar alkalmazottak az európai átlagnál kisebb mértékben szorgalmazták a vállalatok újrahasznosítási aktivitását (78,5 százalék), nem sokkal maradtuk le az európai átlagnál (86 százalék).

2011. április 21. 13:08

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

Ikonikus sporteseményekből – mint például az olimpia vagy a foci bajnokságok – idén nyáron sem lesz hiány. A szurkolók alig várják ezeket az eseményeket – nincsenek ezzel másként a kiberbűnözők sem, bár őket a versenyszellem vagy a közösség érzése a legkevésbé sem érdekli. A Foci EB és a 2024-es párizsi olimpiai játékok közeledtével az ESET biztonsági szakértői mutatnak 9+1 olyan esetet, amelyekben a kibertámadások áldozatai sportegyesületek, -események vagy a szurkolók voltak.

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

Június 10-én délután 3-kor kezdetét veszi a 2024. évi Startup Safari Budapest. A másfél napos rendezvény június 11-én is izgalmas programokkal várja az érdeklődőket. Az esemény célja, hogy összekapcsolja a startup közösség tagjait, inspirálja az új innovációkat és elősegítse a tudásmegosztást. A rendezvény különleges lehetőséget kínál a résztvevők számára, hogy betekintést nyerjenek a legújabb technológiai fejlesztésekbe és üzleti trendekbe.

2024. június 10. 11:40