MAP kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: MAP

Nem gyűjtenek több WiFi-adatot a Google Street View autók

A Google bejelentette, hogy a világ útjait járó és fényképező Street View autói nem gyűjtenek több adatot a WiFi hálózatokról, ehelyett az Android mobilokról szerzi majd be a cég a szükséges információt.

2010. október 21. 08:25

A gyártásautomatizálási szabvány atyja Budapesten

A Budapesten rendezett Tudomány Világkonferenciájának egyik előadójaként Magyarországra érkezett a japán műszaki és tudományos élet első embere, Yoshikawa professzor, aki tegnap a SZTAKI vendége volt.

Kulcsszavak: MAP BME Sztaki IMS
1999. augusztus 2. 16:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

Az IKEA Magyarország elindította az IKEA Kreativ elnevezésű új eszközt, amely a legmodernebb technológiát használja a lakberendezési tervezéshez. Az eszköz minden vásárló számára elérhető mobilalkalmazásban és az IKEA.hu weboldalon. Az IKEA Kreativ rendkívül egyszerűen használható, és arra ösztönzi a vásárlókat, hogy használják ki kreativitásukat. Valósághű interaktív terveken keresztül mutatja meg, hogyan fognak kinézni az egyes bútorok az otthoni környezetben.

2024. május 15. 17:52