Magyar Posta kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Magyar Posta

Postára csak akkor menjünk, ha muszáj

A hazai posta fennakadás nélkül működik, de a nemzetközi küldemények akadoznak. A járvány azonban a postát is terheli: aki teheti, csekkbefizetés helyett utaljon, hagyományos levél helyett írjon e-mailt, a webáruházakat pedig érdemes ellenőrizni rendelés előtt és használni a küldemények nyomon követését – ajánlja a postapiacot is felügyelő Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság a postai dolgozók és a felhasználók egészségének védelmében.

2020. március 21. 09:43

Indul az Év Internetes Kereskedője díj 2019

Idén tizenharmadik alkalommal rendezik meg az Év Internetes Kereskedője Díj szakmai versenyt, amely a legjobb magyar online kereskedőket díjazza, objektív szempontrendszer, a vásárlók preferenciája, valamint szakértői zsűri szavazatai alapján. 

2019. február 21. 10:45

Az államnak követnie kell a digitális közösségi terek által nyújtott lehetőségeket

A hivatalos ügyintézés digitális fejlesztéseit is érdemes a kiterjesztett valósághoz igazítani – fogalmazott Tuzson Bence, a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára az Infotér 2018 konferencia utolsó napján. Itt mutatkozott be a Magyar Posta e-személyivel akár paypass módon is használható levélkézbesítő PAKK programja is.

2018. október 14. 12:45

Postáknál is startol a digitális megújulás

A posták sem húzhatják ki magukat a legújabb technológiák kipróbálása, alkalmazása alól- mutattak rá egy nemzetközi postás találkozó előadói. 

2018. május 7. 09:58

Megmondja a mobilunk, ha nagy sor van a postán

A posta a Sziget ideje alatt egy új, fesztiválhelyszíneket körbejáró geolokációs játékot is beépített az applikációba.

2015. augusztus 10. 11:40

Az idén 40 ezer csekket fizettek be a posta mobilalkalmazásával

Az év eleje óta csaknem 40 ezer csekket fizettek be a Magyar Posta mobilalkalmazásán keresztül az ügyfelek, mintegy 400 millió forint értékben.

2015. április 4. 09:47

Új postai szolgáltatás: hiteles dokumentumok elektronikusan

Lezárult a Magyar Posta (MP) Zrt. új "hibrid kézbesítési és konverziós" nevet viselő rendszerének fejlesztése, amellyel hiteles dokumentumok továbbítása válik lehetővé elektronikus úton a postán keresztül. Az új szolgáltatást csütörtökön mutatták be.

2015. február 27. 15:35

Új online szolgáltatásokat kínál a Magyar Posta

Kényelmi és online szolgáltatásokkal bővíti kínálatát a Magyar Posta, a társaság honlapján egy rövid regisztrációt követően megrendelhető a küldeményőrzés, az ismételt kézbesítés, az időpontfoglalás vagy akár az utánküldés.

Kulcsszavak: onlineszolg Magyar Posta
2014. december 13. 12:22

A Magyar Posta konzorciuma nyerte a 900 MHz-es frekvenciasávot

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) sikeresen értékesítette árverés keretében a 900 MHz-es frekvenciasávot. A nyertes négy szolgáltató összesen csaknem nettó 44 milliárd forintos összeget ajánlott a frekvenciákért. A kiírási feltételek kialakításakor az NMHH kiemelt célja volt, hogy a verseny élénkítése érdekében, megteremtse annak feltételeit, hogy egy új szolgáltató is piacra léphessen. A jövőben ez pozitívan hathat a szolgáltatások színvonalának emelkedésére, és elősegítheti az előfizetők érdekeinek fokozottabb érvényesülését.

2012. január 31. 11:44

Készül a piacnyitásra a Magyar Posta: ajánlott levelek helyett e-mail

A 2013-as piacnyitásig felkészül a Magyar Posta Zrt. a dematerializált értékpapírok értékesítésére, a hozzá kapcsolódó számlavezetéssel, a telekommunikáció területén részt vesz az adatátvitelben, a vidéki kis postákat pedig üzemeltetésbe adja - mondta Geszti László vezérigazgató sajtótájékoztatón kedden Budapesten.

 

Kulcsszavak: Magyar Posta
2011. október 11. 13:32

A Magyar Posta egyeztetett a KDB-vel az informatikai tender kiírása előtt

A Magyar Posta az 1,8 milliárd forintos informatikai beszerzés előtt részletesen egyeztetett a Közbeszerzési Döntőbizottsággal (KDB), és az elfogadta az álláspontjukat - tájékoztatta a posta az MTI-t.

2011. március 23. 08:06

Milliárdos szoftverbeszerzés a Magyar Postánál

Hirdetmény nélküli tárgyalásos - egyszereplős - tendert írt ki a Magyar Posta Zrt. "Integrált Posta Hálózat rendszerének és hozzá kapcsolódó alrendszereinek szoftver támogatása" címmel, a JET-SOL Kft. közel nettó 1,8 milliárd forintért szállítja a szoftvert.

2011. március 16. 09:19

Félmilliárdot költ a posta integrált hálózatának bővítésére

Egyetlen ajánlattevőként a Unisys Magyarország Informatikai Kft. nyerte el nettó 488 millió forinttal a Magyar Posta Zrt. Beszerzési és Ellátási Szolgáltató Központja által az Integrált Posta Hálózat (IPH) bővítésére kiírt hirdetmény nélküli tárgyalásos közbeszerzést - az eredmény a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Kulcsszavak: Magyar Posta Unisys-hu
2010. február 16. 09:17

Félmilliárdért fejleszteti tovább hálózati szoftverét a Magyar Posta

Egyetlen ajánlattevőként a JeT-SOL Számítástechnikai Szolgáltató Kereskedelmi és Beruházási Kft. fejlesztheti tovább a Magyar Posta Zrt. hálózati szoftverét nettó 498 millió forintért - az eredmény a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

2010. február 2. 10:42

Több mint hétszáz postán már megvásárolható a Postafon

Péntektől az ügyfelek a különböző levelek és csomagok feladása, valamint a számlák és egyéb sárga csekkek befizetése mellett Postafon névre keresztelt mobiltelefont is vásárolhatnak a postákon. A Vodafone-nal létrejött együttműködés alapján 721 postán érhető el a szolgáltatás.

Kulcsszavak: Vodafone-hu Magyar Posta
2009. november 21. 15:32

Új mobilszolgáltatási modell a Vodafone-tól és a postától

Új szolgáltatási üzleti modellt vezet be a Vodafone Magyarország és a Magyar Posta, lapértesülések szerint a virtuális szolgáltatásnak is nevezett megoldás lényege, hogy a kistelepüléseken élők ott is hozzájuthatnak a mobilkészülékekhez és az alapszolgáltatásokhoz, ahol ma egyetlen mobilcégnek sincs semmilyen értékesítési pontja.

2009. november 19. 09:24

A Magyar Posta megújítja infokommunikációs infrastruktúráját

A Magyar Posta (MP) jelentős, akár 20-30 százalékos költségmegtakarítást vár az infokommunikációs infrastruktúrájának megújításától, amelynek tenderkiírása kedden jelent meg az Európai Unió hivatalos közbeszerzési lapjában - tájékoztatta Tomecskó Tamás, a társaság szóvivője az MTI-t.

Kulcsszavak: +céginfo Magyar Posta
2008. március 5. 09:01

A Magyar Posta fél milliárdért új számítógéprendszert bérelne

A Magyar Posta Zrt. (MP) IBM, vagy azzal egyenértékű új számítógéprendszert bérelne 2010 december 31-ig, mintegy nettó 580 millió forintért.

2008. január 30. 08:01

A Magyar Posta meghosszabbította szerződését a Beta Systemsszel

A Magyar Posta (MP) Zrt. mintegy 1 milliárd forintos költséggel felújítja és korszerűsíti a pénzforgalmi bizonylatok elektronikus feldolgozását végző hardver- és szoftverrendszerét, amelyet a Beta Systems szállított - tájékoztatta a Magyar Posta az MTI-t.

Kulcsszavak: Magyar Posta
2006. április 10. 10:54

Magyar Posta: meghosszabbítja és kibővíti szerződését a Beta Systemsszel

A Magyar Posta nagyszabású beruházás keretében felújítja eddigi, a Beta Systems által szállított hardver- és szoftverrendszerét, illetve felújítja és kiegészíti a pénzforgalmi bizonylatok elektronikus feldolgozását végző rendszerét.

Kulcsszavak: Magyar Posta
2006. március 30. 13:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

A kvantumtechnológia áttörést hozhat a járműiparban és az orvostudományban is. A kvantumos jelenségek elsősorban az anyag legkisebb építőköveinek viselkedésében jelentkeznek. Ezek a parányi részecskék teljesen máshogy viselkednek, mint ahogy azt a hétköznapi életben megszoktuk. A kvantumos jelenségekre épülő kvantumtechnológia forradalmi változásokat hozhat a környezetünk érzékelésében és az információfeldolgozásban. A Bosch jelenleg a kvantumtechnológián alapuló első termékeinek fejlesztésén dolgozik, melyek az orvosi és a mobilitási területeken lesznek alkalmazhatók.

2024. június 20. 16:28

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

Ikonikus sporteseményekből – mint például az olimpia vagy a foci bajnokságok – idén nyáron sem lesz hiány. A szurkolók alig várják ezeket az eseményeket – nincsenek ezzel másként a kiberbűnözők sem, bár őket a versenyszellem vagy a közösség érzése a legkevésbé sem érdekli. A Foci EB és a 2024-es párizsi olimpiai játékok közeledtével az ESET biztonsági szakértői mutatnak 9+1 olyan esetet, amelyekben a kibertámadások áldozatai sportegyesületek, -események vagy a szurkolók voltak.

2024. június 12. 11:43