Programmatic Kisokos kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Programmatic Kisokos

Megjelent az IAB Hungary Programmatic Kisokos 2023-as kiadványa

Mi az a waterfall modell, és mi a baj vele? Mi az a header bidding? Milyen alapvető targetálási taktikák léteznek? És mekkorára nőhet az automatizált hirdetések piaca? – többek között ezekre a kérdésekre is választ ad a hazai programmaticot már használó vagy azzal még csak ismerkedő szereplőket segítő Programmatic Kisokos 2023 kiadvány, amely mától az iab.hu weboldalán teljes terjedelmében elérhető.

2023. december 12. 10:08

Programmatic Kisokost adott ki az IAB Hungary

Osipovich Marianna (Amnet) és Kassai Péter (CEMP SH) vezetésével az IAB Hungary Programmatic munkacsoportja elkészítette a programozott médiavásárlást részletesen bemutató, szabadon letölthető Programmatic Kisokost.

2017. február 15. 10:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

Az IKEA Magyarország elindította az IKEA Kreativ elnevezésű új eszközt, amely a legmodernebb technológiát használja a lakberendezési tervezéshez. Az eszköz minden vásárló számára elérhető mobilalkalmazásban és az IKEA.hu weboldalon. Az IKEA Kreativ rendkívül egyszerűen használható, és arra ösztönzi a vásárlókat, hogy használják ki kreativitásukat. Valósághű interaktív terveken keresztül mutatja meg, hogyan fognak kinézni az egyes bútorok az otthoni környezetben.

2024. május 15. 17:52