Seiko kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Seiko

Az OKI akvizícióval lépett be a széles formátumú nyomtatási piacra

Az OKI csoporthoz tartozó OKI Data a Seiko széles formátumú nyomtatásra szakosodott üzletágának felvásárlásával bővítette nyomtatópiaci részesedését.

2015. október 29. 15:33

HP-Seiko I Infotech együttműködés a kültéri nyomtatás terén

A HP és a Seiko I Infotech OEM-megállapodást írtak alá az alacsony oldószertartalmú tintákkal dolgozó, kültéri grafikák készítésére alkalmas nagyformátumú nyomtatók közös fejlesztéséről és forgalmazásáról.

Kulcsszavak: Seiko HP
2005. szeptember 16. 19:30

Rekord nyereséget vár az idén a Seiko Epson

Eszerint a 2004/05-ös, jövő márciusban záró pénzügyi év adózott eredménye 58 milliárd jen (535,5 millió dollár) lesz, 34,9 százalékkal több, mint a korábban jelzett 43 milliárd jen.

Kulcsszavak: Seiko Epson Epson Seiko
2004. július 6. 11:52

Wristomo: mobiltelefon-karóra a Seikótól

A valóság utoléri a képregényeket, a Dick Tracy rajzolói 70 éve, az 1930-as években megálmodták főhősük karóráját, mely levehető és egyben mobiltelefonként is használható, a Seiko most mindezt megvalósította.

Kulcsszavak: +fohir Seiko mobiltelefon
2003. április 6. 19:17

Ipari szabvány a digitális képek nyomtatásához

Hat, a digitális fotóiparban is jelen lévő társaság egy olyan közös szabvány kidolgozásába kezdett, amelynek segítségével a jövőben még egyszerűbben lehet majd papírképet készíteni a digitális fényképfelvételekből.

2002. december 3. 09:08

Van egy óránk az Ön számára

Az elmúlt hónapokban a weblapok szemlézése közben "órákat töltöttünk" a különféle óramárkák, óraforgalmazók honlapjain, s lassan egyfajta sorozat kezd kialakulni a "time is money" típusú cikkekből. Nem tudjuk, hogy van-e olvasóink között olyan, aki sokallja, mi igazából nem, hiszen egy remekbe szabott kronométer önmagában is esztétikai látványosság, hát még akkor, ha azt egy megfelelően megtervezett weboldallal ötvözik.

Kulcsszavak: Seiko website
2002. november 30. 12:30

Flextronics–Seiko megállapodás a magyarországi gyártásról

A Seiko Epson és a Flextronics megállapodott arról, hogy a Flextronics magyarországi cége Seiko Epson márkájú tintasugaras nyomtatókat fog gyártani az idén májustól a sárvári ipari parkban.

2001. április 12. 09:40

A Kodak perbe fogja riválisait

A leginkább különböző fotóipari termékeiről híres Eastman Kodak cég képviselői bejelentették, hogy három, digitális fényképezőgépek gyártásával foglalkozó rivális céget kívánnak beperelni amiatt, mert azok olyan termékeket hoztak forgalomba, melyek több, a Kodak által szabadalmaztatott technológiát is tartalmaztak.

Kulcsszavak: Kodak Sanyo Agfa Seiko jog
2001. március 5. 22:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

A Continental technológiai vállalat a 2024-es Consumer Electronics Show-n mutatta be új kijelzőjét, az úgynevezett Crystal Center Display-t. A prémium kategóriás járművekbe gyártott terméket egy elegáns, keret nélküli, félig átlátszó kristályba ágyazták, mely megjelenésével teljesen új lehetőségeket nyújt a minimalista luxus integrálására. 

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

A csevegőprogramok térhódításának folyamatát vizsgálta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) legfrissebb kutatása. A hagyományos telekommunikációs eszközök folyamatos visszaszorulása évről évre megfigyelhető, és mára eljutottunk oda, hogy a „– Holnap hívlak. – Melyiken?” –párbeszéd már nem a vezetékes vagy mobiltelefonra vonatkozik, hanem valamelyik csevegőfelületre vagy alkalmazásra.

2024. április 2. 13:14