SiS kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: SiS

GmBH-vá alakul a Siemens IT Solutions and Services (SIS)

A Siemens a terveknek megfelelően 2010. október 1-jei hatállyal önálló jogi személyiségű társaságba szervezi ki IT-szolgáltató részlegét, a Siemens IT Solutions and Services-t (SIS).

Kulcsszavak: +céginfo SiS Siemens
2010. szeptember 25. 16:06

Olcsó SiS lapkakészlet Intel processzorokhoz

Az alaplapgyártóktól származó értesülések szerint a Silicon Integrated System (SiS) az Intel platformhoz a negyedik negyedévben bevezeti az olcsó SiS 680 sorozatú lapkakészleteket.

Kulcsszavak: SiS chipkészlet
2007. július 10. 08:13

Csalások az XGI drivereiben is?

Az év folyamán már mindkét nagy gyártó belekeveredett hasonló ügyekbe, egyik kevésbé, másik sokkal komolyabb formában. A legújabb felfedezés szerint viszont még mindig van aki nem tanult ezekből, ugyanis az eXtreme Graphics Innovation a Volari kártyáihoz készített Reactor szoftverében is hasonló csalásokat találtak.

2003. december 18. 21:22

A Rambus visszavág

Akár már 4 héten belül megjelenhet az utolsó mohikán, ugyanis a Silicon Integrated Systems és az ASUSTek Computer akár már ennyi idõn belül piacra is dobja a SiS R659-re épülõ alaplapját, amely a tesztek szerint 12 %-kal gyorsabb, mint az Intel 875P chipsete.

2003. november 7. 07:40

A SiS teljes vállszélességgel kiáll az Athlon 64 platform mellett

Tajvan egyik vezető chipgyártó cége, a Silicon Integrated Systems (SiS) bejelentette, hogy megkezdte az Advanced Micro Devices (AMD) legújabb Athlon 64 processzoraihoz szánt SiS 755 típusjelzésű alaplapi chipkészlet sorozatgyártását, és az új chipset kapcsán már számos vezető alaplapgyártó céggel is szerződést kötött.

Kulcsszavak: SiS chipkészlet
2003. szeptember 24. 08:24

SiS és VIA kétcsatornás lapkakészlet

A Silicon Integrated Systems (SiS) és a VIA Technologies a kétcsatornás memóriát és a Pentium 4 processzort támogató új lapkakészletek sorozatgyártását szeptemberben kezdi.

Kulcsszavak: VIA Intel SiS
2003. szeptember 9. 14:32

Megerősíti grafikus chip üzletágát a SiS

A tajvani chipsetgyártó Silicon Integrated Systems (SiS) a közelmúltban különálló leányvállalattá formálta GPU részlegét Xabre Graphics néven, és ezzel egyidőben felvásárolta a Trident Microsystems grafikus chipekkel foglalkozó üzletágát is.

2003. június 14. 09:54

Leállítja 130 nm-es programját a SiS

A tajvani chipsetgyártó a jövőben kizárólag a chipkészletek fejlesztésére, és a minél jobb piaci szereplésre kíván koncentrálni, a gyártás feladatát pedig szerződéses chipgyártó partnerére, a UMC-re bízza.

Kulcsszavak: chipkészlet SiS +céginfo
2003. február 18. 20:42

A SiS rekordveszteséggel zárta a 2002-es évet

A tajvani chipsetgyártó 2002-ben jelentősen növelte bevételeit, a piacot jellemző rendkívül kiélezett konkurenciaharc azonban így is messze a vörös sávba húzta a cég eredményeit.

Kulcsszavak: SiS +céginfo
2003. február 16. 20:25

A SiS idén maga mögé szoríthatja a VIA-t

Szakértők szerint a tajvani székhelyű Silicon Integrated Systems (SiS) számára idén minden lehetőség adott ahhoz, hogy agresszív piaci stratégiája révén legyőzze legközelebbi riválisát, az ugyancsak tajvani illetőségű VIA Technologies-t.

Kulcsszavak: chipkészlet SiS +céginfo Via
2003. január 15. 22:03

A SiS készen áll gyártástechnológiájának ellenőrzésére

A tajvani chipsetgyártó bejelentette, hogy az elmúlt héten felkérte a Nemzetközi Kereskedelmi Bizottság amerikai részlegét, vizsgálja meg a társaság új chipgyártási eljárását. A United Microelectronics Corp. (UMC) vezetői ugyanis a napokban elmondták, szerintük a Silicon Integrated Systems (SiS) még mindig alkalmazza azt a chipgyártási eljárást, amely sérti a társaság bejegyzett szabadalmait.

Kulcsszavak: SiS chipkészlet UMC jog
2002. november 3. 19:39

Chipset-hiány nehezíti az alaplapgyártók helyzetét

A tajvani gyártók chipkészleteiből az utóbbi időben jelentős hiány alakult ki, amely számos alaplapgyártót megakadályozhat megrendeléseinek teljesítésében.

2002. október 20. 20:25

A VIA növekedett, a SiS rekorderedményt ért el augusztusban

Mindkét jelentős tajvani chipsetgyártó bevételeinek növekedését regisztrálta augusztusban. A VIA eredményei némileg a várakozáson alul alakultak, a SiS ugyanakkor megdöntötte saját rekordját.

Kulcsszavak: SiS +céginfo Via
2002. szeptember 4. 12:30

VIA, SiS: növekvő bevételek júliusban

A két tajvani chipsetgyártó egyaránt bevételeinek növekedését regisztrálhatta júliusban, ami elsősorban az alaplapgyártók iskolakezdési szezont megelőző, nagymennyiségű rendeléseinek köszönhető.

Kulcsszavak: VIA +céginfo SiS
2002. augusztus 4. 19:51

A VIA megbotlott, a SiS szárnyal

A két vezető tajvani chipsetgyártó egymástól merőben eltérő márciusi eredményekről számolt be. Míg a VIA Technologies bevételei gyakorlatilag nem változtak, a SiS jelentős növekedést tudott elérni a hónap során.

Kulcsszavak: Via +céginfo SiS
2002. április 3. 08:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47