Siemens-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Siemens-hu

Stratégiai megállapodás a Siemens és a BME között

A Dale A. Martin vezérigazgató és Péceli Gábor rektor által szignált megállapodás többek között egy listaáron háromszázmillió forint értékű PLM szoftvercsomag adományozására, laborfejlesztésre, hallgatói ösztöndíjak felajánlására és egy közös K+F projekt indítására terjed ki.

2013. március 27. 14:20

Dow Jones Fenntarthatósági Index: több kategóriában is első helyen a Siemens

Az „Ipari termékek és szolgáltatások” kategóriában elért vezető pozíciójával a Siemens idén először a több szektorban működő vállalatok rangsorában is első helyen végzett. Szintén az első helyre került a „Diverzifikált Iparvállalatok” kategóriában, amelyben a 100-ból megszerezhető 92 ponttal az eddigi legjobb eredményét érte el (2011-ben 90 pontot szerzett).  A kategóriájában olyan cégeket előzött meg, mint a 3M, General Electric, Toshiba, ThyssenKrupp. A Siemenst a Szén-dioxid-kibocsátás közzététel projekt (CDP) keretében is díjazták, amelynek értékelésében a 100-ból 98 pontot ért el.

2012. szeptember 14. 13:28

Befejeződött a magyarországi Siemens vállalatok integrációja

A magyarországi Siemens integrációs folyamatának befejező lépéseként a Siemens Erőműtechnika Kft. október 1-jével beolvadt a Siemens Zrt-be. Az integráció ez év elején, a Siemens Transzformátor Kft. 2011. április 1-én történt beolvadásával kezdődött. A magyarországi Siemens leányvállalatok így egyetlen társaságba tömörültek, ezáltal erőteljesebbé és hatékonyabbá válhat piaci jelenlétük. Az egyesülés a Siemens globális integrációs stratégiájába illeszkedik.

Kulcsszavak: +céginfo Siemens-hu
2011. október 8. 07:22

Egyesülnek a magyarországi Siemens vállalatok

A Siemens Zrt., a Siemens Erőműtechnika Kft. és a Siemens Transzformátor Kft. egyesülésével egységes Siemens vállalat jön létre Magyarországon.

2011. március 31. 14:44

Új vezető a Siemens magyar kommunikációs csapatában

A Siemens Zrt. kommunikációs igazgatói posztját 2011. február 1-jétől Laber Zsuzsa tölti be.

Kulcsszavak: CIO Siemens-hu
2011. február 15. 18:26

Sikeres akvizíció: a hazai Young csoporté a Siemens Enterprise Communications magyar leányvállalata

Magyar cég, a Young csoport vásárolta meg a Siemens Enterprise Communications Magyarország Kft.-t., amely a hazai vállalati és üzleti kommunikációs megoldások egyik vezető szállítója és rendszerintegrátora. Az új tulajdonos bővíteni kívánja a cég portfólióját, miközben teljes egészében a mostani, a Siemens Enterprise Communicationstől átvett munkatársi gárdával dolgozik tovább.

Kulcsszavak: Siemens-hu +céginfo
2010. július 7. 17:03

Magyar tulajdonban a Siemens Enterprise Communications

A Siemens Enterprise Communications GmbH & Co. KG,  az Enterprise Communications Magyarország Kft. és a Young Csoport rendkívüli, közös sajtótájékoztatót tart július 7-én Budapesten, abból az alkalomból, hogy magyar tulajdonba kerül a Siemens Enterprise Communications Kft. (a Young Csoport bejelentése az akvizíció lezárásáról).

Kulcsszavak: Siemens-hu +céginfo
2010. július 4. 07:29

Új ügyvezető igazgató a Siemens Transzformátor Kft. élén

Kurt Hainschitz vezeti június 1-jétől a Siemens Transzformátor Kft.-t - közölte a Siemens Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

Kulcsszavak: Siemens-hu CIO
2010. június 18. 09:01

Távozik a Siemens vezér

Távozik Szentkuti László a Siemens Zrt. elnök-vezérigazgatói székéből írja a HVG.

Kulcsszavak: Siemens-hu CIO +céginfo
2010. március 26. 08:16

Regionális vállalatirányítási vezető a Siemens Zrt.-nél

Kühn János (34), a Siemens Zrt. vállalatirányítási (compliance) igazgatója, 2009. június 1-jétől regionális pozícióba lépett tovább. A magyarországi Siemens cégeknél betöltött feladatköre kibővült a Siemens AG romániai vállalatainak felügyeletével.

2009. július 16. 12:27

Új HR-igazgató a Siemens Zrt.-nél

Tóth Gábor (32 éves) személyében új vezető került a Siemens AG általános magyarországi képviseletét ellátó, budapesti székhelyű Siemens Zrt. Siemens Zrt. HR-szervezetének az élére. A vállalat működési hatékonyságát szem előtt tartva, és az erőforrások összehangolását biztosítva, Tóth Gábor kettős pozícióban vesz részt a szervezeti kultúra megújításában.

Kulcsszavak: Siemens-hu CIO
2009. július 3. 08:48

Új vállalattal bővül a Siemens csoport

Az Audiorex Kft. szeptember 1-jétől a nemzetközi Siemens vállalatcsoport tagjává vált. A hallókészülékek forgalmazásával, javításával és gyártásával foglalkozó, magas szintű szolgáltatásairól ismert cég akvizícióját többéves szakmai együttműködés előzte meg.

Kulcsszavak: Siemens-hu +céginfo
2008. szeptember 9. 10:05

Siemens Nemzeti Vállalat: 27,5 százalékos forgalom-növekedés

Nemzetközi téren létszámcsökkenés és a vezetői kör leszűkítése; Magyarországon összességében nem csökkenő létszám: mintegy150-200 új munkahely betöltésre vár; fókuszban a környezet-portfolió, az üzleti etikai folyamatok határozott és következetes véghez vitele.

Kulcsszavak: Siemens-hu +céginfo
2008. július 30. 18:18

Kompetenciaközpontot hoz létre a Siemens Magyarország

A Siemens Enterprise Communications Magyarország Kft. kompetenciaközpontot hoz létre, amellyel piaci jelenlétének gyors növekedését kívánja előkészíteni.

Kulcsszavak: Siemens-hu központ
2008. június 18. 11:34

A 15 éves Siemens Gigaset újult erővel a magyar piacon

A Siemens Gigaset hálózati eszközöket, otthoni szélessávú megoldásokat és telefonokat kínál egyéni felhasználók számára és irodai alkalmazásra.

2008. április 14. 11:23

A De Lage Landené a Siemens Finance Zrt. és Siemens Leasing Kft.

A De Lage Landen, a magas színvonalú eszközalapú finanszírozási termékek világszerte működő szolgáltatója sikeresen befejezte Magyarországon a Siemens Leasing Kft. és a Siemens Finance Zrt. felvásárlását. 2008. március 31-től mindkét társaság neve megváltozott, De Lage Landen Finance Zrt.-re illetve De Lage Landen Leasing Kft.-re.

Kulcsszavak: Siemens-hu +céginfo
2008. április 10. 14:12

Felvásárolják a Siemens Leasing Kft-t és a Siemens Finance Zrt-t

Amint az három hete jeleztük, megkezdődik a Siemens átalakulása Magyarországon: a De Lage Landen cég december 21-én bejelentette, hogy megegyezésre jutott a Siemens-szel, miszerint megvásárolja a Siemens Leasing Kft-t és a Siemens Finance Zrt-t.

Kulcsszavak: +céginfo Siemens-hu
2007. december 22. 12:01

Magyarországon is átalakul a Siemens

A magyar Siemens Csoport felépítését is érinti a német anyavállalat elnök-vezérigazgatója, Peter Löscher által 2007. november 28-án nemzetközi sajtóközleményben bejelentett szervezeti átalakulás. Ennek lényege, hogy 2008. január 1-jétől a Siemens AG tevékenységeit három szektorba - Ipar, Energia és Egészségügy - szervezik át, amelyek összesen 15 divízió tevékenységét fogják össze.

2007. december 3. 16:30

Siemens-Ingram együttműködés az IP telefóniában

Hivatalos disztribútori megállapodást kötött a Siemens Enterprise Communications Magyarország Kft. és az Ingram Micro Magyarország Kft. A jövőben HiPath IP telefónia megoldásokat és kommunikációs alkalmazásokat az Ingram Magyarország Kft. is értékesíti Magyarországon.

2007. szeptember 27. 14:29

Átláthatóságot, jobb kommunikációt ígér a Siemens új vezére

Ma találkozott először a sajtó képviselőivel Szentkuti László (39), a Siemens Zrt. július 1-jével meghatározott időre kinevezett új elnök-vezérigazgatója. Kijelentette, új fejezetet kíván nyitni a magyarországi Siemens történetében, javítani kívánja a transzparens működést, erősítve a kommunikációt, kifelé és befelé egyaránt a korábbinál sokkal nyitottabb Siemens vállalatot szándékozik működtetni.

Kulcsszavak: CIO +céginfo Siemens-hu
2007. július 4. 18:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47