TPV kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: TPV

Lengyelországi LCD-üzemet vásárol a TPV Technology

A TPV Technology Ltd., a világ legnagyobb számítógép-monitorokat gyártó vállalata, reményei szerint hamarosan tető alá hozza 35 millió dolláros lengyelországi üzemvásárlási és -bővítési tervét.

Kulcsszavak: monitor +céginfo TPV
2007. február 6. 09:10

A Philips eladta monitor- és laposképernyő-gyártó részlegeit a kínai TPV-nek

A Philips a jövőben a TPV-től szerzi majd be a monitorokat és értékesíti majd azokat saját márkaneve alatt. Ezzel az üzlettel a TPV a világ egyik legnagyobb monitorgyártójává válik évi 35 millió monitor előállításával.

Kulcsszavak: +céginfo TV monitor Philips TPV
2005. június 17. 09:10

Kínai cégé a Philips számítógépképernyő-gyártása

A kínai TPV Technology Ltd. 350 millió dollárért megvásárolja a holland Philips számítógépképernyő-gyártó részlegét és az Európán kívüli tévégyártó tevékenységét, kivéve a nagy képernyők amerikai gyártását - közölték Hongkongban.

Kulcsszavak: TPV +céginfo monitor Philips
2004. december 17. 09:36

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

A CEU Határtalan Tudás előadássorozatán részt vett kiváló magyar tudósok előadásaiból tanulhatnak a középiskolások a CEU digitális oktatási platformján. Ürge-Vorsatz Diana, Barabási Albert-László, Spiró György, Pléh Csaba, Falus András, Csaba László, Bányai Éva. Csak néhány név azok közül, akik előadásait a középiskolai pedagógusok segítségül hívhatják a tanítás során a tananyag kiegészítéséhez.

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

A Continental technológiai vállalat a 2024-es Consumer Electronics Show-n mutatta be új kijelzőjét, az úgynevezett Crystal Center Display-t. A prémium kategóriás járművekbe gyártott terméket egy elegáns, keret nélküli, félig átlátszó kristályba ágyazták, mely megjelenésével teljesen új lehetőségeket nyújt a minimalista luxus integrálására. 

2024. április 10. 14:55