Webroot kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Webroot

A leggyakoribb kémprogramok Európában

Ősz elején erőteljes mozgolódás volt tapasztalható az Európában elterjedt kémprogramok gyakoriságát tekintve. A Webroot Software adatai szerint a 10 legelterjedtebb rendszerfigyelő gyakorlatilag új trónkövetelőknek adta át a helyét és a leggyakoribb trójaiak csoportja is jelentős mértékben átrendeződött.

Kulcsszavak: Webroot security vírus
2007. október 13. 19:01

Új vállalati megoldások a kémprogramok és a vírusok ellen

A Webroot Software két új, vállalati védelmi megoldással lépett a nagyközönség elé. Az egyik program központilag menedzselt antispyware megoldás, a másik nagy hatásfokú vírusirtóval is kiegészült kémprogramvédelem. A Webroot AntiSpyware Corporate Edition a Spy Sweeper Enterprise hálózati kémprogramirtót váltja fel, míg a Webroot AntiSpyware Corporate Edition with AntiVirus a Webroot SME Security helyébe lép.

Kulcsszavak: Avsec Webroot security
2007. augusztus 27. 17:13

Jól menedzselhető védelmi szoftver kerestetik

Bár a különböző termékek között csekély az eltérés a találati arányt illetően, a kezelhetőségüket nézve jóval nagyobb különbségeket találunk – állítják az amerikai SC Magazin hasábjain.

Kulcsszavak: Webroot security
2007. július 15. 08:18

A szülők nem tudják, mit csinál a PC előtt a gyermekük

A Webroot Software felmérése meglepő eredményre vezetett az amerikai fiatalkorúak internetezési szokásairól.

2007. június 7. 14:05

250 millió weblap közül 4,2 millió fertőzött

A probléma súlyosságát jelzi, hogy az amerikai Szövetségi Nyomozóiroda (FBI) számára a kibernetikus bűnözés elleni küzdelem a terrorizmus elleni fellépés és a kémelhárítás után a hármas számú prioritássá lépett elő.

Kulcsszavak: Webroot security vírus
2007. április 10. 14:17

A Spy Sweeper Enterprise az év programja

A kémprogramirtó-ágazat vezető fejlesztője, a Webroot Software által gyártott Spy Sweeper Enterprise 3.0 választották a SearchWindowsSecurity.com szerkesztői az év programjává az "anti-x" kategóriában.

Kulcsszavak: security Webroot
2007. március 24. 11:48

Új, nagy hatékonyságú antivírus és kémprogramirtó

A Spy Sweeper Enterprise kémprogramvédelmi szoftver után újabb antispyware program jelent meg a magyar piacon. A Webroot SME Security ötvözi az előbbi kiváló hatásfokát a Sophos Antivirus víruskeresési hatékonyságával és a webalapú, könnyen kezelhető központi menedzsment szolgáltatással.

Kulcsszavak: Sophos Webroot security
2007. február 5. 14:15

A Webroot hiányosságokat talált a Vista kártevő elleni védelmében

A Webroot kutatólaboratóriuma szerint a Windows Vista kémprogramvédelmi összetevője a legelterjedtebb kémprogramok 84%-át NEM SZŰRI KI. A felhasználók számára a Webroot azt javasolja, hogy valamilyen bevált antispyware programot futtassanak a számítógépükön és ne használják az új operációs rendszer védelmi összetevőjét.

2007. január 29. 15:41

Sophos Anti-Virus technológia integrálása Webroot termékekbe

A Webroot és a Sophos a mai napon bejelentették azt a technológiai együttműködést, amely a piac számára a védelem új szabványát állítja fel a legveszélyesebb internetes biztonsági fenyegetések ellen. Az együttműködés eredményeképpen a Webroot licenszelni fogja a Sophos anti-virus technológiáját bizonyos végfelhasználói és vállalati Webroot termékekhez.

Kulcsszavak: security Sophos Webroot
2006. október 26. 13:43

Technológiai váltás a kémelhárító programok piacán?

A Webroot Spy Sweeper 5.0-val új kémprogramvédelmi technológia jelenik meg a piacon.

Kulcsszavak: Webroot
2006. augusztus 3. 09:15

Újra a Spy Sweeper bizonyult a leghatékonyabb kémprogramvédelmi szoftvernek

Az amerikai Lionbridge informatikai tesztsorozatán másodszor vizsgálta az intézmények számára kifejlesztett kémprogramvédelmi szoftverek teljesítményét. A VeriTest nevű szakítópróbán a Webroot fejlesztőcég Spy Sweeper Enterprise nevű megoldása lekörözte a Symantec és a Trend Micro vállalati antispyware termékeit.

Kulcsszavak: Nollex Webroot security
2006. július 1. 09:01

Aggasztó fejlemények a kémprogramok frontján

A Webroot Software a 2006 első negyedévi kémprogram-helyzetet felmérő jelentéséből kitűnik, hogy az eddigi lassú, folyamatos fejlődés a legutóbbi időben hatalmas lendületet vett.

Kulcsszavak: security Webroot
2006. május 29. 14:57

A Spy Sweeper hálózati verziója bizonyult a leghatékonyabbnak a VeriTest próbáján

Az amerikai független informatikai tesztlaboratórium, a VeriTest első alkalommal vizsgálta a hálózati, azaz intézmények számára kifejlesztett kémprogram-védelmi szoftverek teljesítményét. Ezen a Webroot fejlesztőcég Spy Sweeper Enterprise nevű megoldása mind a McAfee, mind a Sunbelt hasonló termékét maga mögé utasította.

Kulcsszavak: Webroot
2006. április 10. 18:56

Checkmark minősítés a Webroot kémprogram-védelmének

Új kémprogram-védelmi tesztelési kategóriában indulhatnak Checkmark minősítésért a résztvevők. Ebben a kategóriában azt vizsgálják, hogy milyen hatékony a megoldás azon károkozók ellen, melyek már települt kémprogramként vannak a rendszerben.

Kulcsszavak: Webroot security Nollex
2006. február 20. 14:04

Globális kémprogramjárvány

A kémprogramok problémája nemzetközi járvánnyá nőtt, a legkártékonyabb kémprogramtípusok által okozott fertőzések száma folyamatosan növekszik; a továbbiakban bemutatjuk a kémprogramokkal járó potenciális kockázati tényezőket mind a vállalati, mind a felhasználói környezetben - olvasható a frissen megjelent "State of Spyware" riportban, melyet a kémprogramvédelmi programok fejlesztője, a Webroot adott ki.

Kulcsszavak: security Webroot
2005. november 10. 13:10

Megjelent a kémprogram-eltávolító Spy Sweeper új verziója

A Spy Sweeper 4.5 viselkedés alapú technológiát és a legfejlettebb kémprogram eltávolító technikát alkalmazza felhasználói teljeskörű kémprogram-védelmének megoldása érdekében.

Kulcsszavak: Webroot security vírus Nollex
2005. október 14. 11:05

A kémprogram-fejlesztők új technológiákat és taktikát alkalmazva támadják áldozataikat

A lehetséges nyereség ösztönzi a kibertéri bűnözőket új célpontok, új terjesztési csatornák és új támadási módok kiagyalására.

Kulcsszavak: vírus security Webroot
2005. szeptember 30. 12:48

A Spy Sweeper megelőzte az összes jelentős kémprogram-védelmi megoldást

A kémprogramok elleni védelemben, a kezelhetőségben és a terméktámogatásban, semmi sem győzi le a Spy Sweeper 4.0-t, ezt első osztályú kémprogram elhárítót, melyet a „TopTenREVIEWS Gold Award”-dal jutalmaztunk. – olvasható a népszerű TopTenReviews.com összehasonlító portál kémprogramokról szóló vizsgálatának összesítőjében.

Kulcsszavak: Webroot security vírus
2005. szeptember 23. 12:40

A Webroot Spy Sweeper elnyerte a Smart Computing magazin különdíját

2005. szeptember 7-én a Smart Computing magazin a legjobb választásnak titulálta a Webroot Spy Sweepert, melyet a képrogram-elhárító szoftverek piacvezetője, a Webroot készített.

Kulcsszavak: security Webroot
2005. szeptember 14. 13:52

Webroot: több mint 100 000 kémprogramvariáns

A Webroot Software amerikai biztonságtechnikai cég kémprogram-adatbázisában a bejegyzések száma meghaladta a 100 000-et.

Kulcsszavak: security Webroot
2005. augusztus 31. 11:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

Közel érintésmentes könyvelési megoldást fejlesztett a Process Solutions, Magyarország vezető számviteli szolgáltatója. A PS APPS-t az különbözteti meg a piacon elérhető többi rendszertől, hogy nem statisztikai alapon működik, mint a klasszikus AI megoldások, hanem 100%-os pontossággal funkcionáló megoldásról van szó, amelyen a vállalat már tízezres nagyságrendben futtat át számlákat. A használatbavétellel ráadásul a könyvelési szakemberek manuálisan végzett munkafolyamatai legalább 50%-al csökkenthetőek.

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

Az ESET legújabb Threat Report jelentése átfogó képet ad az ESET szakértői csapata által 2023 decemberétől 2024 májusáig megfigyelt fenyegetettségi trendekről.

2024. július 5. 09:55