Word kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Word

Intelligencia felsőfokon: Office helyett Microsoft 365

Április 21-től a Microsoft 365 néven válik elérhetővé az új O365. A névváltást elsősorban az indokolja, hogy az eddigi irodai alkalmazások – a mesterséges intelligencia erőteljes használatának köszönhetően – munkahelyi és életvezetési tanácsadókká lépnek elő. A word segít érthetőbben fogalmazni, az Excel adatelemzővé lép elő, még érdekesebb előadások a PowerPoint-tal, biztonságosabb közös munka – ezt nyújtja a Microsoft365. Egyes újdonságok már a mai naptól, mások fokozatosan, a közeljövőben válnak elérhetővé az egyéni és a családi előfizetők számára.

2020. március 31. 16:59

Még több Office alkalmazás érhető el Androidra

Sikeresen zajlott az Office alkalmazások androidos tesztidőszaka. A Word, Excel és Power Pont mától Android eszközökre is elérhető.

2015. június 26. 15:28

Microsoft Office – iOS és Android rendszerre is

Ezt is megéltük: a Microsoft Office Mobile, illetve Office 365 irodai szoftvercsomag végre bekerült az App Store és a Google Play Áruház kínálatába, így végre az iOS és Android felhasználók is kedvükre nézegethetik, szerkeszthetik, sőt szinkronizálhatják Word dokumentumaikat, PowerPoint prezentációikat és Excel táblázataikat mobil eszközeiken/eszközeikkel.

2014. március 31. 13:21

Már a Word-dokumentumokat is megnyitja a Google Mail

A Google Mail egy újonnan beépített funkciónak köszönhetően mostantól arra is képes, hogy a böngészőben megjelenítse a Word formátumban beérkezett csatolmányokat.

Kulcsszavak: Google levelező Gmail Word
2010. június 28. 14:05

Kémiai szimbólumkiegészítő a Word-hoz

A Microsoft kiadott egy olyan Word-ra telepíthető AddOn-t, amely megkönnyíti majd a kémiai anyagokat készítők életét a beépített speciális szimbólumok és jelek által.

Kulcsszavak: Microsoft Word
2010. március 27. 08:51

Elutasították a Microsoft fellebbezését, lehet módosítani a Wordöt

Az illetékes amerikai bíróság elutasította a Microsoft fellebbezését abban az ügyben, amelynek következtében a cég az i4i szabadalmának megsértése miatt mostani formájukban nem forgalmazhatja tovább a Word szövegszerkesztő újabb változatait Amerikában.

Kulcsszavak: Microsoft Word
2009. december 23. 07:28

Tovább forgalmazhatja a Wordöt a Microsoft

Az illetékes amerikai fellebbviteli bíróság engedélyezte a Microsoftnak, hogy tovább árusítsa a Word szövegszerkesztőt az Egyesült Államokban addig is, amíg lezajlik az ellene hozott bírósági döntésre válaszul beadott fellebbezésének tárgyalása.

Kulcsszavak: Word Microsoft
2009. szeptember 5. 20:04

Az USA-ban betiltják a Word forgalmazását

Egy most született bírósági döntés során a Microsoft ellen ítéltek, 290 millió dolláros büntetést szabtak ki, és elrendelték a Word szoftver amerikai értékesítésének leállítását, a szoftveróriásnak 60 napja van a fellebbezésre.

Kulcsszavak: Microsoft Word jog
2009. augusztus 13. 19:25

25 éves a Microsoft Word

A Word vitathatatlanul a meghatározó szövegszerkesztő a piacon, negyedszázaddal ezelőtti megjelenése óta, számos változáson ment keresztül a szoftver.

Kulcsszavak: Microsoft Word
2008. október 23. 13:05

Kritikus rés a MS Wordön

A Microsoft képviselői bejelentették, hogy egy kritikus minősítést kapott sebezhetőséget fedeztek fel a Word egyik korábbi verzióján, a patchra még várni kell.

Kulcsszavak: security Word
2008. július 10. 20:05

Új hiba a Wordben

A Microsoft elismerte egy új Word-hiba felfedezését, ám szerencsére a biztonsági rés nem a legveszélyesebbek közé tartozik.

Kulcsszavak: security Word
2008. március 25. 21:47

9 fontos Microsoft frissítés, Silverlight, és átfogó javítócsomag az Internet Explorerhez

A Microsoft erre a hónapra számos kiemelten fontos javítást tett közzé, köztük megtalálható a cég böngészőjének átfogó javítása, a Word és az Office javításai is, de újdonságként letölthető a vállalat gazdagabb webes élményt kínáló Silverlight platformja is.

2008. február 13. 10:09

Az Office 2003 SP3 blokkolhat régebbi formátumokat

Szakértők szerint a legutóbb kiadott harmadik átfogó Office-frissítés a 2003-as irodai szoftvercsomag esetében elérhetetlenné tesz korábbi Word-, Excel- vagy PowerPoint-állományokat.

Kulcsszavak: Office Word security
2008. január 3. 20:51

Átfogó IE 7 és Outlook Express frissítés a Microsofttól

A Microsoft a havi rendes letöltési körben hat kiemelten fontos frissítést tett közzé, köztük egy sokakat érintő átfogó Internet Explorer 7 és egy Outlook Express frissítést is, egyes rendszerekben a Word-öt is javítani kell.

2007. október 10. 06:06

0. napos hiba Word 2007-ben

A Word 2007-ben 0. napos, azaz olyan azonnal kihasználható hibát találtak, melynek kódja már felkerült az internetre.

Kulcsszavak: Word security Windows
2007. április 10. 21:16

Rendkívül veszélyes, azonnal kihasználható hiba a Wordben

A Microsoft bejelentette, hogy olyan hiányosságot találtak a Wordben, amelynek kiaknázásához szükséges kód már megtalálható az interneten, ám javítás még nem készült hozzá.

Kulcsszavak: security Word
2007. február 16. 08:42

A Microsoft kiadja az ODF konvertert

A Microsoft hivatalos közleménye szerint péntektől ingyenesen letölthető az a szoftver, amely lehetővé teszi ODF dokumentumok Word szövegszerkesztővel való kezelését.

2007. február 3. 19:05

Újabb veszélyes biztonsági rés a Word-ön

Egy héten belül már a második kijavítatlan biztonsági rést találták a Microsoft Word szövegszerkesztőn, amelyet ráadásul már ki is használták hackerek támadásokra.

Kulcsszavak: Microsoft hacker security Word
2006. december 11. 21:36

Microsoft: kiaknázott javítatlan biztonsági lyuk a Wordben

A Microsoft bejelentette, hogy a Word több változatát is érintő biztonsági hiányosságot találtak, a hiba különösen veszélyes, mivel nem elméleti lehetőségről van szó, már megjelent a kiaknázására szolgáló kód.

Kulcsszavak: Word security
2006. december 6. 21:41

Kijátszható a Word és az Excel jelszóvédelme

Egy most felfedezett hiányosság következtében a Microsoft Office programcsomag Word és Excel fájljainak jelszavas védelme megkerülhető, így azok tartalma illetéktelenek kezébe kerülhet.

Kulcsszavak: security Word
2005. január 21. 10:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

Ikonikus sporteseményekből – mint például az olimpia vagy a foci bajnokságok – idén nyáron sem lesz hiány. A szurkolók alig várják ezeket az eseményeket – nincsenek ezzel másként a kiberbűnözők sem, bár őket a versenyszellem vagy a közösség érzése a legkevésbé sem érdekli. A Foci EB és a 2024-es párizsi olimpiai játékok közeledtével az ESET biztonsági szakértői mutatnak 9+1 olyan esetet, amelyekben a kibertámadások áldozatai sportegyesületek, -események vagy a szurkolók voltak.

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

Június 10-én délután 3-kor kezdetét veszi a 2024. évi Startup Safari Budapest. A másfél napos rendezvény június 11-én is izgalmas programokkal várja az érdeklődőket. Az esemény célja, hogy összekapcsolja a startup közösség tagjait, inspirálja az új innovációkat és elősegítse a tudásmegosztást. A rendezvény különleges lehetőséget kínál a résztvevők számára, hogy betekintést nyerjenek a legújabb technológiai fejlesztésekbe és üzleti trendekbe.

2024. június 10. 11:40