office kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: office

Ingyen kapják a tanárok az Office 365-öt

Csütörtöktől több mint 150 ezer tanár és oktató ingyen használhatja a Microsoft felhőalapú Office 365 programcsomagját.

2015. november 20. 10:14

Petőfi Sándor és Arany János is az Office 365-öt használta?

A Microsoft egy rendhagyó kultúrtörténeti misszió keretében népszerűsíti felhőalapú irodai megoldáscsomagját, az Office 365-öt. Az irodalomtörténészek által is méltatott kezdeményezés révén a felhasználók humoros formában kerülhetnek közelebbi kapcsolatba hazánk két kiemelkedő jelentőségű költőfejedelmének, Petőfi Sándornak és Arany Jánosnak az életével, munkásságával.

2013. november 4. 11:00

Microsoft Office 365: a lakossági felhőszolgáltatások újragondolása

Mától világszerte, így Magyarországon is kereskedelmi forgalomba kerül a Microsoft Office 365 Otthoni prémium verzió, a lakossági felhasználók számára elérhető Office csomag és felhőszolgáltatás, amely segít rendszert vinni az elfoglalt háztartások, a munka és a magánélet között egyensúlyozó emberek életébe.

2013. január 29. 16:56

Vállalati közösséget épít az Office 365-tel a Tesco

A világ egyik legnagyobb kiskereskedelmi vállalata, a Tesco a Microsoft Office 365 szolgáltatásait választotta a vállalaton belüli közös munka hatékonyságának, és közösségi platformjának fejlesztésére. A brit székhelyű vállalat tervei szerint az európai és ázsiai leányvállalatok központjaiban és az ottani üzletekben dolgozó alkalmazottak számára teszi elérhetővé az Office 365-öt.

2013. január 22. 17:41

SUSE LibreOffice 3.6 for Windows - vállalati szintű támogatás és biztonság

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy elérhetővé vált a SUSE által kiadott LibreOffice 3.6 for Windows nyílt forráskódú irodai programcsomag legújabb kiadása. A 37 nyelvet, köztük a magyart is támogató csomag az open source szoftverek rugalmasságát és költséghatékonyságát kínálja vállalati szintű biztonsági és támogatási feltételek mellett.

2013. január 3. 15:06

Steve Ballmer bemutatta az új MS Office-t

Steve Ballmer a Microsoft vezérigazgatója leleplezte az új Microsoft Office felhasználói előzetesét (Customer Preview), amely most már bárki számára elérhető és letölthető az office.com/preview oldalról. A következő verzió egy intuitív felhasználói felületet tartalmaz, ami képes együttműködni az érintőképernyőkkel, a toll alapú bevitellel és persze a billentyűzettel is a legújabb Windows-os eszközökön, többek között a táblagépeken is. Az új Office előtérbe helyezi a közösségi életet és modern eszközöket ad a dokumentumok olvasásához, a jegyzetek készítéséhez és egy felhőszolgáltatáson keresztül lesz eljuttatva a felhasználókhoz, amely mindig a legfrissebb változatot kínálja majd.

Kulcsszavak: office Office Microsoft iroda
2012. július 17. 12:14

Steve Ballmer bemutatta az új Microsoft Office-t

Steve Ballmer a Microsoft vezérigazgatója leleplezte az új Microsoft Office felhasználói előzetesét (Customer Preview), amely most már bárki számára elérhető és letölthető az office.com/preview oldalról. A következő verzió egy intuitív felhasználói felületet tartalmaz, ami képes együttműködni az érintőképernyőkkel, a toll alapú bevitellel és persze a billentyűzettel is a legújabb Windows-os eszközökön, többek között a táblagépeken is.

Kulcsszavak: office Office Microsoft iroda
2012. július 17. 12:14

Egyetemi felhasználókkal ünnepel az Office 365

Egyetemi felhasználókkal ünnepli első születésnapját Magyarországon a Microsoft Office 365. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Informatikai Karán a diákok szeptembertől a Digitális Oktatási Alapcsomag (DOA) felhőjén keresztül érhetik el levelezésüket, a Dunaújvárosi Főiskola pedig a közelmúltban jelezte, hogy 3500 hallgató munkáját könnyítenék meg az Office 365-re épülő DOA segítségével. Az Office 365 ma már a világ 32 országában, 88 nyelven érhető el.

2012. június 28. 09:34

Novell Vibe 3.3 már zökkenőmentesen integrálható a Microsoft Office-szal

A Novell termékportfóliójában elérhetővé vált csoportmunka platformjának legújabb változata, a Novell Vibe 3.3. A közösségi szolgáltatásokat is tartalmazó, nagyvállalati szintű biztonságot nyújtó megoldás lehetőséget teremt a munkatársak közötti sokoldalú, mégis gyors és egyszerű információ-megosztásra.

Kulcsszavak: Office office iroda Novell
2012. június 20. 08:25

A legfrissebb LibreOffice már magyarul is

A Novell által kiegészített LibreOffice 3.4.5 for Windows a programcsomag közösségi kiadásához képest új szolgáltatásokat, illetve a közösségi változatban csak később várható hibajavításokat tartalmaz.

Kulcsszavak: office Novell
2012. április 16. 16:10

Erősödő ellensúly az MS Office-szal szemben

A nyílt forráskódú és a nyílt dokumentumformátumot használó alkalmazások terjedésének egyik legnagyobb akadálya, hogy gyakran nem áll mögöttük erős szoftverminőség-biztosítási rendszer. Ezen a problémán segít a MultiRáció és öt konzorciumi partnerének az innovációs alapból támogatott nemzeti technológia projektje, amelyben egyebek mellett az ODF-et (Open Documentum Format) alkalmazó szoftverek minőségét erősítő megoldást dolgoztak ki.

2011. december 23. 08:37

Stabilabb és gyorsabb a legfrissebb LibreOffice for Windows

A Novell bejelentette a terméktámogatást is magában foglaló, szövegszerkesztő, táblázatkezelő, prezentáció-készítő és adatbázis-kezelő megoldásokat kínáló LibreOffice 3.4 for Windows irodai programcsomag megjelenését.

Kulcsszavak: LibreOffice office Novell
2011. szeptember 16. 12:34

Elérhető a Microsoft Office 365 béta változata

A magyar nyelven is használható szolgáltatáscsomag a számítási felhő segítségével, online kínálja a folyamatosan frissített Microsoft Office, SharePoint Online, Exchange Online és Lync Online alkalmazásokat.

Kulcsszavak: Office office Microsoft
2011. április 18. 12:06

11 rést javít az Office-on és hálózati szoftverén a Microsoft

A Microsoft jövő keddi szokásos havi frissítőcsomagjában 11 sebezhetőséget orvosol az Office és a Unified Access Gateway szoftvereken, a Windows-hoz és az Internet Explorer-hez azonban érdekes módon nem érkezik javítófolt.

2010. november 5. 09:12

Microsoft Office 2010 magyarul is

A Microsoft hazai partnereinél és viszonteladóinál a mai naptól kezdve megvásárolhatók az MS Office 2010 otthoni és kisvállalati felhasználóknak szánt magyar nyelvű verziói.

Kulcsszavak: Office office Microsoft
2010. szeptember 7. 11:35

Office 2010-re frissítés ingyen

A Microsoft Frissítési Program általában új Microsoft programok megjelenése előtt egy rövid ideig élő ajánlat a korábbi verziót megvásárló ügyfelek részére. Ilyen legutóbb a Windows 7 megjelenésekor volt, legközelebb az Office kerül sorra.

Kulcsszavak: Microsoft Office office
2010. szeptember 4. 08:53

Új nyílt formátum bemutatkozásával zárult a Budapesti OpenOffice konferencia

Az idén hazánkban megrendezésre kerülő OpenOffice.org konferencia egyik újdonsága a Budapesten bemutatkozó ODF 1.2 nyílt dokumentumformátum volt.

2010. szeptember 3. 14:15

Letölthető a MS Office 2010

A Microsoft elérhetővé tette az MSDN- és Technet-felhasználók számára a hamarosan debütáló Office 2010-et.

Kulcsszavak: Office office Microsoft
2010. április 25. 09:04

Saját fájljainkhoz nem férhettünk hozzá az Office 2003-ban, a hibát javították

Az először az irodai szoftvercsomag 2003-as változatában alkalmazott hozzáférési rendszerrel akadtak gondok, a Microsoft kiadta a hiba javítását.

2009. december 15. 20:45

Kellemetlen hiba az Office-ban – nem elérhetők a védett tartalmak

A Microsoft egy olyan kellemetlen hibára hívja fel a figyelmet Office 2003 programcsomagján, amely miatt a felhasználók nem tudják megnyitni a cég tartalomvédelmi szolgáltatásával (RMS) védett fájljaikat.

2009. december 13. 09:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

Az ESET legújabb Threat Report jelentése átfogó képet ad az ESET szakértői csapata által 2023 decemberétől 2024 májusáig megfigyelt fenyegetettségi trendekről.

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

Az első helyen végzett a Schneider Electric a TIME magazin és a Statista által összeállított, a világ legfenntarthatóbban működő vállalatait bemutató rangsorban. A társaság többek között saját fenntarthatósági programjával, illetve az ügyfelei és beszállítói energiahatékonysági és klímavédelmi törekvéseit támogató megoldásaival és kezdeményezéseivel érdemelte ki az elismerést.

2024. július 4. 19:09