all-in-one PC kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: all-in-one PC

Bővült a Dell Inspiron családja

A Dell bemutatta Inspiron termékcsaládjának legújabb modelljeit. A sorozat elegáns és intelligens laptopokkal gazdagodott, illetve a világ legvékonyabb 23 hüvelyes all-in-one számítógépe is bekerült a portfólióba.

2013. szeptember 25. 15:20

Folytatódik a DOStalgia vándorkiállítás az Intel támogatásával

Az Intel és a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum megújította a két évvel ezelőtt kezdődött együttműködésüket, és bejelentették, hogy az Intel támogatásával folytatódik a „DOStalgia – a személyi számítógép hőskora” vándorkiállítás. Az Intel Hungary egy All-in-One PC-t is elhelyezett a Közlekedési Múzeumban, amelyet a jövőben a látogatók kipróbálhatnak. 

2013. szeptember 24. 16:22

Bővült a Dell asztali PC portfóliója – OptiPlex 3011 All-in-One

A Dell, a teljes körű informatikai megoldások egyik vezető szállítója bemutatta az OptiPlex 3011 All-in-One PC-t, amely többek között integrált webkamerával, mikrofon- és headset-bemenettel rendelkezik. A számítógéphez vezeték nélküli billentyűzet is csatlakoztatható, a belső és külső USB-portokon kívül pedig két további, könnyen hozzáférhető USB-port is található a gép oldalán.

 

Kulcsszavak: all-in-one PC PC Dell
2013. július 1. 09:41

A HP két új egybegépet mutatott be

A HP üzleti gépekkel bővíti all-in-one asztali PC-kínálatát: a kis helyigényű gépek megbízható működést és a továbbfejlesztett biztonságot kínálnak a felhasználóknak.

2012. július 25. 09:56

Új Latitude laptopok és OptiPlex gépek a Delltől

A Dell bejelentette az üzleti célú Latitude laptopok és OptiPlex asztali számítógépek új portfolióját. Az új modellek kiemelkedő teljesítményt, magas szintű adatvédelmet és felügyeletet, hosszú üzemidőt, valamint fejlett kapcsolódási lehetőségeket biztosítanak a felhasználók számára a belépő szinttől a prémium kategóriáig.

2012. június 22. 18:22

IdeaPad YOGA: az Ultrabook és a tablet fúziója a 4-in-1 élményért

A Lenovo a CES során bejelentette az IdeaPad YOGA-t, az iparág első többcélú, 360 fokban körbeforgatható és áthajtható kijelzővel rendelkező notebookját. Az eszköz igazi 4-in-1 számítógép: könnyen használható, akár egy tablet, funkcionalitását az Ultrabooktól kölcsönzi, miközben négy különböző használati módot kínál. A vállalat szintén bemutatta az iparág legvékonyabb All-in-One PC-jét, a mindössze 24,5 mm vastagságú IdeaCentre A720-at.

2012. január 13. 12:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

Exkluzív budapesti esemény keretében mutatták be a hazai szakmai közönségnek május 23-án, az Everguest Intelligence-t. A mesterséges intelligencia a szemünk előtt alakítja át és forgatja fel a turizmus és a vendéglátás mindennapjait. Az Everguest legújabb fejlesztése pedig már a piaci bevezetése előtt jelentős figyelmet kapott, mostanra pedig már több mint 250 szálláshely iratkozott fel a várólistára. Azóta a szoftvert már nemzetközi környezetben, Bécsben, Barcelonában és Amszterdamban is bemutatták, mindenhol kitörő sikert aratva. Az eseményen szó esett az AI emberi vonatkozásairól is.

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37