Dell-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Dell-hu

Rugalmasabb és innovatívabb akar lenni a Dell

2013 szeptemberében a Dell újra magánvállalat lett, és az átalakulás lezárulásával eltűnnek a rugalmasság és az innovációt akadályozó egyes korlátozások a Dell életéből.

Kulcsszavak: +céginfo Dell Dell-hu
2014. április 24. 09:10

Itt vannak a Dell legjobb partnerei!

A Dell, teljes körű informatikai megoldások egyik vezető szállítója az Iparművészi Múzeumban megrendezett Dell Partner Awards Gálán első alkalommal nyújtotta át a legjobb hazai partnerek és ügyfelek teljesítményét elismerő díjait.

2014. január 23. 10:51

Új Latitude laptopok és OptiPlex gépek a Delltől

A Dell bejelentette az üzleti célú Latitude laptopok és OptiPlex asztali számítógépek új portfolióját. Az új modellek kiemelkedő teljesítményt, magas szintű adatvédelmet és felügyeletet, hosszú üzemidőt, valamint fejlett kapcsolódási lehetőségeket biztosítanak a felhasználók számára a belépő szinttől a prémium kategóriáig.

2012. június 22. 18:22

Dell Venue Pro teszt

Volt szerencsénk kipróbálni az amerikai gyártó lehengerlő külsővel megáldott Windows Phone 7 alapú készülékét. Az androidos DELL Venue QWERTY gombsorral szerelt változata kissé túlméretezett, de ennek ellenére képes levenni az embert a lábáról.

2011. november 21. 08:32

Közös Vodafone-Dell-Microsoft promóció

A Vodafone, a Dell és a Microsoft együttműködésének köszönhetően hamarosan Vodafone Netjegy feltöltőkártyás internet kezdőcsomag jár ajándékba a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel előtelepített lakossági Dell laptopok mellé, amelynek segítségével nem csak a Dell weboldala érhető el ingyenesen, de 2011 év végéig egészen biztosan a Facebook közösségi oldal is. Azok, akik a Netjegy csomagolásán található webcímen lévő kérdőívet is kitöltik, extra feltöltést kapnak Netjegy egyenlegükre, és különféle kedvezményekkel vásárolhatnak Microsoft szoftvereket.

2011. október 14. 10:52

Megérkezett Magyarországra az új Dell U2312HM monitor

Már hazánkban is kapható a Dell legújabb 23 hüvelykes, IPS technológiával szerelt UltraSharp monitora.

Kulcsszavak: Dell Dell-hu monitor IPS
2011. október 12. 16:09

Dell: növekedést vár az idén az it-vezetők többsége

A magyarországi informatikai vezetők negyede 30 százalék, vagy e feletti növekedést vár a magyar it-piacon 2011-ben, míg 75 százalékuk 1-10 százalék közé várja az éves szintű bővülést.

Kulcsszavak: IT trend Dell-hu
2011. január 18. 08:01

Dell: új ProSupport támogatás, pengeszerver, tároló

A mai budapesti Dell sajtótájékoztatón három bejelentést (két új termék, egy új szolgáltatás) tettek az amerikai vállalat Magyarországon tartózkodó külföldi szakemberei. Damján Tamás, a Dell Magyarország ügyvezetője pedig a 2007. év hazai eredményeiről szólt. A múlt évben a magyarországi leányvállalat eladásai 2006-hoz képest 70%-kal növekedtek. A negyedik negyedévben a Dell első lett a kliens gépek hazai forgalmazásában. Hazánkban is elindul a cég szolgáltatási üzletágának a működése. Magyarországon ezen a téren 2 millió dolláros beruházást tervez a cég. A Dell hazai logisztikai partnere az UPS, független szervizszolgáltatója a Getronics.

Kulcsszavak: Dell Dell-hu szerver tároló
2008. április 4. 17:58

Dell-roadshow: Vostro noteszek kkv fókusszal

November 12-én, az épp Budapesten tartott Dell technikai roadshow keretében mutatta be Damján Tamás, a Dell Hungary országmenedzsere az aktuális termék- és partnerstratégiai újdonságokat.

Kulcsszavak: Dell-hu Dell PC +céginfo
2007. november 12. 16:40

Új adattárolók a Delltől kis- és középvállalatok számára

A Dell bemutatta három új, kis- és középvállalatok számára tervezett adattárolóját.

2007. február 20. 18:06

A Dell honlap már magyarul is olvasható

A Dell honlapján, mely már magyar nyelven is elérhető, mindenki megtalálhatja a számára megfelelő Dell terméket. A Dell honlapon jelenleg 149 termékről olvashatnak ismertetőt az érdeklődők.

2006. október 2. 10:12

Dell: vállalati felelősség és célok

A Dell ismertette azon tervét, miszerint az ügyfelektől visszavásárolt termékek mennyiségét a 2009-es év végéig meg kívánja háromszorozni, illetve tájékoztatott éves fenntarthatósági beszámolójáról, mely körvonalazza jelenlegi fejlődését és jövőbeli céljait a vállalati felelősség területén.

2006. június 4. 10:11

Dell: jelentős előrelépés a magyarországi piacon

Az IDC felmérése szerint az idei év első negyedében Magyarországon a Dell a tavalyi év azonos időszakához képest a kilencedikről a negyedik helyre ugrott a leszállított személyi számítógépek darabszámát tekintve, és piaci részesedése elérte a 4,5 százalékot.

Kulcsszavak: Dell-hu +céginfo
2000. június 29. 11:13

Online értékesítés Magyarországon is

A világ második legnagyobb PC-gyártójának és a számítógépek közvetlen értékesítésében vezető Dell Computer régiónkért is felelős részlegének (EMEA) vezetői március 8-án sajtótájékoztatót tartottak a Marriott Hotelben, amelyen az anyavállalat részéről Glenn Jones marketingigazgató, Paul Carr online üzletfejlesztési igazgató és John Miller igazgató, míg magyar részről dr. Iskum Miklós, a Dell Magyarország területi igazgatója és a Humansoft igazgatója vett részt. A Dell képviselői beszámoltak a vállalat elmúlt évi eredményeiről, magyarországi terveiről, amelyek része, hogy beindítják az online értékesítést hazánkban is.

Kulcsszavak: Dell Dell-hu +céginfo
2000. március 16. 21:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47