Internethajó – avagy új vizeken a médiahajó

2000. augusztus 29. 12:33
Ha nem is teljes terjedelmében, de legalább részben új vizekre hajózik az idei médiahajó: a szeptember 27-én immár tizedszer útnak induló, és jó ideje három egymáshoz láncolt hajótestből álló médiahajó egyike ezúttal az internet-hajó nevet viseli, és a www.mediahajo.hu webcím mellett önállóan is megjelent a www.internethajo.hu site.
Az internet-hajó programjában természetesen nem csupán az internet, hanem általánosságban a távközlés és az informatika is szerepel. A jelenlegi visszaigazolások szerit 5 témában zajlanak majd a kerek-asztal beszélgetések, szó lesz a távközlésről, az életmódról, a médiáról, a kereskedelemről és kormányzatról egyaránt, természetesen mindegyikről az internet függvényében.

A ma megtartott sajtótájékoztatón Enyedi Nagy Mihály, a tízedik éve tartó egyedülálló médiaesemény "kapitánya", és Pogány György, az internet-hajó "első tisztje" elmondták, hogy most először lehet mind a weben, mind a helyszínen szavazni az új médiumokra, illetve az új médium személyiségeire. Ezt mindjárt Ön is kipróbálhatja Kedves Olvasó, a tévés, rádiós sztárok, publicisták mellett online újságírót, a TV-k, rádiók, újságok mellett pedig portált is választhat mindenki magának a http://www.mediahajo.hu/szavazas.php3 oldalon.

Kulcsszavak: média +legfontosabb trend

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59