A Laptopszalon kezében a Notebookstore

forrás: Prím Online, 2014. október 7. 12:41

Tovább bővül a hazai számítástechnika egyik meghatározó szaküzlet-hálózata. A Laptopszalon felvásárolta a Notebookstore-t, mely az elmúlt évek egyik fontos piaci szereplője volt.

A Laptopszalon immáron 10 éve van jelen a piacon, ekkor nyitotta meg első üzletét és webáruházát. 2010 elejére már olyan népszerű lett, hogya hazai notebook kereskedelem egyik meghatározó szereplőjévé vált. A cég egy újabb mérföldkőhöz érkezett, ugyanis felvásárolták a Notebookstore-t, mellyel még tovább erősítik piaci pozíciójukat. 

 

Folkmann Ferenc, a Laptopszalon ügyvezető igazgatója szerint nagy a verseny a hazai számítástechnikai piacon, melyet tovább nehezít, hogy egyre több az alacsony színvonalon dolgozó webáruház, amelyek igyekeznek elcsábítani a vevőket. Szerencsére a Laptopszalon esetében nem jelentkezett a világszinten tapasztalható visszaesés, sőt, folyamatos növekedés tpaasztalható.

 

Azt is elmondta, hogy az egykori konkurens felvásárlásával tovább növelhetik piaci jelentőségüket, hiszen immáron két vevőtábort igyekeznek kiszolgálni még magasabb színvonalon.

 

Szerintük az is elengedhetetlen, hogy naprakészek legyenek a legújabb technológiai újdonságokat illetően. Nem csak a trendek követése fontos, hanem az is, hogy kipróbálják ezeket az innovációkat, mint például a 3D nyomtatást, agyhullám vezérlésű headsetet. Ahogy elmondta, ezeket a jövőben maguk a vevők is kipróbálhatják a Budán található Hegyvidék Bevásárlóközpontban. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55