Compaq-Nokia: közös mobil internet megoldások

2000. szeptember 16. 10:27
A Compaq és a Nokia bejelentette, globális szövetséget köt a végponttól-végpontig terjedő mobil internet és intranet megoldások közös fejlesztésére és piacra vitelére, vállalati vásárlók számára.
A két vállalat integrálja az ebbe a körbe tartozó termékeit, a Nokia WAP Server szoftvert és a Windows NT szoftvert futtató Compaq ProLiant szervert. A szövetség támogatására a Compaq és a Nokia közösen dolgoznak ki az egész világra kiterjedő marketing és elosztási tervet. A két vállalat a közös marketing tervet anyagi forrásokkal is segíti.

A Nokia és a Compaq közös megoldása lehetővé teszi a vállalati ügyfelek részére, hogy alkalmazottaiknak olyan megemelt termelékenységi jellemzőkkel bíró mobil internet megoldásokat nyújtsanak, mint például üzleti e-mail és kontakt információ, ügyfélkapcsolat-menedzsment eszközök, rendelési/szállítási állapot, és e-mailen küldött telefon linkek. Emellett a Nokia és a Compaq megoldása nagyobb végponttól -végpontig terjedő biztonságot és jobb kezelhetőséget biztosít. Az új terméket először Észak-Amerikában vezetik be, majd Európában, végül a világ többi kontinensén.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55