Informix/Interface: projekt az FVM-ben, konferencia a Margitszigeten

Kovács Attila, 2000. október 17. 14:44
A hazai Informix-disztribútor (tech-center) Interface Kft. a Synergonnal közösen nyert Phare-tender alapján Informix alapú projektet valósít meg a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztériumhoz (FVM) tartozó BFNTÁ-nál.
A teljes projektértékből az Interface-re eső, az Informix Dynamic Server (IDS) 2000 adatbázis-kezelővel kapcsolatos rész mintegy 200 ezer dollár.

A kft. október 17-én „Az új évezred technológiái” címmel, mintegy 130 résztvevővel rendezett Informix-konferenciát a margitszigeti Hotel Thermalban. Ezen Dragutin Ivaci, az Informix Kelet-Európáért felelős ügyvezető igazgatója egyebek között elmondta, hogy a régió 10 országában teljességgel helyi, ún. tech-center partnereken keresztül van jelen az amerikai adatbázis-kezelő szoftvert gyártó cég, amelynek mindkét üzletágát (Database Business Group, Solution Business Group) képviselik. A konferencián döntően külföldi előadók beszéltek az e-business, mobil számítástechnika, CRM és intelligens hálózatok terén az Informix kínálta megoldásokról.

Fókuszban az Informix i.Sell nevű, teljes körű, biztonságos és gyors elektronikus kereskedelmi megoldása, illetve annak Personaliser (vevőprofil-menedzsment), Merchandiser (online kereskedelmi környezet) és Application Server (alkalmazások gyors Java alapú fejlesztése) modulja volt.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50