Irodaszer online

, 2000. november 4. 21:35
A magyar online áruházak sorában az elsők között jelent meg a neten az ArecoTrade online irodaszer-áruháza, az ArecoNet. Ez nem azonos az Areco Systems e-boltjával, de be kell vallani, hogy itt a többféle Areco között nem csupán névrokonság áll fenn. Az Areco Systems, az ArecoTrade és az ArecoNet egykor egy cég volt, majd szétválásuk után a rendszerfejlesztéssel foglalkozó Areco Systems készítette el egyfajta referenciamunkaként az www.areconet.hu vagy www.irodaszer.com címen elérhető áruházat.
Az első elektronikus irodaszer-áruház megnyitása óta ugyan megszaporodtak az elektronikus elárusítóhelyek, de még ma is kevés azok száma, ahol - mint náluk - több mint ötezer árucikk és több tucat márkapartner közül választhatunk. Az ArecoNetnek nem csak az árukínálata, hanem a forgalma is exponenciálisan nő, a második üzleti évre másfélszeresére növelték forgalmukat, s ez a lendület azóta sem lankad. Mint Jávorszky Márta, a cég tulajdonos-vezetője elmondta, egyre biztosabb benne, hogy érdemes mind több energiát, fejlesztést, professzionalizmust vinni az online kereskedelembe, mert egyre biztosabban megtérül.

A termékfőcsoportok: papírok, etikettek; kartontermékek; fóliatermékek; irodaszerek; írószerek; irodai kisgépek; számítástechnikai eszközök; vizuáltechnikai termékek; irodai kiegészítők; és a 2000. év hozadékaként immár a GSM-mobiltelefonok és tartozékaik is színesítik a kínálatot.

A Compfairen is kiállító ArecoTrade a közeljövőben szeretné "új ruhába" öltöztetni az online áruházat, és nagy energiát fordít a kínálat folyamatos bővítésére is. Teszi ezt annak érdekében, hogy az egyre szaporodó visszatérő vevőket - amelyek között nem ritka az olyan sem, amelynek megrendelései rendszeresen meghaladják a félmillió forintot - mind színvonalasabb és minőségibb kiszolgálásban részesíthesse. Ezért vállalja a különböző minőségjavító intézkedéseket, így például az ISO minősítés megszerzését és megtartását is. Rövidesen megkezdik az ArecoNet márkanevű irodaszerek forgalmazását, hogy ezzel megteremtsék és folyamatosan öregbítsék a www.areconet.hu, illetve a www.irodaszer.com webcímen is fellelhető áruház brand-name jellegét.

Kulcsszavak: Areco onlineszolg +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50