IVSZ-NJSZT együttműködés

, 2000. december 6. 08:47
Az IVSZ és az NJSZT 2000. december 01-én együttműködési megállapodást írt alá. A két szervezet felismerte annak lehetőségét, hogy együttműködésükkel nemcsak az eddigi (alapszabályaikban lefektetett) céljait valósíthatja meg hatékonyabban, de hatásosabb szakmapolitikai és érdekképviseleti tevékenységet is folytathat.
A két szervezet együttműködésének alapelvei:

1. Az IVSZ és az NJSZT együttműködnek a szakma képviseletében és érdekvédelmében, közösen és előre meghatározott célok elérése érdekében, feladatok, projektekmegvalósításában. Szakmapolitikai és érdekképviseleti kérdésekben harmadik felek (elsősorban kormányzati szervek) felé az IVSZ és az NJSZT általában közösen, vagy egymással egyeztetett módon lépnek fel.

2. Az együttműködés alapja: a feladatok és a szervezési munka koordinálása.

3. Az IVSZ és az NJSZT egymást kölcsönösen informálják munkaprogramjaikról, tervezett tevékenységeikről, lehetőség szerint bevonják egymást az ezzel kapcsolatos tevékenységek szervezésébe, elvégzésébe.

4. Az NJSZT gazdasági érdekképviselete tagjainak az IVSZ szolgáltatásait, míg az IVSZ szakmai tevékenység és képviselete céljára tagjainak az NJSZT szolgáltatásait ajánlja.

Kulcsszavak: IVSZ NJSZT

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36