A Samsung Galaxy S10 telefonok szoftverfrissítésével már egyes Galaxy Note10 funkciók is elérhetők

forrás: Prím Online, 2019. október 3. 16:44

A Galaxy Note10 és Note10+ telefonok innovatív eszköztárával a felhasználók egyszerre lehetnek kreatívak és hatékonyak. Az európai piacokon szeptember 23-tól*  elérhető frissítéssel a Samsung a Galaxy S10e, S10, S10+ és S10 5G**  telefonokon is bemutatkoznak olyan funkciók, mint az AR-irkafirka, a videószerkesztő vagy a Kapcsolódás a Windowshoz lehetőség. 

A szoftverfrissítés telepítése után a Galaxy S10 kamerája még nagyobb teljesítményre lesz képes. A frissítésnek köszönhetően már az előlapi kamerán is használható Éjszakai móddal, fényhiányos környezetben is éles fotók készíthetők. A frissítéssel a Galaxy S10-re is megérkezik a szuperstabil videó mód, valamint olyan Galaxy Note10 funkciók is, mint az AR-irkafirka a videóba integrálható rajzokkal és üzenetekkel, és az Élő fókusz mód, amellyel különböző elmosódó effektekkel javíthatók a felvételek, készüljenek akár az előlapi, akár a hátlapi kamerákkal. 

 

A legjobb felvételek már a Galéria applikációból közvetlenül elérhető videószerkesztővel is megosztásra érdemes tartalommá alakíthatók. Ezzel a sokoldalú eszközzel többek között a videók vágása, összefűzése, és még a lejátszási sebesség is egyszerűen kezelhető. Az egészen egyedi élmény feliratozással és háttérzene hozzáadásával is fokozható. 

 

A frissítéssel a Samsung DeX PC-hez optimalizált verziója is megérkezik a Galaxy S10 telefonokra. A SamsungDeX.com-ról letölthető applikációval elegendő az eszközt egy USB kábellel PC-hez vagy Mac-hez csatlakoztatni a Samsung DeX elindításához. A Kapcsolódás a Windowshoz funkcióval vezeték nélkül is csatlakoztatható a telefon Windows 10 rendszerű PC-khez, ahol szabadon lehet a tartalmak között böngészni, üzenetet küldeni és fogadni, vagy a nemrég elkészült fotókat közvetlenül a számítógépre szinkronizálni. 

 

A Galaxy S10 felhasználók által gyakran használt applikációk, mint a Samsung Pass és az Üzenetek a frissítéssel megújultak és sokoldalúbbá váltak. A Samsung Pass beállítása még egyszerűbb lett, így a telefon fejlett biometrikus azonosító rendszerével kényelmesen és biztonságosan hozzáférhetőek az applikációk és webhelyek. Az Üzenetek alkalmazásban a fotók és videók megosztásához készült ikonok épülnek be a szövegablakok bal oldalán, így a felhasználók könnyedén hozzáférhetnek keresett tartalmaikhoz. 

 

____________

* A frissítés elérhetősége országonként és szolgáltatónként változhat. 

** A frissítés minden országban ugyanazokat a funkciókat tartalmazza az USA kivételével, ahol az elérhető funkciók szolgáltatóként változhatnak. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15