A Thermaltake bejelentette a The Tower 200 Mini toronyházat

forrás: Prím Online, 2023. június 26. 18:33

A Thermaltake, a prémium toronyházak, tápegységek, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bemutatta a The Tower 200 Mini toronyházat, egy exkluzív mini-ITX házat, amely egy 4090-es grafikus kártyát és egy 280 mm-es AIO-radiátort is képes befogadni. 

Egy kompakt házként a The Tower 200 nemcsak a helytakarékosság előnyével rendelkezik, de a csúcskategóriás hardverek támogatását sem áldozza fel. Hogy fenntartsa panorámás betekintését és hűtési teljesítményét, a Tower 200 megtartotta az elülső edzett üveges panelt, és mind a bal, mind a jobb oldalát perforált panelekre cserélte, miközben két 140 mm-es CT140 ventilátort használ a jobb hűtési teljesítményért. A The Tower 200 egy tágas mini-ITX ház, amely megjelenésében és teljesítményében is megfelel az igényeidnek.

 

 

A The Tower 200 megtartja elődei ikonikus függőleges szerkezetű kialakítását, rugalmasságot biztosítva, és csökkentve a játék- és munkaterület aggályait. A The Tower 200 jól megtervezett légáramlása kiküszöböli a mini-ITX házak hűtési teljesítményével kapcsolatos általános aggályokat. A bal, jobb és alsó oldalról érkező hideglevegő-bemenetek, valamint a felső- és hátoldali meleglevegő-kimenetek folyamatosan alacsonyan tartják a belső hőmérsékletet. Az egy-egy felülre és hátulra előtelepített CT140 140 mm-es PC-ventilátoron kívül a The Tower 200 lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy különböző komponensek telepítésével kivételes hűtési rendszert építsenek ki. A jobb oldalon a The Tower 200 akár két 120/140 mm-es ventilátort vagy egy 280 mm-es AIO-radiátort is támogat. Emellett a levehető ventilátorkeret megkönnyíti a telepítés folyamatát, míg a kivehető porszűrők kiváló porvédelmet biztosítanak.

 

Bár a The Tower 200 egy mini-ITX toronyház, mégis jó hardveres támogatásra optimalizálták. A The Tower 200 egy akár 200 mm magas CPU-hűtő, egy akár 380 mm hosszú GPU és egy akár 220 mm hosszú tápegység beszerelésére is alkalmas. A The Tower 200 kapacitása egy 4090-es GPU és egy szabványos méretű tápegység befogadására is képes, így a felhasználók a legújabb generációs csúcskategóriás komponensekkel építhetik meg álmaik PC-jét. Ezenkívül a The Tower 200 egy GPU-stabilizátorral is rendelkezik, amely megakadályozza a GPU meghajlását használat vagy szállítás közben. Az I/O-portok tekintetében két USB 3.0, egy USB 3.2 Gen 2 Type C és egy HD Audio porttal érkezik, amelyek szükség esetén közvetlen hozzáférést biztosítanak. Ezenfelül, ha a The Tower 200 vizuális hatásán szeretnél javítani, külön egy 3,9 hüvelykes TFT-LCD panelkészletet is megvásárolhatsz. Az LCD kijelzőn megjeleníthetők az alkatrészek valós idejű információi, az óra- és az időjárási üzemmód, sőt, a TT RGB Plus 2.0 szoftver segítségével bármilyen képet vagy GIF-et is feltölthetsz rá.  

 

A The Tower sorozat új tagjaként a The Tower 200 egy mini-ITX toronyház függőleges szerkezeti kialakítással, jól megtervezett hűtési teljesítménnyel és olyan paraméterekkel rendelkezik, amelyek akár egy 4090-es grafikus kártyát és egy 280 mm-es radiátort is képesek támogatni. A The Tower 200 egy kicsi, mégis tágas toronyház, amely azok számára alkalmas, akik egyszerre szeretnének kompakt méretet és hatékony teljesítményt elérni. 

 

 

A The Tower 200 Mini toronyház jellemzői:  

 

Klasszikus függőleges szerkezeti kialakítás

A The Tower 200 megtartja elődei ikonikus kontúrjait függőleges szerkezetű kialakításával, amely lehetővé teszi, hogy az toronyház kisebb helyet foglaljon el, rugalmasságot biztosítva és minimalizálva a játék- és munkaterület akadályait.

 

Akár egy 280 mm-es radiátort is támogat a jobb oldalon

Kis mérete ellenére a The Tower 200 kivételes hűtési teljesítményt nyújt kompromisszumok nélkül. Akár 280 mm-es radiátort támogat a jobb oldalon, ami hatékonyan csökkenti a hőmérsékletet ház belsejében a és fenntartja az optimális rendszerteljesítményt.

 

Két előtelepített CT140 PC-ventilátor

A The Tower 200 két 140 mm-es PWM-ventilátort használ, az egyiket felül, a másikat hátul, hogy jó hűtési teljesítményt nyújtson.

 

Válaszd ki a telepítés módját!

Jobb oldalt a The Tower 200 elegendő hellyel rendelkezik két 120/140 mm-es ventilátor vagy egy 280 mm-es radiátor támogatásához. A beszerelés gyerekjáték a levehető ventilátorkeretnek köszönhetően, amely leegyszerűsíti a folyamatot.

 

Be- és kimeneti légáramlás

Egy mini-ITX ház hűtési teljesítményével kapcsolatban sokszor aggályok fogalmazódnak meg. A The Tower 200-unk azonban tökéletesen tervezett hideglevegő-beömlőkkel és meleglevegő-elszívókkal rendelkezik, hogy a belső hőmérsékletet mindig alacsonyan tartsák.

 

Tökéletes porvédelem

A Tower 200 tökéletesen tervezett, kivehető porszűrőket használ hátul, a belső oldalakon és az alsó részen is. A kivehető szűrők kiváló porvédelmet biztosítanak a pormentes környezetért.

 

Hardveres támogatás és hűtési megoldás

A The Tower 200 jó hardveres támogatással rendelkezik. Egy maximum 200 mm magas CPU-hűtőt, egy maximum 380 mm hosszú GPU-t (tápfedél nélkül), egy maximum 220 mm hosszú tápegységet, az oldalsó konzollal két 2,5 hüvelykes SSD-t, valamint az alaplapi tálca mögött két 2,5 hüvelykes SSD-t vagy két 3,5 hüvelykes HDD-t (hátsó ventilátor nélkül) támogat. Habár a The Tower 200 egy mini-ITX toronyház, mégis jó hűtésre optimalizálták. A toronyház tetején és hátulján két előtelepített CT140 ventilátor található, amelyek javíthatják a hűtési hatékonyságot. A tápegységfedél tetejére további egy 120 mm-es vagy 140 mm-es ventilátor telepíthető, a ház jobb oldalára pedig akár egy 280 mm-es all-in-one CPU-hűtés is felszerelhető.

 

Praktikus I/O-portok

Egy USB 3.2 (Gen 2) Type-C és két USB 3.0 port található a felső panelen, hogy szükség esetén közvetlen hozzáférést biztosítsanak.

 

Szétszedhető moduláris kialakítás

Nincs több rés vagy elérhetetlen csavar a sarkokban, a gépszerelés gyerekjáték lehet a szétszedhető moduláris kialakítással.

 

 

Kulcsszavak: toronyház Thermaltake

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36