Compaq-gyártás kerül Csehországba

, 2001. április 4. 08:33
A cég világméretű erőforrás-racionalizálása részeként a Compaq Computer kihelyezi a fogyasztási cikkek és asztali számítógépes termékek gyártását, amelyeket jelenleg a cég skóciai Erskine-ben lévő üzeme gyárt.
A Compaq skóciai üzeme a későbbiekben 'egyedileg konfigurált' személyi számítógépeket, valamint ipari szabványú szervereket, üzletileg kritikus szervereket és nagy rendelkezésre állású rendszereket fog gyártani. Továbbra is Skóciában végzik majd a háttérirodai rendelésbonyolítást, a logisztikai irányítást és a bővülő egyedi konfigurációs üzletágat kiszolgáló támogatást.

A Compaq a jövőben Csehországban szerelteti össze személyi számítógépeit. Beck György, a Compaq Lengyelországért, Csehországért, Szlovákiáért és Magyarországért felelős vezérigazgatója így kommentálta a hírt: "Számunkra igen nagy jelentőséggel bír ez a döntés. Feltett szándékunk, hogy régiónk fokozatosan egyre nagyobb szerepet kaphasson a Compaq értékteremtésében. A magyar internet-infrastruktúra szakértői központ tavalyi felavatása és a tervbe vett szoftverfejlesztési tevékenység szintén hazai elindítása mellett ez a lépés újabb jelzésértékű esemény."

Kulcsszavak: Compaq +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50