TVNET – ADSL: elsőként az alternatívok közül

MTI Sajtóadatbank, 2001. április 18. 07:53
Az elsősorban kábeltévés internetszolgáltatásáról ismert TVNET Kft. megkezdte a szélessávú internetszolgáltatást ADSL-en Budapesten.
A TVNET az ADSL-en (Asymmetric Digital Subscriber Line - aszimmetrikus digitális előfizetői vonal) történő internetszolgáltatást az alternatív szolgáltatók közül elsőként nyújtja előfizetőinek. Az ADSL olyan új technológia, amely lehetővé teszi a forgalom- és időkorlát nélküli, azaz az adatforgalomtól és a használati időtől független díjazású szélessávú internetszolgáltatást hagyományos telefonhálózaton keresztül.

Az ADSL alapú internetszolgáltatás előfizetési díja az igényelt adatátviteli sebességtől függ, de már a legolcsóbb, elsősorban otthon internetező egyéni előfizetőknek ajánlott díjcsomag esetében is hétszerese a hagyományos modemmel elérhető legnagyobb átvitelnek akkor, ha számítógépre történik a letöltés az internetről - tartalmazza a közlemény.

Az ADSL kapcsolat használata nem befolyásolja a telefonvonal hagyományos funkcióit, azaz minden korábbi szolgáltatás - beszéd-, fax- vagy adatforgalom - továbbra is igénybe vehető. A TVNET Kft. ADSL szolgáltatása egyelőre Budapesten érhető el.

Kulcsszavak: ADSL TVNET

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50