Net.Cover: az Allied Telesyn világméretű szervizprogramja

Kovács Attila, 2001. április 24. 06:29
Az üzleti célú IP alapú hálózatkialakítás megkönnyítése terén élen járó Allied Telesyn (ATI) cég 2001. április második felében jelentette be új szolgáltatási és támogatási ajánlatát, a Net.Cover nevű világméretű szervizprogramot.
Az új támogató program a következő részekből áll: termékszolgáltatások (visszaküldés a gyárnak, megelőlegezett hardver csere, szoftver-előfizetés, műszaki segélyközpont, online-megoldások, 24-órás e-mail hibabejelentés), professzionális és helyszíni karbantartási szolgáltatások (hálózati szaktanácsadás, hálózattelepítés, helyszíni környezetfelmérés, távoli hálózat-támogatás, távoli hálózatfelügyelet, telepítés, üzembe helyezés, helyszíni karbantartás és javítás), oktatás (termékoktatás, minősítési képzés, műszaki jellegű képzés, oktatóképzés). Az ATI a Net.Cover termékeket és szolgáltatásokat nagyvállalati és szolgáltató jellegű tevékenységet folytató ügyfeleinek kínálja További információ a www.alliedtelesyn.co.uk/netcover címen található.

Az Allied Telesyn április 24-én kezdi szállítani VoIPTalk navű IP alapú hálózati termékeit, amelyek között megtalálható telefon/IP gateway (típusa AT-VP504E FXS), PSTN/IP gateway (AT-VP504E Foreign Exchange Office) és a hálózat működésének menedzselésére szolgáló szoftver (AT-VP500 SÍP Server). Az ATI szerint a VoIPTalk a piacon jelenleg az egyetlen, amely egyaránt támogatja a H.323 és SÍP protokollokat.

Kulcsszavak: Allied Telesyn hálózat

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36