Együttműködik a CV Online és a JobUnity

, 2001. április 25. 16:12
A CV Online (www.cveurope.com), a kelet-közép-európai térség professzionális online karrierpiaci szolgáltatója, együttműködési megállapodásra lépett a világ egyik legnagyobb internetes állásfórum-szövetségének számító JobUnity (www.jobunity.com) csoporttal.
A JobUnity szövetség ügyfeleinek állásajánlatai e globális rendszeren keresztül több mint 2,5 millió regisztrált álláskeresőhöz juthatnak el, páratlan lehetőséget kínálva a munkaerő-felvétel területén. Az újonnan létrejött kapcsolat révén tovább bővül a CV Online által a kelet-közép-európai régió álláskeresői felé biztosított lehetőségek köre, hiszen ezek a munkavállalók naponta több mint 100 000 állásajánlat között válogathatnak világszerte.

Jüri Kaljundi, a CV Online társalapítója és üzletfejlesztési elnökhelyettese a megállapodás kapcsán a következőket mondta: „Az elkövetkező években a karrierfejlesztés és a munkaerő-toborzás nemzetközi jellege erősödni fog, a CV Online-JobUnity együttműködés pedig lehetővé teszi a kelet-közép-európai régió vállalatai és pályázói számára, hogy a számukra legmegfelelőbb partnerekkel találkozzanak, méghozzá nem csupán helyi, hanem nemzetközi szinten is.”

A CV Online, mely Magyarország (www.cvonline.hu) mellett még hat országban (Észtország, Lettország, Litvánia, Lengyelország, Csehország, Oroszország) rendelkezik irodákkal, mintegy 150 000 önéletrajzot tárol adatbankjában, és jelenleg több mint 12 000 cégnek nyújt internetes karrierpiaci szolgáltatásokat régiószerte, amivel Kelet-Közép-Európa vezető online álláspiaci szolgáltatójának számít.

A JobUnity, mely tíz, a világ legnagyobb online karrierpiaci szolgáltatói közé sorolt cég szövetsége, a legnagyobb ilyen együttműködő tömörülés az Egyesült Államokon kívül. A szövetség tagjai mindannyian vezető szerepet játszanak saját szakterületükön, illetve régiójukon belül. Több tagjelölttel folynak jelenleg is tárgyalások – ezzel kapcsolatos bejelentések az év során később várhatók. A JobUnity szövetség hivatalos weboldalát www.jobunity.com címen 2001 januárjában indították el.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50