Felső vezetői kinevezések a Compaq EMEA-régiójában

, 2001. május 9. 15:44
A különféle technológiai és számítástechnikai megoldások vezető nemzetközi szállítójaként ismert Compaq Computer Corporation közgyűlése a 49 éves Rob Walkert nevezte ki az Európa, Közel-Kelet és Afrika országait tömörítő EMEA-régió elnökhelyettesévé és vezérigazgatójává.
Walker ezt megelőzően az EMEA-régió elnökhelyetteseként és üzemeltetési vezérigazgató-helyetteseként tevékenykedett. Azonnali hatályú hivatalba lépését követően az ő feladata lesz a Compaq stratégiai fejlődésének, növekedésének és nyereségességének biztosítása a régió valamennyi országában. Új pozíciójában Peter Blackmore felé tartozik beszámolási kötelezettséggel, aki a vállalat houstoni központjából, elnökhelyettesként irányítja a nemzetközi szintű értékesítési és szolgáltatási tevékenységet.

A Compaq azt is bejelentette, hogy a jövőben az 59 éves Werner Koepf lesz az EMEA-régió igazgatótanácsának elnöke. E szerepében Koepf irányítja majd a Compaq zürichi központja, a Compaq Computer International GmbH felállítását, és a Compaq hivatalos képviselőjeként ő felel az európai országok kormányaival és érdek-képviseleti szerveivel fenntartott kapcsolatok ápolásáért.

Walker 2000 szeptemberében csatlakozott a Compaq csapatához. Ezt megelőzően a Xerox (UK) Ltd. ügyvezető igazgatójaként tevékenykedett. Koepf már több mint hét éve dolgozik a Compaqnál, ahol korábban az EMEA-régió elnök-vezérigazgatója volt.

Kulcsszavak: Compaq +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50