Oracle OpenWorld konferencia Európában

, 2001. május 17. 11:36
Az Oracle Corporation eddigi legnagyobb technológiai konferenciája, az Oracle OpenWorld Berlinben kerül megnyitásra 2001 júniusában. Az Oracle OpenWorld a vállalati és informatikai vezetők, az adatbázis-adminisztrátorok, az informatikusok, a fejlesztők, a webmesterek, a Java-szakértők, illetve az Oracle partnerei és ügyfelei számára a legfontosabb Oracle-konferencia, ahol a legfrissebb hírekről és újdonságokról értesülhetnek.
Az európai OpenWorld rendezvény központi konferenciája 2001. június 18–21. között kerül megrendezésre a Messe-Berlin berlini vásáron, míg Olaszországban, Spanyolországban, illetve Franciaországban a fő konferenciához kapcsolódó rendezvényeket tartanak. Az első európai Oracle OpenWorld konferencia fő témája az Oracle9i lesz, megnyitóbeszédet Larry Ellison, az Oracle elnök-vezérigazgatója tart.

A konferencia háromnapos intenzív programja több mint 250 előadásból áll, és a konferencia során a résztvevőknek lehetőségük lesz megismerkedni az Oracle stratégiai szempontból legfontosabb partnereivel. A konferencia hat fő témakört foglal magában: Az e-üzletet támogató e-stratégiák; Az Oracle9i gyors rendszerbe állítása; Az iDevelop; Az e-üzleti alkalmazások és online szoftverszolgáltatások rendszerbe állítása és felügyelete; Az adattárházak és az operatív üzleti adatelemzés; Az Oracle E-Business Suite alkalmazásegyüttes és egyéb e-üzleti megoldások.

A korábban Oracle expóknak nevezett kapcsolódó rendezvények a konferenciával egy időben, június 20-án az országok saját nyelvén kerülnek megrendezésre: Olaszországban a milánói Fila Forumban, Spanyolországban a madridi Campo de Las Naciones-ben és Franciaországban a párizsi Palais des Congres kongresszusi palotában. A berlini konferencia és a kapcsolódó rendezvények helyszínei között az Oracle E-Business Network fogja közvetíteni a főbb eseményeket, valamint az előadókkal és kiállítókkal készített interjúkat.

A berlini konferencia kiállításai és megnyitóbeszédei ingyenesen látogathatók. A szakmai, gyakorlati és általános bemutatókat és előadásokat jelentkezési díj ellenében látogathatják az érdeklődők. A három nap folyamán több mint 250 szekcióülésre kerül sor.

Kulcsszavak: Oracle konferencia

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50