Üzleti hírek mobiltelefonon

Kollár Csaba, 2001. május 27. 18:05
Az üzleti és pénzügyi hírek egyik legnagyobb nemzetközi szakújsága és portálja, a Financial Times olyan új szolgáltatást mutatott be, aminek a segítségével a legfrissebb híreket mobiltelefonon keresztül is meghallgathatjuk.
Az újság által kifejlesztett FT Mobile Package egy olyan csomag, amiben választásunktól függően vagy a Motorola Timeport 250, vagy a Nokia 6210 van benne. Az előbbi ára 29,99, az utóbbié 49,99 font. A csomag segítségével lehetőségünk van az általunk preferált témájú hírek, cégekről szóló híradások, piaci és tőzsdei riportok, kiválasztott piaci szektorokról szóló elemzések rövidített formájának elolvasására. Ha a rövidített híranyag elnyerte tetszésünket, akkor az egész cikk egy szám felhívásával meghallgatható.

E szolgáltatás elindítását azért tartjuk fontosnak szervezetünk életében – olvasható a Financial Times (FT) sajtóközleményében –, mert segítségével az elfoglalt üzletemberek bárhonnan, az elsők között értesülhetnek a legfrissebb történésekről. A Carphone Warehouse-szal és a BT Cellnettel kötött megállapodás értelmében a cég garantálja, hogy olyan értéknövelt alkalmazást kaphat az olvasó, ami egy kiváló telefonkészülék mellett megbízható szolgáltatást nyújt. Az FT nem feltétlenül köti mobiltelefon vásárlásához a szolgáltatás igénybevételét, alternatív megoldásként már meglevő telefonunkkal is regisztrálhatjuk magunkat. Az FT Mobile többféle szolgáltatást kínál, többek között FT Mobile ShareText (szöveges alapú rövid hírek), FT Mobile Gold (WAP-alapú rövid hírek), illetve FT Cityline és FT NewsFlash Audio néven. A szolgáltatás népszerűségére jellemző, hogy a hivatalos bejelentését követően már 6000 – többnyire üzleti – felhasználó regisztráltatta magát.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14