Axelero ADSL mától Székesfehérváron is

, 2001. június 14. 14:48
Június 14-től Budapest után elsőként Székesfehérváron válnak elérhetővé az Axelero Internet ADSL Otthon és BDSL (üzleti ADSL) szolgáltatásai.
A telefonos hozzáférésnél sokszorta gyorsabb internetelérést biztosító ADSL technológia a telefonvonal rézvezetékének szabad átviteli kapacitását használja ki. A feltöltés, azaz kifelé irányuló adatforgalom sebessége 384 kbit/s lehet és a letöltés gyorsasága elérheti akár az 1500 kbit/s-ot is, internetezés közben pedig a telefon és faxvonalak szabadok maradnak, és az internetezést telefonforgalmi díj sem drágítja.

Az Axelero Internet alapvetően két ADSL alapú internet-hozzáférési szolgáltatást kínál, az otthoni internetezésre szánt ADSL Otthont és az üzleti szférának ajánlott BDSL-t.

Az ADSL Otthon csomag a telefonos hozzáférésnél akár hétszer gyorsabb letöltési sebesség mellett kínál időben és adatforgalomban korlátlan és rendkívül gyors internetelérést.

A le- és feltöltési sebességtől függően, eltérő kategóriákban megrendelhető BDSL csomagok a kis- és középvállalkozások internetes igényeihez nyújt komplex megoldást: a telefonosnál akár huszonhatszor gyorsabb letöltési sebességet biztosít, valamint a vállalkozások levelezéséhez és webes megjelenéséhez szükséges eszköztárat is tartalmaz. A BDSL csomagokban foglalt DSL routerhez könnyen csatlakoztatható a helyi hálózat, amely így több számítógép összekötését is lehetővé teszi.

Az Axelero munkatársai pár napon belül telefonon, illetve írásban megkeresik mindazokat, akik előzetesen, még az ADSL technológia kiépítése előtt, az Axelero honlapján www.axelero.hu regisztráltak, vagy faxon, illetve postán jelezték ADSL-igényüket.

Az Axelero Internet a távközlési háttérszolgáltatók fejlesztéseitől függően még idén nyáron több vidéki településre kiterjeszti a szolgáltatást.

Kulcsszavak: Axelero ADSL

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59