A Time magazin elismerése a kiwwinek

, 2001. június 26. 07:26
A Time magazin június 25-i száma "A hét induló cége" ("Start-up of the week") rovatában méltatja a kiwwi nemzetközi távközlési és internetszolgáltató cég eredményeit és kilátásait.
A mintegy 4 milliós példányszámban megjelenő hetilap ismerteti a cég tevékenységi körét (IP-alapú távközlési szolgáltatás és ingyenes internet-hozzáférés) és üzleti stratégiáját. A cikk írója hangsúlyozza, hogy a kiwwi közvetlenül a távközlési liberalizáció előtt kezdte meg szolgáltatásait a közép- és kelet-európai térségben, így a később érkezőkkel szemben helyzeti előnnyel rendelkezik.

A múlt hónapban a Tornado Insider nevű amerikai befektetési szakfolyóirat is elismerte a kiwwi eredményeit, és az idei év 25 legígéretesebb induló magánvállalkozása közé sorolta. A díjat megítélő döntőbizottságban olyan rangos cégek elemzői kaptak helyet, mint a Merril Lynch vagy a Gartner Group. A döntésben fontos szerepet játszott a kiwwi üzleti modelljének és vezetői gárdájának ígéretessége, valamint a megcélzott ügyfélkör és piacmérete.

A méltatások kapcsán Végvári Orsolya, a kiwwi magyarországi igazgatója elmondta, hogy a cég továbbra is a kezdeti dinamikával fejlődik: "Különösen IP-alapú távközlési szolgáltatásunk népszerű, mivel havi alapdíj és infrastruktúra-bérleti díj nélkül kínálunk versenyképes árú távközlési szolgáltatást kis- és középvállalatok számára. Ügyfeleink számára az is nagyon vonzó, hogy szolgáltatásunk igénybevételével nemcsak a külföldi hívások költségeiből faraghatnak le, hanem belföldi távolsági és mobilhívásaik költségéből is."

Kulcsszavak: +céginfo start-up ISP kiwwi

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50