start-up kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: start-up

A világ egyik vezető infokommunikációs konferenciáján mutatkozhatnak be a legjobb hazai startupok

A Magyar Innovációs TechShowt (HITS) szervező Mobilitás és Multimédia Klaszter (MMK) - a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) felkérésére - egyedi bemutatkozási lehetőséget ad a legígéretesebb hazai fiatal vállalkozásoknak az egyik legrangosabb infokommunikációs eseményen, a Telecom World-ön.

2015. szeptember 18. 16:24

Richard Bransonnak adogat a magyar startup

Óriási lehetőség előtt áll a magyar DB4tennis, a világ legrészletesebb teniszadatbázisát kiépítő csapata, amely bekerült a Richard Branson nevével fémjelzett Pitch to Rich elnevezésű startup verseny 50 legjobb pályázata közé. Nem véletlen az OXO Labs által inkubált induló vállalkozás sikere, hisz a földgolyó legnépszerűbb egyéni sportjára épülő digitális projekt hatalmas üzleti potenciállal bír.

Kulcsszavak: start-up
2015. május 11. 09:31

Magyar győztes a Közép-Európai Női Startup Versenyen

A CEE Women Startup Competition keretében 11 női startup csapat látogatott Budapestre és mutatta be projektjét hétfőn este a Prezi House of Ideas előadótermében.

Kulcsszavak: verseny startup start-up nők
2015. március 25. 14:37

Hogyan szerezzen egy startup befektetőt?

Még várja a startupok jelentkezését a Seed Star Battle, melynek célja, hogy nemzetközi juttatási csomaggal segítse az innovatív magyar vállalkozókat.

Kulcsszavak: pályázat start-up
2015. március 24. 10:21

Nemzetközi cég vásárolta fel a magyar big data startupot

Felvásárolt egy  magyar startup céget, a szoftverfejlesztő Radoop Kft.-t a RapidMiner, amely a prediktív analitika (PA) egyik globális piacvezető vállalata; a felvásárlás nemzetközi szinten az egyik első big data technológiai akvizíciónak számít - közölte a Radoop.

Kulcsszavak: big data start-up
2014. június 18. 11:31

Tech startup-díjat kapott a foodpanda

Az online ételrendelés szakértője, a foodpanda óriási sikert aratott  a legnívósabb európai startup megmérettetésen, a European Tech Startup Awardson: a Best E-Commerce Startup (legjobb online kereskedelem startup) kategória díját nyerte el.

Kulcsszavak: díj start-up foodpanda
2014. június 13. 09:20

Európa legrangosabb startup-díját nyerte el a Prezi

Európa legrangosabb startup-díjának, a The Europas Awardsnak az egyik kategóriáját - a legjobb alapítóknak járót - nyerte el kedd este Londonban a Prezi magyar szoftverfejlesztő cég - közölte a cég PR-menedzsere.

Kulcsszavak: Prezi start-up
2014. június 11. 11:26

Díjeső az Arenim Technologiesnél

A CryptTalk hazai kifejlesztője az év pénzügyi-technológiai startupja, a leginnovatívabb projekt és a legjobb fejlesztői csapat Közép-Európában

2014. június 4. 09:22

Itt a Startup Tavasz vége – ezek 2014 legmenőbb induló vállalkozásai

Tarolt a hívástitkosítási megoldásokkal foglalkozó CrypTalk a Startup Tavasz záróeseményén: a magyar csapat nyerte meg Central European Startup Awards fejlesztőknek szóló versenyét, a hazai digitális ipar leginnovatívabb fejlesztéseit felvonultató Magyar Innovációs TechShow közönségdíját és Fintech&Sales Demo Day fintech kategóriáját. A fődíjat a programozók munkáját megkönnyítő TestJockey vihette haza, a legjobb prezentációnak járó díjat az Overmind vívta ki. A legígéretesebb egyetemi kezdeményezéseket felkaroló Hackathon-in-a-Box Demo Day zsűrije a hatékony fürdőszobai vízfelhasználást segítő 5L projektnek ítélte oda az aranyérmet.

Kulcsszavak: start-up
2014. június 3. 15:44

Ígéretes ötletek a Telekom innovációs versenyén

Az idén 34 pályázat érkezett a Telekom nemzetközi innovációs versenyének magyarországi elődöntőjére, közülük a legjobbnak ítélt ötlet, az ANGL elnevezésű video-broadcasting applikáció indulhat a Krakkóban rendezendő nemzetközi döntőben.

2014. május 31. 08:39

Művészet, lakberendezés és webes technológia találkozása

Festménnyé álmodott bútorok: egy izgalmas kezdeményezést arról, hogy miként tud találkozni a művészet a lakberendezés és webes technológia. Somogyi Réka festői kísérletezéseinek újabb állomása találkozása egy művészi alkotásokból lakberendezési tárgyakat álmodó startuppal, a Kooperoo.co-val.

2014. május 29. 15:24

Megvannak a TechShow, a CESA és a Fintech&Sales Demo Day döntősei

Kiválasztották a TechShow, a Fintech&Sales Demo Day, valamint a Central European Startup Awards döntőseit. Az érdeklődők többek között olyan innovációkat tesztelhetnek a Grundon, mint a pilótáknak fejlesztett okosszemüveg, a háztartási sörfőzést katalizáló automata eszköz, vagy a génmódosított baktériumok használatán alapuló természetes fényforrás.

2014. május 25. 10:53

Az Arenim Technologies az év legjobb startupja

A mobiltelefon-lehallgatás ellen védő CryptTalk elnevezésű megoldás kifejlesztője újabb díjakat nyert és a nemzetközi mezőnyben is megmérettetheti magát.

2014. május 19. 09:01

A Cisco nemzetközi versenyt hirdet startup vállalkozásoknak

A megmérettetés célja, hogy katalizálja és felgyorsítsa az olyan technológiák és termékek fejlesztését, amelyek hozzájárulnak az Internet of Things, azaz a hálózatba kapcsolódó eszközök piacának növekedéséhez és fejlődéséhez.

2014. május 9. 11:32

Magyar startup is részt vesz a világ egyik legelismertebb technológiai egyetemének fejlesztő programjában

Egyetlen magyar induló vállalkozásként a Samebug Kft. vehet részt a világ egyik legelismertebb technológiai egyeteme, a Bostonban működő Massachusettsi Műszaki Egyetem (MIT) startupokat fejlesztő programjában.

2014. május 8. 14:35

Zsebnyomtatóval rukkolt elő egy izraeli start-up

Zsebben elférő és bármilyen papírmérethez alkalmazható nyomtatót készül piacra dobni jövőre egy izraeli start-up. A projektet a Kickstarteren gyűjtött támogatásokból finanszírozzák.

2014. április 26. 21:18

Üzleti startup verseny a Magyar Innovációs Techshow-n

Egyedülálló üzleti megoldás versenyt hirdetett az OTP Hungaro-Projekt. Az első hazai Fintech fókuszú rendezvényre Magyarország legjobb üzleti szoftverei nevezhetnek. A Fintech&Sales Demo Day-nek a Google Grund ad otthont.

2014. április 24. 15:07

Startup-feszt a 8kerben – nevezés május 2-ig

Közös eseményen tartják meg a Magyar Innovációs TechShow-t, a Central European Startup Awards díjkiosztó gáláját, a Fintech&Sales Demo Day-t és a 21. Körkapcsolás konferenciát

2014. április 18. 09:28

Nemzetközivé nőtte ki magát a Hackathon-in-a-Box

A hétvégi, idei harmadik Hackathon-in-a-Box versenye igazi nemzetközi szintűvé nőtte ki magát. Horvát, szlovén és magyar egyetemisták vágtak neki pénteken a két napos versenynek. 70 diák dolgozott azon a tizenhárom startup projekten, amelyet a helyszínen született 31 ötlet közül választottak ki a résztvevők.

2014. április 15. 16:26

Rekord az idei Smartmobilon

Immár ötödször, rekordszámú résztvevővel rendezték meg hazánk legnagyobb mobiltechnológiai- és startup konferenciáját, a Smartmobilt (SM 2014). Az IT-szektor eseményén közel száz hazai és nemzetközi előadó elsősorban arra kereste a választ, hogy hogyan válhat Budapest a régió startup nagyhatalmává.

2014. április 7. 09:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás