start-up kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: start-up

A világ egyik vezető infokommunikációs konferenciáján mutatkozhatnak be a legjobb hazai startupok

A Magyar Innovációs TechShowt (HITS) szervező Mobilitás és Multimédia Klaszter (MMK) - a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) felkérésére - egyedi bemutatkozási lehetőséget ad a legígéretesebb hazai fiatal vállalkozásoknak az egyik legrangosabb infokommunikációs eseményen, a Telecom World-ön.

2015. szeptember 18. 16:24

Richard Bransonnak adogat a magyar startup

Óriási lehetőség előtt áll a magyar DB4tennis, a világ legrészletesebb teniszadatbázisát kiépítő csapata, amely bekerült a Richard Branson nevével fémjelzett Pitch to Rich elnevezésű startup verseny 50 legjobb pályázata közé. Nem véletlen az OXO Labs által inkubált induló vállalkozás sikere, hisz a földgolyó legnépszerűbb egyéni sportjára épülő digitális projekt hatalmas üzleti potenciállal bír.

Kulcsszavak: start-up
2015. május 11. 09:31

Magyar győztes a Közép-Európai Női Startup Versenyen

A CEE Women Startup Competition keretében 11 női startup csapat látogatott Budapestre és mutatta be projektjét hétfőn este a Prezi House of Ideas előadótermében.

Kulcsszavak: verseny startup start-up nők
2015. március 25. 14:37

Hogyan szerezzen egy startup befektetőt?

Még várja a startupok jelentkezését a Seed Star Battle, melynek célja, hogy nemzetközi juttatási csomaggal segítse az innovatív magyar vállalkozókat.

Kulcsszavak: pályázat start-up
2015. március 24. 10:21

Nemzetközi cég vásárolta fel a magyar big data startupot

Felvásárolt egy  magyar startup céget, a szoftverfejlesztő Radoop Kft.-t a RapidMiner, amely a prediktív analitika (PA) egyik globális piacvezető vállalata; a felvásárlás nemzetközi szinten az egyik első big data technológiai akvizíciónak számít - közölte a Radoop.

Kulcsszavak: big data start-up
2014. június 18. 11:31

Tech startup-díjat kapott a foodpanda

Az online ételrendelés szakértője, a foodpanda óriási sikert aratott  a legnívósabb európai startup megmérettetésen, a European Tech Startup Awardson: a Best E-Commerce Startup (legjobb online kereskedelem startup) kategória díját nyerte el.

Kulcsszavak: díj start-up foodpanda
2014. június 13. 09:20

Európa legrangosabb startup-díját nyerte el a Prezi

Európa legrangosabb startup-díjának, a The Europas Awardsnak az egyik kategóriáját - a legjobb alapítóknak járót - nyerte el kedd este Londonban a Prezi magyar szoftverfejlesztő cég - közölte a cég PR-menedzsere.

Kulcsszavak: Prezi start-up
2014. június 11. 11:26

Díjeső az Arenim Technologiesnél

A CryptTalk hazai kifejlesztője az év pénzügyi-technológiai startupja, a leginnovatívabb projekt és a legjobb fejlesztői csapat Közép-Európában

2014. június 4. 09:22

Itt a Startup Tavasz vége – ezek 2014 legmenőbb induló vállalkozásai

Tarolt a hívástitkosítási megoldásokkal foglalkozó CrypTalk a Startup Tavasz záróeseményén: a magyar csapat nyerte meg Central European Startup Awards fejlesztőknek szóló versenyét, a hazai digitális ipar leginnovatívabb fejlesztéseit felvonultató Magyar Innovációs TechShow közönségdíját és Fintech&Sales Demo Day fintech kategóriáját. A fődíjat a programozók munkáját megkönnyítő TestJockey vihette haza, a legjobb prezentációnak járó díjat az Overmind vívta ki. A legígéretesebb egyetemi kezdeményezéseket felkaroló Hackathon-in-a-Box Demo Day zsűrije a hatékony fürdőszobai vízfelhasználást segítő 5L projektnek ítélte oda az aranyérmet.

Kulcsszavak: start-up
2014. június 3. 15:44

Ígéretes ötletek a Telekom innovációs versenyén

Az idén 34 pályázat érkezett a Telekom nemzetközi innovációs versenyének magyarországi elődöntőjére, közülük a legjobbnak ítélt ötlet, az ANGL elnevezésű video-broadcasting applikáció indulhat a Krakkóban rendezendő nemzetközi döntőben.

2014. május 31. 08:39

Művészet, lakberendezés és webes technológia találkozása

Festménnyé álmodott bútorok: egy izgalmas kezdeményezést arról, hogy miként tud találkozni a művészet a lakberendezés és webes technológia. Somogyi Réka festői kísérletezéseinek újabb állomása találkozása egy művészi alkotásokból lakberendezési tárgyakat álmodó startuppal, a Kooperoo.co-val.

2014. május 29. 15:24

Megvannak a TechShow, a CESA és a Fintech&Sales Demo Day döntősei

Kiválasztották a TechShow, a Fintech&Sales Demo Day, valamint a Central European Startup Awards döntőseit. Az érdeklődők többek között olyan innovációkat tesztelhetnek a Grundon, mint a pilótáknak fejlesztett okosszemüveg, a háztartási sörfőzést katalizáló automata eszköz, vagy a génmódosított baktériumok használatán alapuló természetes fényforrás.

2014. május 25. 10:53

Az Arenim Technologies az év legjobb startupja

A mobiltelefon-lehallgatás ellen védő CryptTalk elnevezésű megoldás kifejlesztője újabb díjakat nyert és a nemzetközi mezőnyben is megmérettetheti magát.

2014. május 19. 09:01

A Cisco nemzetközi versenyt hirdet startup vállalkozásoknak

A megmérettetés célja, hogy katalizálja és felgyorsítsa az olyan technológiák és termékek fejlesztését, amelyek hozzájárulnak az Internet of Things, azaz a hálózatba kapcsolódó eszközök piacának növekedéséhez és fejlődéséhez.

2014. május 9. 11:32

Magyar startup is részt vesz a világ egyik legelismertebb technológiai egyetemének fejlesztő programjában

Egyetlen magyar induló vállalkozásként a Samebug Kft. vehet részt a világ egyik legelismertebb technológiai egyeteme, a Bostonban működő Massachusettsi Műszaki Egyetem (MIT) startupokat fejlesztő programjában.

2014. május 8. 14:35

Zsebnyomtatóval rukkolt elő egy izraeli start-up

Zsebben elférő és bármilyen papírmérethez alkalmazható nyomtatót készül piacra dobni jövőre egy izraeli start-up. A projektet a Kickstarteren gyűjtött támogatásokból finanszírozzák.

2014. április 26. 21:18

Üzleti startup verseny a Magyar Innovációs Techshow-n

Egyedülálló üzleti megoldás versenyt hirdetett az OTP Hungaro-Projekt. Az első hazai Fintech fókuszú rendezvényre Magyarország legjobb üzleti szoftverei nevezhetnek. A Fintech&Sales Demo Day-nek a Google Grund ad otthont.

2014. április 24. 15:07

Startup-feszt a 8kerben – nevezés május 2-ig

Közös eseményen tartják meg a Magyar Innovációs TechShow-t, a Central European Startup Awards díjkiosztó gáláját, a Fintech&Sales Demo Day-t és a 21. Körkapcsolás konferenciát

2014. április 18. 09:28

Nemzetközivé nőtte ki magát a Hackathon-in-a-Box

A hétvégi, idei harmadik Hackathon-in-a-Box versenye igazi nemzetközi szintűvé nőtte ki magát. Horvát, szlovén és magyar egyetemisták vágtak neki pénteken a két napos versenynek. 70 diák dolgozott azon a tizenhárom startup projekten, amelyet a helyszínen született 31 ötlet közül választottak ki a résztvevők.

2014. április 15. 16:26

Rekord az idei Smartmobilon

Immár ötödször, rekordszámú résztvevővel rendezték meg hazánk legnagyobb mobiltechnológiai- és startup konferenciáját, a Smartmobilt (SM 2014). Az IT-szektor eseményén közel száz hazai és nemzetközi előadó elsősorban arra kereste a választ, hogy hogyan válhat Budapest a régió startup nagyhatalmává.

2014. április 7. 09:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége korlátozza az MI fejlődését, különösen a bőrbetegségek esetén. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP Labs azonban létrehozott egy olyan fejlett, generatív MI-t, amely nemcsak tanul a meglévő forrásokból, hanem új adatokat is képes létrehozni, megkerülve a drága és nehezen beszerezhető címkézett adatok problémáját. Így szintetikus képeket tudnak alkotni olyan ritka bőrbetegségekről is, amelyekről jelenleg kevés információ áll rendelkezésre.

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15