Az Allied Telesyn kiterjeszti európai tevékenységét

, 2001. június 26. 11:31
Az Allied Telesyn bejelentette, hogy 2001-ben 25%-kal növeli európai jelenlétét.
Az év eddigi időszakában az Allied Telesyn új piacokra hatolt be és kiterjesztette jelenlétét a meglevőkben. Varsóban, Moszkvában és Lisszabonban új irodát nyitott, valamint harmadik németországi irodája is megnyílt Kölnben. Olaszországban és az Egyesült Királyságban a növekedés miatt nagyobb telephelyre kellett költözni. Az Európában tapasztalt rendkívüli értékesítési növekedés támogatására az Allied Telesyn idén egy korszerű, új, a felhasználókat több nyelven fogadni képes összeurópai támogatási központot is nyitott Amszterdamban.

Az elmúlt néhány év során - termékei és neve elismertségének növekedésével együtt - az Allied Telesyn magas színvonalú, egyszerűen használható hálózati termékei iránti igény Európában évente 25%-ot meghaladó mértékben nőtt. A régió támogatási szervezetének 2001-re tervezett 25%-os növelése biztosítja azt, hogy a cég végfelhasználóinak és viszonteladóinak megelégedettsége felveszi a versenyt a termékek és a rendszerek népszerűségével.

Az Allied Telesyn 2001-re 25%-os teljes bevételnövekedést is tervez, de egyes területeken - mint például Kelet-Európában - ez az érték elérheti a 40%-ot is. A kutatásba és fejlesztésbe történő nagymértékű beruházásai révén a vállalat nem csak a 3. rétegű útválasztásra és kapcsolástechnikára koncentrál, hanem a LAN, WAN és MAN üzlet más részeire is.

Kulcsszavak: +céginfo Allied Telesyn

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59