Az APC csatlakozott az ECOstruktúra kezdeményezéshez

, 2001. június 26. 12:17
Az American Power Conversion (APC) az ECOstruktúra (EMC/Cisco/Oracle Infrastruktúra) tervezet segítségével kívánja tovább növelni ügyfeleinek rendelkezésre állását. ECOstruktúra partnerként az APC tápellátási zavarok és áramszünetek okozta leállások kiküszöbölését biztosítja e-business ügyfelei számára.
Az ECOstruktúra az EMC, a Cisco Systems és az Oracle kezdeményezéseként jött létre. Az elektronikus üzletvitel kiépítését támogatja, integrálva az EMC, Cisco Systems és Oracle elektronikus üzletviteli infrastruktúráinak és megoldásainak megvalósítását.

„Párosítva a rendelkezésre állás terén szerzett tapasztalatainkat az EMC, a Cisco Systems és az Oracle infrastruktúra-építésében szerzett tapasztalatával, tovább növeli annak lehetőségét, hogy gyorsabban és megbízhatóbban elégítsük ki a végfelhasználók elektronikus üzletvitellel kapcsolatos igényeit” - nyilatkozta Bíró Viktor, az APC magyarországi vezetője. „Az APC úgy reméli, hogy a programban való részvételével megerősödik az elektronikus üzletvitelbe bekapcsolódó vállalatok IT-megoldásokba vetett bizalma.”

Az APC feszültségvédelmi rendszereit úgy tervezték, hogy világszerte kielégítsék az IT és kommunikációs alkalmazások igényeit. Az APC szolgáltatásai a feszültséglökések elleni védelemtől a kritikus IT-eszközök és alkalmazások szünetmentes rendszerein keresztül, az egyenáramú tápellátó berendezésekig terjednek, melyek szünetmentes tápellátást biztosítanak a rendszerek számára. Tápellátás-felügyeleti eszközök és a megbízható feszültségellátással kapcsolatos konzultációs szolgáltatások egészítik ki a kínálatot diagnosztizálási, menedzsment- és távfelügyeleti lehetőségekkel.

A kínálat fontos alkotóelemét jelenti a Silcon UPS, mely ideális eszköz a nagy IT-alkalmazásokhoz. Ezek a UPS-ek iparvezető technológiát és olyan előnyöket kínálnak, amilyen a szabadalmaztatott delta konverziós On-Line technológa, mely minimalizálja a elektronikus infrastruktúrával, eszközökkel és napi működtetéssel kapcsolatos költségeket. További tulajdonságai a rendszerredundancia az N+X konfigurációkhoz; skálázhatóság, valamint átfogó globális szolgáltatások és menedzsmentintegráció, ami segíti a végfelhasználókat az egyszerű használatban és a rendszer karbantartásában.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50