Együttműködés a Nextra Hungary és az EnterNet között

, 2001. július 12. 17:21
A Nextra Hungary partneri együttműködést kötött az EnterNet 2001 Kft-vel. Ennek értelmében az EnterNet kimagasló minőségű nemzetközi sávszélességet vásárol a Nextrától, melynek fejében a jövőben az EnterNet biztosítja a Budapesten kívüli körzetekben a kapcsolt vonali internetszolgáltatást a Nextra2000 termékcsoport egyéni felhasználói számára.
"Ez a megállapodás mindkét fél számára előnyös." – hangsúlyozta Robert D. Line, a Nextra Hungary ügyvezető igazgatója. "Az együttműködésnek köszönhetően a Nextra a jövőben még inkább az üzleti előfizetőire összpontosíthat, az EnterNet pedig a Nextra kiváló minőségű gerinchálózatához, a Nextbone-hoz történő csatlakozással még magasabb szintű szolgáltatást tud nyújtani ügyfeleinek. Az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt garantált bérelt vonali nternet-hozzáférési csomagjaink iránti kereslet és e termékeink előfizetői köre gyors ütemben bővült. Internet alapú telefonszolgáltatásunk, a Nextphone bevezetésével ez a folyamat még jobban felerősödött, ezért úgy döntöttünk, hogy erőforrásainkat a jövőben erre az üzleti szegmensre összpontosítjuk" – tette hozzá Robert Line.

A megállapodás eredményeként az EnterNet átvállalja a Budapesten kívüli piacok egyéni Nextra előfizetőinek kiszolgálását. A Nextra Hungary pedig nagy sávszélességű nemzetközi internetkapcsolatot biztosít az EnterNetnek saját gerinchálózatán, a Nextbone-on keresztül.

A Nextra érintett ügyfelei választhatnak, hogy az átállási időszakot követően át kívánnak-e térni a Nextra más szolgáltatási csomagjaira, vagy továbbra is fenntartják jelenlegi előfizetésüket, immár az EnterNet ügyfeleként. Az átállás során az ügyfelek semmiféle változást nem fognak tapasztalni a szolgáltatás minőségében és folyamatosságában. Az előfizetők egy kapcsolt vonali internet-hozzáférést biztosító EnterNet tesztkártyát kapnak, ami lehetőséget nyújt számukra, hogy tapasztalataik alapján dönthessenek, csatlakoznak-e az EnterNet rendszeréhez. Amennyiben az EnterNet szolgáltatásait választják, akkor azt augusztus 10-től a Nextra előfizetésükkel megegyező feltételekkel és előfizetési díjért vehetik igénybe. Az új EnterNet hozzáféréssel a Nextránál lévő e-mail cím is korlátozás nélkül használható 2003. február 1-ig.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14