Nextra kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Nextra

Alcatel – erősödő jelenlét térségünkben

Az Alcatel bejelentette, hogy sikeresen fejezte be a Nextra Next Generation Network (NGN) elnevezésű programját, ami a jövőben Csehországban, Németországban és Szlovákiában kerül bevezetésre.

2002. május 16. 21:48

Stumpf miniszterhez fordultak az internetszolgáltatók a díjmegosztás miatt

Közös levélben kért állásfoglalást Stumpf István kancellária minisztertől négy vezető internetszolgáltató. Az EnterNet, ExterNet, Interware, Nextra szolgáltatói négyes szerint a többi internetszolgáltató is hasonló tartalmú levelekben kifogásolja a telefontársaságok (Emitel, HTCC, Matáv, Monortel, Vivendi) hozzáállását a percdíj-megosztással kapcsolatos rendeletekhez.

2002. március 5. 14:00

Távmunka: átlag alatt

A Nextra, a hazai piacon is jelen lévő páneurópai kommunikációs szolgáltató a közelmúltban újabb, 9 országra kiterjedő piackutatást készíttetett, amely a távmunka elterjedtségével foglalkozik. A felmérést Magyarországra vonatkozóan a Nextra Hungary megbízásából a Szonda Ipsos végezte el. A vizsgálat elsősorban arra irányult, hogy feltárja a távmunka és a távmunkát elősegítő technológiák munkahelyi elterjedtségét, a felső és középvezetők munkavégzésének jellemzőit, valamint a távmunkához való viszonyukat.

2001. november 2. 13:19

Jóval az európai átlag alatt van a távmunka Magyarországon

A Nextra – a hazai piacon is jelenlévő pán-európai kommunikációs szolgáltató- a közelmúltban újabb, 9 országra kiterjedő piackutatást készíttetett, amely most a távmunka elterjedtségével foglalkozik.

2001. szeptember 6. 10:32

Együttműködés a Nextra Hungary és az EnterNet között

A Nextra Hungary partneri együttműködést kötött az EnterNet 2001 Kft-vel. Ennek értelmében az EnterNet kimagasló minőségű nemzetközi sávszélességet vásárol a Nextrától, melynek fejében a jövőben az EnterNet biztosítja a Budapesten kívüli körzetekben a kapcsolt vonali internetszolgáltatást a Nextra2000 termékcsoport egyéni felhasználói számára.

2001. július 12. 17:21

Nextra - felmérés a vállalatok e-mail-forgalmáról

A magyarországi kis- és középvállalkozások vezetőinek 67 százaléka egy átlagos napon 11 és 50 darab közötti, 26 százaléka pedig 51 és 100 darab közötti e-mailt küld és fogad.

Kulcsszavak: Nextra kutatás onlineszolg
2001. március 19. 10:01

Technológiai akadályok a magyar m-kereskedelem terjedésénél

A Nextra megbízásából a közelmúltban végzett piackutatás eredményeiből kitűnik, hogy a mobiltelefonon bonyolított m-kereskedelem alig szerepel a magyarországi kis- és közepes vállalkozások üzleti stratégiájában.

Kulcsszavak: Nextra kutatás m-commerce
2001. február 22. 12:59

Internetszolgáltatókat vásárolt fel a Nextra

A Nextra, a norvég Telenor tulajdonában lévő páneurópai internetes kommunikációs szolgáltató (CSP) február elején jelentette be, hogy felvásárolta a Pro.Net-et, Közép-Olaszország egyik legnagyobb üzleti internetszolgáltatóját, illetve három nagy-britanniai alkalmazásfejlesztőt (ASP), a Norsk Data, a XTML és a CIX cégeket.

Kulcsszavak: +céginfo CSP Nextra
2001. február 20. 12:47

Telenor: részleges privatizáció

A csütörtökön hivatalos magyarországi képviseletet nyitott Telenor norvég állami távközlési vállalatot várhatóan a következő hónapokban részlegesen privatizálják. A Telenor és a norvég ipari és kereskedelmi minisztérium illetékesei azonban nem erősítették meg azokat a helyi sajtójelentéseket, miszerint a vállalat nyilvános kibocsátására az oslói értéktőzsdén és a Nasdaqon december elején kerül sor.

Kulcsszavak: Telenor Nextra +céginfo
2000. október 27. 07:30

Kiadták a cseh FWA-engedélyeket

A cseh távközlési hivatal hivatalosan kiadta az FWA (földi vezeték nélküli hozzáférés) engedélyeket. A nyertesek ígérete szerint a szolgáltatás - ami a felhasználóknak nagy sávszélességű hozzáférést biztosít a gerinchálózathoz - fél éven belül megindul.

2000. szeptember 25. 12:29

Vállalkozások és "e"-esélyek

Az elmúlt év során jó néhány kijelentés hangzott el azzal kapcsolatban, hogy milyen mértékben változtatja meg az internet az üzleti életet az egész világon. Akadtak, aki azt állították, hogy az internet lehetővé teszi a kis- és középvállalatok számára, hogy nagyobb vetélytársaikkal globális szinten is felvehessék a versenyt. Mások szerint közelebb hozza a világfalu megvalósulását: többé nem számít, hogy fizikailag hol vagyunk, mert a világhálón keresztül, a számítógép képernyőjén az egész földkerekség befogható.

2000. július 14. 09:26

Next(ra) Magyarország

A norvég központú Telenor internetes üzleti csoportja, a Nextra Magyarországon is megveti lábát, s hamarosan több szolgáltatást is kínál elsősorban vállalatok számára.

2000. február 27. 15:46

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

A kiválasztott felsőbbéves corvinusos hallgatók közép- és felsővezetők irányításával négy hónap alatt megismerhetik a banki vezetői kultúrát és mindennapokat. 

2024. február 20. 11:27