m-commerce kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: m-commerce

Az Apple új fizetési megoldása kényelmesebbé teszi a pénzkezelést

Az Apple kedden bemutatta az új iPhone 6 készüléket, amely az előzetes várakozásoknak megfelelően tartalmazza az NFC technológiát, ami képessé teszi a készüléket mobilfizetések megvalósítására. A K&H Bank szerint az új technológiával egy olyan eszköz kerül az emberek kezébe, ami még egyszerűbbé teszi a pénzügyek mobileszközön keresztül való kezelését. Ami pedig az újítás mögött is állandó, az a biztonságos bankrendszer.

2014. szeptember 10. 14:22

Az egész mobiltelefonos vásárlási folyamatot lefedi az OTP új mobilalkalmazása

Közel egy évi fejlesztés és tesztelés után a Szigeten debütált az OTP Mobil Simple applikációja. A Simple jelenleg ital automatáknál, éttermi és online ételrendelésnél, valamint mozijegyvásárlásnál használható, de év végéig további funkciók érkeznek.

2014. augusztus 17. 10:15

7000 vállalkozás tudja számláját kiegyenlíteni MasterCard Mobile QR kóddal

A MasterCard Mobile és a Számlázz.hu együttműködésének köszönhetően mára az online számlázó rendszert használó vállalkozások is külön fejlesztés nélkül nyomtathatnak QR kódot számláikra.

2013. május 21. 18:20

Okosodó kereskedelem: X. Elektronikus Kereskedelem Konferencia

SmartCommerce: a jövő (e-)kereskedelme címmel rendezi meg a SzEK.org május 9-10-én Gárdonyban az e-kereskedelmi szakma immár tízéves seregszemléjét, a X. Elektronikus Kereskedelem Konferenciát. A rendezvény középpontjában az okostelefonok és egyéb „okos” eszközök és megoldások nyomán okosodó kereskedelem nyújtotta lehetőségek, illetve az ezekhez kapcsolódó üzleti kihívások állnak.

2013. április 19. 14:26

Ősszel indul a Nemzeti Mobilfizetési Rendszer

Ez év őszén elindul a Nemzeti Mobilfizetési Rendszer, amellyel a közlekedéshez kapcsolódó közszolgáltatások, így a parkolás, az autópálya-használat, a városi közösségi, a helyközi és a vasúti közlekedés válik mobilfizetéssel elérhetővé - jelentette be a rendszert megvalósító, 100 százalékos állami tulajdonú Nemzeti Mobilfizetési Zrt.

2013. március 27. 08:38

Tavaly egymilliárdot költöttünk mobilon keresztül

Robbanásszerű növekedésnek indult a mobileszközökön keresztüli vásárlás Magyarországon. A Vaterát is üzemeltető Allegroup.hu oldalain tavaly csaknem elérte a 29 milliót az ilyen eszközökről érkező látogatószám, amely ötszörös növekedés 2011-hez képest, miközben az átmenő forgalom mobilon 200 millió forintról csaknem egymilliárd forintra emelkedett tavaly.

2013. február 6. 18:11

Rekordot döntött a PayPal mobilfizetések száma az idei Black Friday napján

Az idei Fekete Pénteken az amerikaiak több mint 1 milliárd dollárt költöttek online piactereken és webhsopokban, ezzel minden idők legnagyobb napi forgalmát generálták a PayPal rendszerén keresztül. A világ vezető online pénzügyi szolgáltatója a tavalyi Black Friday-hez viszonyítva 173%-os növekedést regisztált a mobiltelefonos fizetések terén.  

 

2012. november 30. 14:18

IDC: rohamosan növekszik a mobilfizetési forgalom

A mobil távközlési hálózatokon lebonyolított lakossági és vállalati internetes vásárlások összértéke 2017-re globális szinten meghaladja majd az ezer milliárd dollárt - írja az International Data Corporation (IDC) piackutató vállalat elemzése.

2012. november 15. 09:33

IBM technológia segíti a mobilfizetés hazai terjedését

A havonta egymillió mobilfizetési tranzakciót bonyolító Cellum Csoport egy – a PureSystems szervercsaládba tartozó – IBM FlexSystem rendszerrel bővíti kapacitásait, hogy követni tudja az új piaci trendeket.

2012. november 12. 15:26

Új mobil fizetési rendszer a Starbucks kávéházakban

Amerikában a jövő hónaptól használható a Square mobil fizető rendszer mintegy 7000 Starbucks kávéházban.  A nyár elejétől pedig már borravalót is adhatunk a pincérnek az okostelefon segítségével.

2012. október 6. 17:03

Az m-commerce-nek a táblagépek adhatnak lendületet, az okostelefonokon kevesebben vásárolnak

Az Ipsos felmérése szerint a mobil kereskedelem messze nem terjedt el olyan mértékben, mint azt az okos-telefonok megjelenésekor remélték, ugyanakkor a táblagépek tulajdonosai egyre gyakrabban vásárolnak a neten keresztül. Mindezt azzal magyarázzák, hogy a vásárlás lényege mégsem szoritkozik csupán valamilyen hiányzó tárgy beszerzésére, hanem önmagában a műveletsor is egyfajta élmény, és ezt a multimédiás, nagyfelületű, HD-felbontású tabletek jobban támogatják, mint egy telefon-kijelző.

 

Kulcsszavak: m-commerce
2011. október 19. 15:23

Mobil fizetés - kényelem a biztonság előtt?

A mobil kommunikáció folyamatos fejlődésével együtt jár a mobil üzleti tranzakciók széles körű elterjedése is. A tranzakciók egyik legnépszerűbb formája az emelt díjas SMS-alapú fizetés, annak ellenére, hogy ez a módszer számos biztonsági problémát felvet.

2008. december 9. 13:40

Bankkártya helyett pénztárcatelefon

A legnagyobb mobilgyártók és bankkártyacégek még tesztelik az új technológiát, Japánban viszont már több mint 50 millió pénztárcatelefon működik. Az új eszköz használatához szükséges fejlesztések Magyarországon is elkezdődtek.

Kulcsszavak: bankkártya m-commerce
2008. november 26. 13:13

Mobilfizetés - kevesen élnek az elektronikus fizetés lehetőségével

Magyarországon a teljes népességnek mindössze 4 százaléka használta eddig az elektronikus fizetési lehetőséget, a fő baj azonban az, hogy a kutatások szerint nem nő az erre való általános hajlandóság.

2008. október 29. 08:22

Idén 9 millió amerikai fizetett vásárláskor mobiljával

A Nielsen Company legfrissebb adatai szerint az idei első negyedévben mintegy 9 millió amerikai fizetett mobiltelefonjával valamiért.

Kulcsszavak: m-commerce trend
2008. június 15. 20:03

A mobiltelefon lesz a negyedik értékesítési csatorna

A Cisco tanulmánya szerint a mobileszközök rohamléptekben zárkóznak fel az üzletekhez, webhelyekhez és termékkatalógusokhoz, és egyenrangú kiskereskedelmi értékesítési csatornává nőtték ki magukat. A közösségi hálózatok térnyerése és a mobiltechnológiák fejlődése révén a kiskereskedők számára lehetőség nyílik arra, hogy mobilstratégia kialakításával új bevételi forrásokhoz jussanak.

2008. június 14. 09:52

GPay: Fizetés a mobillal

A Google egy új szolgáltatás bevezetését tervezi a jövőben; egy sms-alapú fizetési rendszer kifejlesztésébe kezdett a vállalat.

2007. szeptember 8. 21:15

Vizitdíjfizetés mobilon bankkártyával

Az iziShop szolgáltatás különlegessége, hogy a felhasználók nem mobilszámlájuk, hanem bankkártyájuk terhére fizethetnek, elsőként vizitdíjat.

2007. április 5. 07:33

Nokia: első NFC-re alkalmas, kapcsolatmentes mobil fizető-jegyvásárló termék

A Nokia ma bemutatta a kapcsolatmentes fizetésre és jegyvásárlásra használható, új termékét. A világ első, fizetésre és jegyvásárlásra alkalmas NFC (Near Field Communication) terméke a Nokia 3220 telefonhoz készült, a már bemutatott NFC-burkolat továbbfejlesztett változata.

Kulcsszavak: m-commerce M-Commerce Nokia
2005. február 17. 16:45

A mobil fizetési technológiák bevezetése még várat magára

Rövid távon nem sok jót ígér a piac az M-Payment rendszerek számára, de 2006-tól már megmozdulnak a dolgok.

Kulcsszavak: m-commerce trend
2004. július 9. 09:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás