SzEK.org kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: SzEK.org

Tisztújítás az e-kereskedelmi szövetségnél

Rekordszámú jelelölt közül választotta meg az Ecommerce Hungary (korábbi nevén: SZEK.org - teljes nevén: Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület) a következő három évre tisztségviselőit. A szövetség új elnöke Nagy Sándor, a GRoby ügyvezetője lett. 

2017. november 30. 22:30

Idén is keresik az Év Internetes Kereskedőjét

Idén tizenegyedik alakalommal rendezik meg az Év Internetes Kereskedője Díj (röviden: „Évker”) versenyt, amely a legjobb magyar online kereskedőket díjazza, részben a vásárlóközönség, részben szakértő zsűri döntése alapján. A Díj legfőbb célja a hazai internetes kereskedelem népszerűsítése, az online vásárlás iránti bizalom építése. A versenyben minden olyan magyarországi bejegyzésű vállalkozás részt vehet, amely online kiskereskedelmi tevékenységet folytat. A közönség április 30-ig szavazhat kedvenc kereskedőire, a szavazók között értékes nyereményeket is kisorsolnak.

2017. április 13. 11:11

Átadták az Év Internetes Kereskedője 2016 díjakat

Vége a találgatásnak, megvannak az Év Internetes Kereskedője díj 2016 nyertesei. A SzEK.org az eNet és az IVSZ szervezésében megvalósult versenyben idén 10. alkalommal hirdették ki a legjobbakat.

2016. június 8. 15:02

Kúria ítélet: továbbra sem lehet a kis- és középvállalkozásokat első körben bírságolni

A Kúria fontosnak tartja a hazai kis- és középvállalkozások védelméről szóló törvényt és nem engedi a hatóságoknak meg azt, hogy az abban foglalt kedvezményeket szűken értelmezzék.

2016. május 11. 11:20

Újabb rekordokat döntött az európai és a magyar e-kereskedelem

Az európai e-kereskedelmi szektor átlagosan 14%-kal, a magyar mintegy 26%-kal nőtt 2014-ben.

2015. június 17. 13:21

A Ma este Színház lett az Év Internetes Kereskedője 2015-ben

A közönségszavazás, a vásárlói tesztek és a szakmai zsűri döntése alapján a Ma este Színház! online áruház az „Az Év Internetes Kereskedője Díj" 2015. évi nyertese. A Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért (SzEK.org) főszervezésében, az eNET, az IVSZ és az Isobar társszervezésében megrendezett díjat kilencedik alkalommal adták át.

2015. június 5. 13:57

A Tisza cipő is ott lesz a SzEK.org konferenciáján

Vajon miért is jó egy webshop létrehozása gyártóként? Egy magyar cipőmárka tulajdonosa mesél majd erről az idei SzEK.org konferencián, ahol saját tapasztalataik bemutatásával aknázzák ki a terület nyújtotta lehetőségeket.

2015. május 21. 14:18

Mennyit ér egy lojális vásárló szavazata, avagy hol szeretünk online vásárolni?

Lezárult az Év Internetes Kereskedője Díj 2015 közönségszavazása. Kiderült, hogy ki a 1,5 milliárd forgalom alatti 20 legnépszerűbb webáruház Magyarországon. 9278 szavazat érkezett, közülük került ki a TOP 20 online áruház, akiket a következő fázisban a Testbirds 400 tesztelője tesztel. A 10 legjobb felhasználói élményt nyújtó webáruház pályázatot nyújthat be, végül szakmai grémium és a felelős kereskedőkből álló zsűri dönt, ki lesz az év internetes kereskedője.

2015. május 1. 09:11

Júniusban lesz a XII. Elektronikus Kereskedelem Konferencia

Már lehet early bird kedvezménnyel regisztrálni a tavaszi kétnapos SzEK.org konferenciára. A XII. Elektronikus Kereskedelem Konferencia június 4. és 5. között lesz Gárdonyban.

2015. április 20. 19:09

A SzEK.org a vasárnapi üzlet zárvatartásról egyeztetne Nemzetgazdasági Minisztériummal

A folyamat azt célozná, hogy egyértelmű helyzet alakuljon ki a vasárnapi üzlet zárvatartást előíró törvény értelmezésekor és alkalmazásakor.

2015. január 8. 17:10

Novemberben lesz a SzEK.org őszi konferenciája

November 11-én az Öböl házban tartja a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért (SzEK.org) őszin konferenciáját. A rendezvényen a piaci körkép mellett többek között az új, e-kereskedelembe belekóstolt cégek számolnak be tapasztalataikról.

2014. október 21. 08:26

Kivonulhatnak a webboltok a reklámadó miatt

Számos kis és közepes hazai webáruház dönthet úgy a közeljövőben, hogy külföldre teszi át székhelyét, amelyhez a legutolsó lökést a reklámadó bevezetése jelentheti - mondta a Világgazdaságnak Kis Ervin Egon, a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület (SzEK.org) elnöke.

2014. október 14. 14:48

Magyarország legnépszerűbb webshopja kerestetik

Nyolcadik alkalommal hirdetik meg az Év Internetes Kereskedője Díj pályázatot, melyet közönségszavazás és a szakmai zsűri véleménye alapján ítélnek oda. A versenyben minden olyan vállalkozás részt vehet, amely online magyarországi kiskereskedelmi tevékenységet folytat és árbevétele nem haladja meg az 1,5 milliárd forintot. 

 

2014. április 1. 16:50

A SzEK.org fontosnak tartja a piaci verseny tisztaságának védelmét

A Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület (SzEK.org), mint a hazai e-kereskedelmi piac egyetlen szakmai szervezete, kiemelt fontosságú feladatának tekinti a piaci verseny tisztaságának védelmét. Tevékenységük részeként a hazai piacon működő ár-összehasonlító oldalak számára ajánlást fogalmaztak meg a webshopok árainak listázásával kapcsolatban.

2013. december 13. 19:24

„Vedd a neten!” – nincs tumultus és kedvezmények várnak

Már javában zajlik a karácsonyi hajrá, az emberek rohamozzák az üzleteket, ám van, aki csak az utolsó napokra hagyja a vásárlást. Érdemes azonban a webshopoknál lehorgonyozni, ahol sokkal könnyebben oldhatjuk meg a vásárlást. A SzEK.org „Vedd a neten!” kezdeményezése pedig jelentős akciókat kínál a felhasználóknak.

2013. december 5. 11:13

Közösen adnak kedvezményeket a legnagyobb e-kereskedők

A legnagyobb hazai e-kereskedők részvételével közös kedvezményrendszert indított a SzEK.org. Az öt héten át tartó „Vedd a neten!” akcióban résztvevő webshopok bármelyikében vásárolva, ha bankkártyával fizetünk, jelentős kedvezményekre jogosító utalványokat kapunk, amelyeket valamely másik partnernél válthatunk be – online és azonnal.

2013. november 20. 09:58

A kulcsszó: Multichannel?!

Immár hetedik alkalommal rendezte meg a múlt héten a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület (SzEK.org) őszi e-kereskedelmi konferenciáját, amelynek témája ezúttal az e-kereskedelmi piac átalakulása, egyre több párhuzamos értékesítési, marketing csatornán és egyre több eszközön történő megjelenése volt. 

2013. november 18. 12:39

Több hajóval több csatornán – két nap múlva SzEK.org konferencia

A Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért (SzEK.org) november 14-én tartja őszi konferenciáját "Multichannel – több hajóval több csatornán" címmel, ahol az e-kereskedők által használt csatornák hatékony gyakorlata lesz a fóksuszban.

2013. november 11. 17:38

A Katona József Színház a SzEK-ben

A Katona József Színház az első olyan kulturális intézmény, amely belépett a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért (SzEK.org)  iparági egyesületbe. Az intézmény törekszik az innovatív, új megoldások evezetésére.

2013. október 18. 14:48

X. Elektronikus Kereskedelem Konferencia

Május 9-10. között rendezik meg X. Elektronikus Kereskedelem Konferenciát SmartCommerce: a jövő (e-)kereskedelme címmel Gárdonyban. Középpontban az okos eszközök és megoldások állnak majd.

 

2013. május 8. 12:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

A kiválasztott felsőbbéves corvinusos hallgatók közép- és felsővezetők irányításával négy hónap alatt megismerhetik a banki vezetői kultúrát és mindennapokat. 

2024. február 20. 11:27