A HP készül a kormányzati portál megvalósítására

, 2001. július 31. 20:34
A Hewlett-Packard Magyarország Kft., a Kirowski Kft. és az LNX Kft. együtt nyújtotta be jelentkezését pénteken a kormányzat által kiírt internetes portál megvalósítására.
A portálnak alkalmasnak kell lennie az állampolgárok és üzleti élet szereplőinek a kormányzattal történő interaktív kommunikációjára, online szolgáltatások igénybevételére. A feladat magában hordozza a kormányzati intézmények és a kommunikációt biztosító internetes portál, valamint egy call center integrációját, ezért a feladat megvalósítása során nemcsak a hazai internetes piacon már komoly tapasztalatot szerzett Kirowski Kft. és a biztonságos hálózat építésében jeleskedő LNX Kft. venne részt, hanem további négy magyar cég is, akik referenciáik alapján képesek a kormányzati folyamatok feltérképezésére, hatásvizsgálatok elvégzésére, a tartalom menedzsment kialakítására ill. a rendszer megbízható működtetésére is.

A Hewlett-Packard partnereivel együtt világszerte több, mint 200 portál építésében vett részt, ezek között kormányzati referencia is található. A cég stratégiájának fontos eleme a partnerkapcsolat. A hazai cég fővállalkozói pályázatának sikere esetén, a cég nemzetközi és magyarországi tapasztalatát, internetes technológiáját kiválóan kiegészítő, a hazai piacon már komoly tapasztalatot szerzett magyar vállalkozások biztosíthatják, hogy egy olyan megoldás születik, amely figyelembe veszi a hazai piac sajátosságait is.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14