Integrált vírusvédelmi és tartalomszűrő megoldás

, 2001. augusztus 3. 11:20
A Symantec Corporation forgalomba hozza a Symantec Web Security nevet viselő, nagy teljesítményű, integrált átjárómegoldását, amely a weben alapuló (HTTP és FTP) forgalomnak az iparágban élenjáró vírusvédelmét és webszűrését biztosítja.
A Symantec Web Security egy olyan integrált, a vírusvédelmet és a webszűrést egyben nyújtó megoldás, amely a hálózatoknak az ismeretlen, rossz szándékú programok fenyegetése és az üzlettel össze nem függő webtartalom elleni védelméhez gyors, egyszerűen kezelhető eszközt ad a rendszergazdák kezébe. A Symantec Web Security a lista szerinti szűrés mellett heurisztikus eljárásokat is tartalmaz, ezzel is sebességet és védelmet biztosítva a vállalati hálózatok számára.

A Symantec Enterprise Security megoldásának részeként a Symantec Web Security valamennyi tűzfalat, köztük a Symantec Enterprise Firewallt, valamint a proxy- és a gyorsítótáras szervereket is támogatja. A Solarison, Windows NT-n és Windows 2000-en futó Symantec Web Security az alábbi jellemzői révén a legjobb vírusellenes és szűrőmegoldásnak számít:

Hatékony és átfogó vírusvédelem az átjáróknál. A Symantec Web Security a Symantec két eljárását alkalmazza, a platformok közötti NAVEX letapogatómotor eljárást és az egyedülálló Digitális Immunrendszert, mely utóbbi a várható fenyegetések felismerését automatizálja és önműködően kínál gyógymódot a problémás gép vagy az egész vállalat számára.

Lista szerinti URL-szűrés 31 átfogó kategóriában, továbbá a dinamikus dokumentumvizsgáló (Dynamic Document Review - DDR), amely a Symantec szabadalmazott, heurisztikus, többnyelvű, környezetfüggő tartalomelemzési eljárása.

A rendszergazdákat teljes jelentésbe átemelhető vírusvédelmi és tartalomszűrési információkkal ellátó automatikus közös jelentési képesség. A Symantec Web Security ezenkívül felhasználónként, illetve csoportonként beállítható, igen rugalmas szabálykényszerítő rendszerrel is rendelkezik.

Próbaváltozat, licencinformáció és a viszonteladók listája: http://enterprisesecurity.symantec.com/

Kulcsszavak: Symantec vírus security

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55