APC termékek magyarországi viszonteladójává vált az RRC

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2001. augusztus 23. 11:38
Az American Power Conversion (APC) bejelentette, hogy megállapodást kötött az RRC-vel, a telekommunikációs eszközök egyik legnagyobb közép-európai forgalmazójával. Az egyezmény által az RRC hivatalos APC disztribútorrá válik, és forgalmazni fogja az APC teljes rendszert lefedő globális hálózati megoldásait, szünetmentes tápegység (UPS) kellékeit, szekrénybe szerelhető egységeit és kábeleit Magyarországon.
Az RRC-vel kötött együttműködés tovább bővíti az APC magyarországi értékesítési csatornáit és megerősíti pozícióját a helyi piacon. A megállapodás szerint az RRC támogatni és terjeszteni fogja az APC szünetmentes tápegységeit, melyeket az asztali számítógépek, adatközpontok, és telekommunikációs eszközök védelmére terveztek. Az UPS-eken kívül az RRC a releváns APC UPS tartozékokat és kábelezési megoldásokat is kínálni fogja.

„Az RRC arról vált ismertté, hogy már évek óta erősen koncentrál a hálózati megoldásokra, miközben a megbízhatóság, a rendelkezésre állás és a gyorsaság kérdése került az előtérbe. Arra törekszünk, hogy az eddiginél még átfogóbb megközelítést kínáljunk viszonteladóink számára,“ – mondta Bokrossy Gábor, az RRC Hungary ügyvezető igazgatója.

Kulcsszavak: +céginfo RRC-hu APC

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55